cNed, Acend Kadrosuna Tekrardan Sözleşmeyi Yeniliyor

    cNed, Acend Kadrosuna Tekrardan Sözleşmeyi Yeniliyor

    Bu haberimizde cNed, Acend kadrosunda gösterdiği performanstan sonra tekrardan bir sözleşmeye dahil olacağına dair iddialar mevcut.

    Gelen açıklamalara nazaran Mehmet Yağız ''cNed'' İpek, Acend ile tekrardan bir anlaşma imzalayacak. VALORANT Champions'un arkasından gelen teklifleri değerlendiren cNed’in ismi kısa sürede Kuzey ABD temsilcisi 100 Thieves ile anılıyordu.


    Gelen açıklamalara nazaran Mehmet Yağız “cNed” İpek, Acend ile tekrardan bir anlaşma imzalayacak. VALORANT Champions'un arkasından gelen teklifleri değerlendiren cNed’in ismi kısa sürede Kuzey ABD temsilcisi 100 Thieves ile anılıyordu. Acend, Team Liquid, Gambit ve Fnatic ile beraber direkt geldikleri konumda çağrıya kulak vererek edindikleri Avrupa liginde Dünya şampiyonluğunu kazanılmış olduğu ekibiyle rekabet edecek şeklinde görünüyor. Dünya şampiyonluğunun arkasından, organizasyon bünyesinde yer edinen beş oyuncusundan dördü ile tekrar anlaşma imzalandı.


    Dünya Şampiyonası 2021’de herkeste daha iyi olacağını kanıtladı. cNed’in kalmasıyla beraber kadroları 2021 sezonu ile tamamen aynı olacak, ek olarak koçları Laurynas “Nbs” Kisielius da tekrar anlaşma imzalandı.


    Valorant Alışverişi

    cNed, Acend Kadrosuna Tekrardan Sözleşmeyi Yeniliyor


    Valorant Points

    cNed, Acend Kadrosuna Tekrardan Sözleşmeyi Yeniliyor


    Önceki Haber
    Valorant 2022 Ajanların Durumu ve Yeni Ajana Dair İlk Görsel

    Valorant 2022 Ajanların Durumu ve Yeni Ajana Dair İlk Görsel

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Öncelikle Valorant 2021 adına herkesten teşekkür ederek ajanların geleceğine dair bir duyuru paylaştı. Bu veriler ışında yeni ajana dair ufakta olsa bir ipucu yayınladılar.  Ajanların durumu hakkında öncelikle Yoru hakkındaki planlarını öne sürmek istediler bu konuda Yoru'nun diğer Ajanlardan daha geride kalması veya oynanmaması gibi durumlar olabiliyor.  Bu yüzden Yoru Ajanını baştan aşağı güncelleyerek oyunculara daha iç açıcı bir deneyimi yaşatmak için güncellenecektir. Astra Ajanı harita kon

    Sonraki Haber
    League of Legends Yasuo Oynanış Rehberi

    League of Legends Yasuo Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Yasuo Ne zaman Çıktı?12 Aralık 2013 tarihinde adını damgaya vuran ve oyunlarda çokça gördüğümüz popüler bir şampiyon. Başta her ne kadar sıradan bir suikastçı gibi çıksa da eğlenceli oynanışı ve hareket kabiliyeti ile özel bir şampiyon oldu ve kimilerinin nefret ettiği bir şampiyon oldu.Yasuo YetenekleriPASİF Yeteneği: Avarenin YoluYasuo'nun kritik vuruş ihtimali artar. Ayrıca Yasuo, hareket ederken bir yandan da kalkan oluşturur. Bir şampiyondan ya da canavardan hasar aldığında, kalkan devreye

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim