BluTV Aboneliklerine Zam Yaptı Fiyatlar Açıklandı

    BluTV Aboneliklerine Zam Yaptı Fiyatlar Açıklandı

    Bu haberimizde BluTV'ye gelen abonelik ücretlerine olan zam oranını sizlere sunacağız detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    BluTV Nedir?

    BluTV, 2015 senesinde Doğan Holding çatısı altında kurulan, reel zamanlı veri akışı ve seç izle vesilesiyle web siteleri üstünden hizmet veren bir medya sağlayıcısıdır. Bilgisayar, mobil cihazlar ve akıllı olan televizyonlar üstünden erişilebilen uygulama, canlı tv yayınlarının yanı sıra film, dizi, spor, belgesel ve erişkin türlerinde yerli ve yabancı içerikler sunmaktadır.


    BluTV'ye Gelen Zam

    Ünlü yayın platformu olan BluTV abonelik ücreti alan kullanıcılara zam yaptı. Haziran aylarında 34.90₺'ye çıkan aylık abonelik ücretleri şimdiyse 49.90₺'ye ulaştı. Türkiye'de en çok izlenen yayın platformlarından olan BluTV'nin abonelik almak isteyenlere ve abone olanlara üzücü bir karara vardı. BluTV'nin gerçekleştirdiği zam sebebiyle uzun zamandır bekleyen aboneleri düşüş beklerken yükselmiş olması bir çok kullanıcıyı üzmüş bulunmaktadır.


    BluTV şu anda böyle bir zam ile devam ederken gelen kullanıcıların artması veya azalması hakkında bir şey söylenilmedi veya gösterilmedi. 2015'te kurulduğundan bu yana bir çok izleyiciye kavuşan BluTV şimdilerde platformunun yeni içerikleriyle birlikte geliştirmeye devam ediyor. Bu kararın alınmasıyla ilgili henüz gerçekliği tam net bir şekilde söylenilmedi. Son zamanlarda gelen yeni içeriklerle birlikte BluTV'nin zamlanması ve bununla birlikte platformda yer edinen abonelikler genişlemeye devam ederek zam yapma kararına varıldı. 



    Yıllık Abonelik Alanlar: 274.80₺ > 358.80₺ (29.90₺ her ay)

    Aylık Abonelik Alanlar: 34.90₺ > 49.90₺



    Platformda paylaştığı açıklamalarda zammın şimdilik sabit kalacağı gözükmektedir. BluTV'ye göre şimdilik sabit fiyatı 49.90₺ olmuş durumda. 12 aylık taksit seçeneğiyle yıllık almak isteyenler için 29.90₺ ücret ödemeleri gerekecektir. Yıllık abonelerin ise her ay 29.90₺'ye varması için yıllık alınanlarda 274.80₺'den 358₺'ye kadar zam yapılması yıllık ve aylık olan abonelerin ayrımını da bu şekilde fark edilebilir. Söz konusu aboneler katlanarak artabilir.



    Zam Ne Zaman Gelecek?

    20 Eylül tarihinde önce oluşturulan yıllık ve aylık abonelerin bir sonraki süreçte geçerli olmaya başlayacaktır. Önümüzdeki ay abonelik tutarı 49.90₺'ye sabitlenecektir. 


    Ancak abonelik geldiği gibi üzülmesine gerek yok İtemsatış üzerinde BluTV ürünlerimize ulaşarak indirimli bir şekilde alabilir ve keyifle izleyebilirsiniz.

    Buraya tıklayarak indirimli bir şekilde BluTV üyeliği alabilirsiniz


    Önceki Haber
    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon K'Sante'ye Dair Yeni Bilgiler

    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon K'Sante'ye Dair Yeni Bilgiler

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon K'SanteLeague of Legends'e yaklaşmakta olan Worlds 2022 etkinliği ile birlikte yılın sonlarına doğru yeni bir üst koridor Tank Şampiyonu oynanış yol haritasında Reav3 tarafından doğrulanmıştı. K'Sante lakabı Nazumah'ın Gururu olan yeni şampiyonumuz Shurima'nın yeni yerleşim bölgeleri olan Nazumah şehrinde yer alıyor ve Azir'e boyun eğmiyor. Ancak ihtiyaçlarını gidermek ve su kaynağı bulabilmek için canavarlarla yüzleşmek zorundalar şimdi 500 yıl sonra K'Sante aynı canavarları avlam

    Sonraki Haber
    Gold Bar Satışımız Başladı

    Gold Bar Satışımız Başladı

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Gold Bar nedir? MMORPG oyunlarda, oyun içerisinde geçerli para birimleri bulunur. Örneğin Knight Online ve Rise Online oyunlarında geçerli para biriminin adı Gold Bar'dır. Metin2'de Yang, Rise Online ve Lost Ark oyunlarında ise sadece Gold'dur. Biz ise hepsini kapsayan Gold Bar'ı kullanmayı tercih ettik. Siz değerli müşterilerimizin en güvenli şekilde bu ürünlere ulaşmasını sağlamak en büyük vizyonumuz. En güncel oyu

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim