Bethesda Tüm Oyunlarını Steam Üzerine Taşıyor

    Bethesda Tüm Oyunlarını Steam Üzerine Taşıyor

    Bu haberimizde oyun firması olan Bethesda PC oyun başlatıcısını kapatarak Steam'e geçiş yapıyor detaylar açıklama kısmında.

    Bethesda Steam'e Geçişini Açıkladı

    Bir çok oyunda yer edinen ünlü oyun firması Bethesda RAGE, Prey, Dishonored, Deathloop, Wolfenstein, The Elder Scrolls ve DOOM Eternal gibi oyunlarından tanıdığımız ve çokça adını duyduğumuz Fallout serisiyle en popüler oyun yapımcısı olan Bethesda PC platformundaki kendi oyun başlatma istemcisini kaldırma kararı alarak Steam'e geçişini sergiliyor. Resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göreyse istemciyi kapatacak ve oyunlarını Steam platformu üzerinden sunacak. Böylece önümüzdeki tarihte piyasaya sürülecek olan Bethesda oyunlarını Steam platformunda görebiliriz. Zaten oyuncuların Bethesda istemcisine sahip olduğu oyunların tamamını Steam'e ücretsiz bir şekilde aktarabilecek. Bethesda oyunları Mayıs ayına kadar aktif kalacak ve ardından Steam'e geçişini sağlayacak.


    Bethesda'dan Gelen Açıklama

    Nisan ayının başlarında, size sunacağımız ayrıntılı talimatları izleyerek geçiş sürecini başlatabileceksiniz. Çok fazla sorunuz olmasını bekliyoruz ve aşağıdaki kapsamlı SSS'mize göz atmanızı öneririz. Fallout 76'ya özel sorular arayanlarınız için aşağıdaki SSS'ye ek olarak Fallout.com'da Fallout 76'ya özel SSS'miz var. Mayıs ayına kadar, Bethesda.net Launcher'da oyunlarınıza erişmeye ve oynamaya devam edebileceksiniz, ancak geçiş sürecini mümkün olan en kısa sürede başlatmanızı öneririz.


    Oyuncular Bethesda'da ki yer alan oyunlarını Steam'e transfer ettikten ve Bethesda istemcisini kullanmayı bıraktıktan sonra Bethesda.net hesaplarına ihtiyaç duyulacağını açıklamaktadırlar. Bethesda.net üzerinden cüzdan bakiyesi de Steam'e aktarılacaktır.


    Önceki Haber
    Valorant Astra Oynanış Rehberi

    Valorant Astra Oynanış Rehberi

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Astra YetenekleriROL: Kontrol UzmanıPasif YeteneğiAstra dükkandan sadece 5 adet yetenek puanı alarak diğer yeteneklerini kullanabilir. (X) yeteneğine bastıktan sonra SAĞ TIK tuşuyla herhangi bir bölgeye ekleyebilirsiniz.Eklediğiniz bölgeden yeteneğinizi geri alabilirsiniz böylece takımınıza daha iyi kontrol avantajı elde edersiniz.C Yeteneği: ÇEKİM ALANIAstral Yolcu halindeyken yıldız yerleştir (X). Çekim Alanı oluşturmak için bir yıldızı ETKİNLEŞTİR. Etki alanı içindeki oyuncular merkeze çekili

    Sonraki Haber
    Knockout City'nin Ücretsiz Olacağı Duyuruldu

    Knockout City'nin Ücretsiz Olacağı Duyuruldu

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Mayıs ayının 2021 yılında piyasa sürülen rekabet oyunu Knockout City yeni bölümüyle birlikte oynaması tamamen ücretsiz bir şekilde veriliyor. Electronic Arts'ın yayın hakları ve geliştiricisi olan Velan Studios'a geçileceği 1 Haziran 2022 tarihinde tamamen ücretsiz bir şekilde oynanabilir olacağı açıklanmış bulunuyor. EA Originals markası tarafından yönetilen ve firmanın altında çıkacak olan  Knockout City oyuncuların beğenisine oldukça hoş görülmüş bir şekilde yüksek puan almayı başardı. Velan

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim