Arena of Valor'a Honor of King'ten Violet ve Shangxiang Geliyor

    Arena of Valor'a Honor of King'ten Violet ve Shangxiang Geliyor

    Bu haberimizde Arena of Valor: Yeni Çağ'da gelmiş olan yeni etkinliğinden ve kostümlerinden bahsedeceğiz detaylar açıklama kısmında.

    İkiz kardeşler Sun Shangxiang ve Violet bir araya geliyor. Honor of Kings’in ünlü karakteri Sun Shangxiang, Arena of Valor’daki ikizi Violet’e kostüm olarak eklenecek. Arena of Valor: Yeni Çağ mobil oyunlar içinde en fazlaca indirilenlerde üst sıralara yükselerek mühim bir başarı yakaladı. Oyun ek olarak 100’den fazla karakter seçeneği sunuyor.


    Arena of Valor ve Çin’in popüler oyunlarından olan Honor of Kings’te yer edinen ikiz kardeşleri bir araya getiriyor. Her iki oyununda yapımcısı olan, Çin merkezli internasyonal video geliştiricisi TiMi Studios kullanıcılara değişik bir edinim yaşatmayı hedefliyor.


    İkiz kardeşler Sun Shangxiang ve Violet bir araya gelecek. Bu kostüm yardımıyla Violet, Honor of Kings oyununda yer edinen ikiz kardeşi Sun Shangxiang’a dönüşebilecek. Yeni kostüm, oyunun içinde Violet ile birçok serüven yaşayan kullanıcıları heyecanlandırıyor. TiMi Studios tarafınca geliştirilen ve Tencent Games tarafınca gösterilen bir öteki oyun Arena of Valor ise DC Comics, Sword Art Online, Ultraman, Bleach benzer biçimde markalarla iş donanması ile mühim gelişmelere ulaşıyor.


    Önceki Haber
    Bekleyiş Sona Erdi PUBG New State Çıkışını Yaptı

    Bekleyiş Sona Erdi PUBG New State Çıkışını Yaptı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    PUBG Mobile'in oldukça daha gelişmiş bir versiyonu olarak oyunculara sunulacak olan PUBG New State bugün geldi. Mobil oyuncuların merakla beklediği PUBG New State, Google Play Store ve App Store'da tamamen ücretsiz bir şekilde yayınlandı. Benzersiz grafiklere haiz olacağı açıklanan oyun, PUBG Mobile'dan daha üst seviye grafiklere sahiptir.PUBG New State'i ayıran en büyük yanıtıysa geçmiş olduğu vakit dilimi. Oyun 2051 senesinde geçiyor. Oyunun gösterilen sürümünde de dünyanın daha teknolojik bir

    Sonraki Haber
    Arcane Son 3. Kısım Ne Zaman Gelecek?

    Arcane Son 3. Kısım Ne Zaman Gelecek?

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Arcane toplamda 9 bölümden oluşmakta 3 bölüm halinde ayrı ayrı yayınlanacaktır. Arcane'nin ilk kısmı 7 Kasım'da, ikinci kısmı 13 Kasım'da yayınlandı. Netflix tarihinde ilk kere dizinin prömiyeri bu platform haricinde bir platform olan Twitch'ten yapıldı. galasına katılan izleyiciler, Riot X Arcane etkinliği kapsamında oldukça hususi ödüller aldı. Bu ödüllerin dağıtımının sonraki bölümler yayınlanmaya devam ettikçe devam edeceğini belirten Riot, Arcane için Kasım ayı süresince sürecek oldukça hus

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim