Apex Legends Mobile Tamamen Kapatılıyor

    Apex Legends Mobile Tamamen Kapatılıyor

    Bu haberimizde Apex Legends Mobile'nin yapımcıların kendi ilgisizlerinden dolayı kapatma kararı açıklanmıştır detaylar açıklamada yer almaktadır.

    Dünyaca ünlü Battle Royale oyunlarından birine sahip olan Electronic Arts, Apex Legends Mobile için temel bir karar aldı. Yapılan açıklamalarda oyunun yeterince ilgi görmediği ve durdurulacağı duyurulmuştu. Peki oyuncular Apex Legends Mobile'dan ne bekleyebilir? Legends adında bir hayatta kalma oyunu başlattı. Oyun ücretsiz olarak yayınlandı ve o zamanlar çok popülerdi. Geliştirme ekibi bu ilgiden yola çıkarak oyunun mobil versiyonu üzerinde çalıştı ve geçen yıl Apex Legends Mobile'ı piyasaya sürdü. Ancak bir mobil oyunun ömrü çok uzun sürmedi.

    Apex Legends Mobile Tamamen Kapatılıyor

    Her haliyle birlikte PC'de ki haliyle yarışamayan Apex Legends'ın mobil versiyonu hiç bir zaman gerekli ilgiyi ve oyuncuya sahip olamamıştır. PC'de ki Apex Legends oldukça ilgi gören Battle Royale oyunları arasında yer alıyor. Haliyle mobildeki versiyon bir kaç karakter için oldukça uygunsuzdur. PC'de oynayabileceğiniz her karakter için özel yetenek varken mobil halinde neredeyse olumsuz geri dönüşler almaktaydı. Bu yüzden Electronic Arts Apes Legends Mobile için özel karakterler çıkarmıştı ancak buna rağmen ilgiyi kaybetmeye başlamıştı. Apex Legends günümüzde en iyi Battle Royale oyunlarından biri olmaya devam etmektedir bir dönem Pubg Mobile'yi ezip geçmesiyle tanınırken şimdilerde güncelleştirmelere devam edilmektedir ve Apex Legends kitlesinin çizildiği bu yol ile birlikte oyuncuların bazıları artık oyundan kopamaz hale gelmiştir.


    Apex Legends Mobile Tamamen Kapatılıyor

    Electronic Arts resmi olarak kendi sayfasından bir blog paylaştı. Yaptığı paylaşımda Apex Legends Mobile'ın yeterince ilgi görmediğini bu nedenle oyunun çevrimdışına alınacağını duyurdu. Birkaç ay sonra oyun tamamen devre dışı bırakılacak ve Google Play Store ve App Store gibi uygulama mağazasından kaldırılacak. Apex Legends Mobile'dan yapılan açıklamalar, uygulama içi satın alımların bugün itibarıyla askıya alındığını gösteriyor. 1 Mayıs itibariyle tüm oyun sunucuları kapatılacak ve artık Apex Legends Mobile'yi uygulama mağazalarından indirmek artık mümkün olmayacak. Birkaç konuyu açıklığa kavuşturalım. Electronic Arts, bu kararın Apex Legends'ın konsol ve PC sürümlerini etkilemeyeceğini açıkladı. Ancak, son zamanlarda Apex Legends Mobile'da gerçek para harcadıysanız veya hesabınızda oyun içi para varsa, bu para size iade edilmeyecektir. Bu sebeple oyuna para yatıran bir sürü oyuncu bu durumdan memnun gözükmemektedir.


    Önceki Haber
    VALORANT Yeni Koleksiyon Ay Tavşanı Vitrinde

    VALORANT Yeni Koleksiyon Ay Tavşanı Vitrinde

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Valorant'a her kısımla ve yamayla beraber oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, Valorant'ın yeni güncellemesiyle birlikte Ay Tavşanı koleksiyonunu oyuna eklenmiştir. Valorant'a yeni gelen setin Çin yılı temasına sahip olacağı net bir şekilde gözükmektedir. Mavi efektleri ve Çin hissiyatıyla birlikte oyuna geliyor. Ay Tavşanı 13 gün boyunca mağazada kalacaktır. Sete sahip olmak için Valorant hesabınıza giriş yaparak mağaza bölümünden rahatlıkla alabilirsiniz.Valorant Ay Tavşanı Kole

    Sonraki Haber
    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon Milio'ya Dair Yeni Bilgiler

    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon Milio'ya Dair Yeni Bilgiler

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon MilioLeague of Legends'e yaklaşmakta olan yeni yama ve içerikleri ile birlikte K'Sante'den sonra yeni bir şampiyonun gelişini tüm oyun severler beklemektedir. Şampiyon geliştiricilerinden Reav3 2022 senesinde yaptığı açıklama videosunda Ixtal'den gelecek olan bir erkek efsuncu desteğimizin haberini vermişti. Erkek efsuncu oyuncular tarafından çokça isteniyordu ve sanırım oyuncu yorumlarını dinledikten sonra Riot Games bunu yapmaya karar verdi. League of Legends'in 2023 sezon videos

    En son yorumlar
    Literaty
    Literaty
    ahbe,
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim