Valorant Ajan Hikayeleri - Viper

    Valorant Ajan Hikayeleri - Viper

    Bugün sizlerle Valorant ajan hikayelerinde Viper'ı tanıtacağız.

    Valorant Ajan Hikayeleri: Viper'ın Hikayesi Nedir?

    Kökeni: A.B.D

    Gerçek İsim: Sabine

    Sınıfı: İnsan

    Cinsiyeti: Kadın

    Amerikalı kimyacı Viper zehir yüklü, çeşit çeşit kimyasal cihazıyla savaş alanını kontrol altında tutarken düşmanın görüşünü de alt üst eder. Rakiplerini zehriyle değilse bile aklıyla mutlaka avcunun içine alır.

    Viper, zehir ve kimyasal savaşla uğraşan bir avcıdır. Savaş alanına asit saçan patlayan mermilerinin yanı sıra zehirli gaz yayıcısı ve geçişleri önlemek için zehirli gaz perdesi vardır. Ulti gücü, konumunu gizleyen ve içine giren düşmanları vurgulayabilen zehirli bir bulut yayar.

    Bana canavar diyorlar. Onları haklı çıkarayım mı? Söyleminde bulunan Viper, düşmanlardan korkmayan, aslında düşmanların korkusunu arzulayan vahşi ve kendine güvenen bir ajandır. Yetenekleri gibi, oldukça “zehirli” olabilir, ancak takım arkadaşlarına karşı daha sevecendir. Simsiyah saçları ve zehir yeşili gözleriyle dikkat çeken Viper’ın ayrıca siyah bir maskesi vardır. Viper ultideyken bu maske gaz maskesine dönüşür.


    Valorant Ajan Hikayeleri - Viper

    Viper Oyun İçi Oynanışı Nasıldır?

    Rol: Kontrol Uzmanı

    Temel Yeteneler:

    Asit Havuzu (C)

    Asit Havuzu, Viper‘ın kullanmadan önce donatması gereken bir yetenektir. Yatay araziyle temas eder etmez patlayan bir asit fırlatır. Patlamanın ardından zehir, dairesel bir etki alanında patlama noktasından hızla yayılan hasar veren bir bölge oluşturur. Bölgeyle temasa geçen ajanlar savunmasız hale gelir ve bölge üzerinde durdukları bir alana yayılır yayılmaz hasar almaya başlarlar. Bölge, ajanlara her zaman aynı oranda hasar verir, ancak ajanlar, patlama sırasında bölgenin merkezindeyse, bölgenin kenarına daha yakın olan bir oyuncuya kıyasla, yeteneğin tam süresi boyunca daha fazla toplam hasar alır. Bölge maksimum yarıçapına ulaştığında, Savunmasız etkisi uygulamaya ve süresi dolana kadar dokunduğu tüm oyunculara hasar vermeye devam eder ve süresinin bittiği noktada tüm bölge zehri anında dağılır.

    Zehir Bulutu, gelen hasar ajanlarının aldığı tüm hasarları ikiye katlar ve buna Asit Havuzu‘ndan alınan hasar da dahildir. Zayıflatıcı, etki alanından çıktıktan veya dağıldıktan sonra kısa bir süre için bir ajanda kalmaya devam eder.

    Zehir Bulutu (Q)

    Zehir Bulutu, Viper‘ın Görüş Engelleyici yeteneğinden biridir. Viper yatay bir yüzeyle temas eder etmez yapışan bir yayıcıyı öne fırlatır. Viper, atışın uzunluğunu kontrol etmek için Birincil ve Alt Ateş’i kullanabilir; Birincil Ateş yayıcıyı uzun menzile, Alt Ateş ise kısa menzile fırlatır. Yayıcı süresiz olarak yerinde kalır ve yeni bir yerde yeniden konuşlandırılmak üzere Viper tarafından alınabilir.

    Viper konumundan hızla genişleyen bir duman oluşturmasını sağlama yeteneğini etkinleştirebilir. Dumanın içindeki görüş bulanıktır. Aktif iken, Viper’in yakıt havuzundan yakıt tüketir. Viper’ın yakıtı biterse veya yeniden etkinleştirirse, duman hızla sönerek sona erer. Viper daha sonra, harcayacak yakıtı olduğu sürece dumanı yeniden düzenlemek için etkinleştirebilir. Viper dumanı açtığında veya kapattığında, kullanımlar arasında kısa bekleme süreleri vardır.

    Dumanla temas eden düşman ajanları Zehir’den etkilenir .

    İmza Yeteneği= Zehir Perdesi (E)

    Zehir Perdesi, Viper‘ın Görüş Engelleyici yeteneğinden biridir. Kullandıktan sonra ileriye doğru hareket eden ve arazi boyunca maddelerin içinden geçen bir mermi ateşler. Mermi yatay olarak hareket ettiği her metre için, merminin bulunduğu yerden dikey olarak yükselen bir gaz yayıcı bırakır. 

    Viper, hattın konumundan hızla yükselen bir duvar oluşturmasını sağlama yeteneğini istediği zaman etkinleştirebilir. Bu, konuşlandırma üzerine ilk yerleştirilenden başlayarak, her emitör için sırayla etkinleştirme oluşur. Duvarla temas eden düşman ajanları Zehir’den etkilenir. Aktif iken, duvar Viper’in yakıt havuzundan yakıt tüketir. Viper’ın yakıtı biterse veya yeniden etkinleştirildiğinde, duvar hızla düşerek sona erer. Duvarın etkinleştirilmesinden farklı olarak, devre dışı bırakma tüm emitörler için aynı anda gerçekleşir. Viper daha sonra, harcayacak yakıtı olduğu sürece duvarı yeniden şekillendirebilir. Viper, duvarı her açtığında veya kapattığında, kullanımlar arasında kısa bekleme süreleri vardır.

    Ulti Yeteneği= Viper’ın İni (X)

    Ulti Puanı: 7

    Viper’ın İni, kullanıldığında önünde dairesel bir gösterge belirir. Nişangah, atılmak üzere uygun bir konuma yerleştirilirse yeşile, uygun olmayan konumlar için kırmızıya döner. Kullanım üzerine, Viper büyük bir kimyasal bulut oluşturur. Bu bulut, bulunduğu yerden yayılır, ancak tam olarak oluştuğunda merkezi, göstergenin aktivasyonda olduğu yerde olur.

    Bir kez oluşturulduktan sonra, Viper içeride kaldığı sürece bulut süresiz olarak kalır. Buluttan çıkarsa bütünlüğünü kaybetmeye başlar, buluta zamanında tekrar girerse tam bütünlüğe geri getirecek bir zamanlayıcıya koyar. Viper, bu zamanlayıcı sona ermeden önce buluta yeniden girmezse, bulutun süresi dolar ve düşüp ve kaybolur. Viper, yeteneği yeniden kullanarak ve basılı tutarak yeteneğin sona ermesine neden olabilir.

    Bulut içindeki görüş bulanıktır. Dumanla temas eden düşman ajanlar Zehir’den etkilenirler. Buluttaki düşmanlar, görüş mesafesine girdiklerinde mini haritada kırmızıyla belirirler.

    Viper Ajanının Hayat Hikayesi Nedir?

    Valorant evreninde İlk Işık olarak bilinen olayın yaşanması dünyanın dört bir yanındaki insanların doğaüstü yetenekler kazanmaya başlamasına ve Radiant (Işıldayan) olarak bilinmesine neden oldu. Radyanitlerin korunması için Valorant Protokolü Viper ve Brimstone tarafından kuruldu. Valorant Protokolü bağımsız, gizli bir operasyondu ve görevleri, dünyayı radyanit içeren tehlikeli durumlardan korumaktı. Omen‘e göre Viper, Valorant Protokolünün bir parçası olmadan önce bir ‘'şifacı'’ydı. Büyük patlamayla birlikte kimliğini kaybederek amacını kötü yola saptırdı.

    Viper ve Omen Kingdom şirketinin onlara verdiği bir deney üzerinde çalışıyorlardı ve bir şekilde işler yolunda gitmediğinden dolayı Viper ve Omen şimdiki formlarına dönüştü. Hatta Omen Viper ile karşılaştığı zaman şu sözü söyler: ''Şu halimize bak Sabine canavarlara dönüştük, ama senin dehşetini etten bir örtü gizliyor.'' Bu ters giden işten en çok etkilenen göründüğü üzere Omendi, fakat en büyük kişilik değişimini Viper yaşamıştı. Kingdom Viper'ın ailesini katledince Viper Kingdom'dan ayrılıp herkese düşman oldu.

    Valorant Protokolünün Kuruluşu Nedir?

    Yakın gelecekteki bir Dünya’nın tamamını etkileyen İlk Işık olarak bilinen gizemli bir olaya yanıt olarak, bilinmeyen bir gölge organizasyonu, dünyanın her yerinden Ajanlar bir araya gelerek gizli Valorant Protokolünü kurdu. Brimstone ve Viper, Protokolün ilk iki temsilcisi ve kurucu ortağıydı ve Brimstone lideri oldu. Omen‘in kuruluşta önemli bir rol oynadığı da bilinmektedir. Valorantın görevi, dünyayı radyanit içeren tehlikeli durumlardan korumak ve hiçbir felaketin meydana gelmemesini sağlamaktı.


    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html linkinden İndirimli Valorant VP satın alın ve birbirinden özel silah kaplamalarına sahip olun. Ayrıca sitemizden Valorant Hesap Satış yaparak para kazanabilir veya kendinize yeni bir Valorant Hesap Satın alabilirsiniz.


    Sonraki Haber
    League of Legends En Güçlü Jungle

    League of Legends En Güçlü Jungle

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    En Güçlü Jungle Kimdir?Ormancıları tanımlamak zordur. Herhangi bir ana lane üzerinde farm yapmak yerine ormanda birbirinden bağımsız yaratıkların yaşadığı küçük kampları keserek exp ve gold kazanmaya çalışırlar. Bu işi kolaylaştırmak için ''Smite'' adı verilen çarp yeteneği kullanılır. Bu büyü yeteneği ejderler ve baron ile savaşırken büyük oranda yardım sağlar. İyi bir ormancı birkaç kampı temizledikten sonra koridorların durumuna bağlı olarak nerede baskın yapacağını iyi ayarlamalıdır. Genel o

    Sonraki Haber
    League of Legends Demacia Bölgesi

    League of Legends Demacia Bölgesi

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Demacia Bölgesi Neresidir?Prestijli bir askeri geçmişe sahip olan kudretli ve düzenli Demacia Krallığı'nın halkı, her zaman adalet, onur ve görev bilincine büyük önem vermiştir ve kültürel mirasıyla gurur duyar. Ancak tüm bu yüce prensiplere rağmen, büyük ölçüde kendine yeten bu ülke son yüzyıllarda giderek daha da dışarıya kapalı bir hale gelmiştir. Günümüzde Demacia karışıklıklarla boğuşmaktadır. Başkent Büyük Demacia Şehri, Rün Savaşlarının dehşetinden kaçanlar için bir sığınak olarak, petris

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim