Valorant Ajan Hikayeleri - Sage

    Valorant Ajan Hikayeleri - Sage

    Valorant ajan hikayelerinde bugün karşınızda Sage var.

    Valorant Ajan Hikayeleri: Sage'in Hikayesi Nedir?

    Kökeni: Çin

    Adı: Ling Ying Wei

    Sınıfı: Işıldayan

    Cinsiyeti: Kadın

    Bağlantıları: Valorant Protokolü

    Çinli ve kapı gibi Sage gittiği her yerde kendini ve takımını güvende tutar. Öldürülen silah arkadaşlarını hayata döndürme yeteneği ve agresif saldırıları bertaraf edebilmesiyle, savaş meydanında etrafına huzur verir.

    Sage, gittiği her yerde kendisi ve ekibi için güvenlik yaratır. Düşmüş arkadaşlarını diriltebilen ve güçlü saldırıları savuşturabilen yetenekleriyle savaş alanında sakin bir merkez sağlar.

    Bugüne kadarki en belirgin destek karakteri Çin’den geliyor ve müttefikleri iyileştiren, düşmanları yavaşlatan ve maçın akışını engellemek için zeminden engeller oluşturan küreler kullanıyor. 

    Sage, açık tenli, dizlerine kadar ulaşan çok uzun siyah saçları olan bir kadındır. İç giyimi siyah, dış giyimi ise bol beyazdır. Ayrıca dış giyiminde yaka, kemer ve tasarım olarak yeşil renk giyer. Aksesuar olarak yeşil kürelerini vücudunun alt kısmında, daha küçüklerini ise küpe olarak kullanıyor. Aksesur olarak kullanıldığı bir gerçek.


    Valorant Ajan Hikayeleri - Sage

    Sage Oyun İçi Oynanış Yetenekleri Nelerdir?

    Rol: Gözcü

    Temel Yetenekler:

    Bariyer Küresi (C)

    Bariyer Küresi, Sage‘in bir Görüş Engelleyici yeteneğidir. Bir kez donatıldığında, nişangâh, bir duvar yerleştirmek için bir gösterge ile değiştirilir. İlk donatıldığında gösterge, Sage’in baktığı yöne dik olacak şekilde yönlendirilir. Sage, bu göstergeyi 90° döndürmek için yeteneğini yeniden kullanabilir. Alternatif Ateş’i kullanmak, göstergenin tam olarak yerleştirildiği açı üzerinde tam kontrol sahibi olmasını sağlar. Alternatif Ateş’i kullandıktan sonra yeteneği yeniden kullanmak, göstergeyi dikey veya doğrusal bir konuma sıfırlayacaktır. Sage, Bariyer Küresini kaldırırsa, yeniden donatıldığında göstergenin yönü, yeteneği donatmadığı zamankiyle aynı olacaktır.

    Etkinleştirildiğinde, birden fazla parça içeren bir duvar yerden yükselir, görüş hattını keser ve içinden herhangi bir şeyin geçmesini önler. Herhangi bir yatay arazi ile temas halinde olmayacaksa bir segment oluşturulmaz. Segmentlerin her birinin kendi can miktarı vardır ve bu miktar, oluşturulduktan birkaç saniye sonra güçlendirmeye izin verildikten sonra artacaktır. Düşmanlar, silahlar veya bazı hasar verici yetenekler kullanarak sağlığını tüketecek kadar hasar vererek bir segmenti yok edebilir .

    Yavaşlatan Küre (Q)

    Yavaşlatan Küre, Sage‘in bir Kitle Kontrolü yeteneğidir . Atıştan sonra, yatay araziyle temas ettiğinde patlayan ve çevresindeki alanı radyanit kristalleriyle kaplayan yavaş bir küre fırlatır. Bu kristallerle temas eden tüm ajanlar yavaşlar ve bölgeyi her geçtiklerinde sesli bir ipucu verir. 

    İmza Yeteneği-Can Küresi (E)

    Can Küresi, Sage‘in bir İyileştirme yeteneğidir . Kullandıktan sonra Sage, zamanla iyileştirme almak için hasar görmüş bir takım arkadaşı seçer. Sage, kimi hedefleyeceğini seçmek için Birincil ve Alt Ateş’i kullanabilir. Birincil Ateş, nişangahındaki bir müttefiki hedeflerken, Alt Ateş kendini hedefler. Bir müttefiki hedef almak için Sage’in görüş alanında olmaları gerekir. Hedef hasar alırsa iyileştirme etkisi kısa süreliğine duraklatılır.

    Ulti Yeteneği-Diriliş (X)

    Ulti Puanı: 8

    Diriliş, Sage‘in bir Diriltme yeteneğidir . Bir müttefik ajanın cesedini nişangâhına getirdikten sonra onları diriltmeye başlayabilirsiniz. Hedefin vücudu radyanit kristalleriyle kaplanmış olarak yükselmeye başlar ve bu da onları gelen hasara karşı bağışık hale getirir. 

    Sage Hakkında Bilinenler

    Sage gerçek radyanittir. Yaşamının büyük çoğunluğunu Çin'de geçirmiştir, sonraları büyük patlamadan sonra insanlara yardım etmek için Valorant Protokolü'ne katılmıştır. Brimstone ve Viper tarafından kurulan Valorant Protokolü’nde ikinci komutan konumuna sahiptir. “Unutma Brimstone, sana bir şey olursa ben önden gideceğim” repliğiyle bu konumunu oyun içerisinde kendisi aktarır. Sage' in protokolden en yakın olduğu ajan Viperdır. Viper oyun içi bir çok repliğinde Sage ile eski bir dostluğu olduğunu anımsatan cümleler kullanır. Viper ailesi ölürken Sage onları kurtaramadığı için ona karşı güvenini yitirmiştir.


    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html linkinden İndirimli Valorant Vp Satın alın ve birbirinden özel silah kaplamalarına sahip olun. Ayrıca sitemizden Valorant Hesap Satış yaparak para kazanabilir veya kendinize yeni bir Valorant Hesap Satın alabilirsiniz.



    Önceki Haber
    League of Legends Demacia Bölgesi

    League of Legends Demacia Bölgesi

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Demacia Bölgesi Neresidir?Prestijli bir askeri geçmişe sahip olan kudretli ve düzenli Demacia Krallığı'nın halkı, her zaman adalet, onur ve görev bilincine büyük önem vermiştir ve kültürel mirasıyla gurur duyar. Ancak tüm bu yüce prensiplere rağmen, büyük ölçüde kendine yeten bu ülke son yüzyıllarda giderek daha da dışarıya kapalı bir hale gelmiştir. Günümüzde Demacia karışıklıklarla boğuşmaktadır. Başkent Büyük Demacia Şehri, Rün Savaşlarının dehşetinden kaçanlar için bir sığınak olarak, petris

    Sonraki Haber
    Steam'in Haftalık Ücretsiz Oyunu

    Steam'in Haftalık Ücretsiz Oyunu

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Steam Ücretsiz Oyun - ARK Survival Evolved 19 Haziran 2022 saat 20:00'a kadar ücretsiz erişebileceğiniz bu oyun normalde 50 TL karşılığında satın alınabiliyordu ancak Steam kullanıcılarına özel sınırlı süre içerisinde bu oyuna ücretsiz sahip olunabilecek.ARK Survival Evolved Nedir Nasıl Oynanır?Bilgisayar, Xbox One ve Playstation 4 üzerinden oynanabilen ARK Survival Evolved, macera dolu bir hayatta kalma oyunudur. ARK Survival Evolved, dinozorlar ile dolu sizlere heyecan ve eğlence veren bir oyu

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim