Bel'Veth Yetenek Tanıtımı

    Bel'Veth Yetenek Tanıtımı

    Bugün sizlere League of Legends'e gelecek olan yeni şampiyonumuz Bel'Veth'in yetenek tanıtımı ve incelemesini yapacağız

    Bel'Veth Yetenek Tanıtımı 


    Riot, Zeri ve Renata Glasc gibi oyuna eklediği yeni şampiyonların ardından bir yenisini daha getirerek Bel'Veth' i sihirdar vadisinde görmemizi sağlayacak. Kai'sa karakterinin ardından, oyuncular tarafından Void bölgesi için yeni bir şampiyon beklentisi başlamıştı. Riot Bel'Veth'in gelişiyle bu beklentiyi karşılamış olacak. Ormancı Hiçlik şampiyonu olarak oyunlarda göreceğimiz Bel’Veth’in oyun içi görüntüleri de yayınlandı. Vadi’nin yeni şampiyonu Bel’Veth, görünüş olarak Vel’Koz’u andırıyor. Şampiyonumuz kadın şampiyonlar arasında. Bel’Veth, sivri kanatlara sahip, aynı zamanda bacakları ile de insanı andıran bir görüntüsü var. İnsan görünümündeki bacakları uçmaya başladığında iki adet kanata dönüşüyor. Bir diğer merak edilen konu ise bu yeni şampiyonun yetenekleri... 


    Bel'Veth Yetenek Tanıtımı




    Ayrıntılı detayıyla Bel'Veth'in yetenekleri şöyledir:


    Pasif - Mor Ölüm


    Bel'Veth'in bir yetenek kullandıktan sonraki 2 saldırısının hızı artar. Ayrıca Bel'Veth büyük canavar veya şampiyon katlettiğinde kalıcı olarak ilave saldırı hızı veren Lavanta yükü kazanır. Bel'Veth normalden daha hızlı saldırır ve saldırı hızı sınırından etkilenmez fakat saldırıları ve isabet etkileri daha az hasar verir ve seviye atladığında saldırı hızı kazanmaz.


    Q - Hiçlik Akını


    Bel'Veth dört yönden birine doğru atılır, yolundaki rakiplere hasar verir ve isabet etkilerini uygular. Her yönün saldırı hızına göre değişen kendi bekleme süresi vardır.


    W - Gökte ve Yerde


    Bel'Veth kuyruğunu yere vurarak rakiplerine hasar verir, onları havaya savurur ve yavaşlatır. Bu yetenek rakip şampiyonlara isabet ettiğinde, Q - Hiçlik Akını yeteneğinin isabet alan şampiyon yönündeki atılma bekleme süresini azaltır.


    E - Asil Girdap


    Bel'Veth yoğunlaşarak etrafındaki rakiplere art arda saldırır, hasar azaltma ve can çalma kazanır. Her saldırı girdabın içindeki en düşük canlı rakibi hedef alır ve canları ne kadar eksikse o kadar çok hasar verir. Saldırı sayısı, saldırı hızına bağlı olarak artar.


    R - Ebedi Şölen


    Pasif: Aynı hedefe yapılan her ikinci saldırı ilave gerçek hasar verir. Bu ilave hasar sınırsız kez birikebilir. Alt edilen destansı canavarlar ve şampiyonlar bir Hiçlik Mercanı parçası bırakır. Vadi'nin Alameti ve Baron Nashor gibi Hiçlik'ten gelen destansı canavarlarsa daha özel bir Hiçlik Mercanı bırakır. 

    Aktif: Bel'Veth bir Hiçlik Mercanı parçasını tüketerek patlar, yakınındaki hedeflerin eksik canına bağlı olarak gerçek hasar verir ve onları yavaşlatır. Bel'Veth Hiçlik Mercanı tükettiğinde geçici olarak Gerçek Suret'ini açığa çıkarır. Hiçlik'ten gelen destansı canavarların (Vadi'nin Alameti ve Baron Nashor) bıraktığı Hiçlik Mercanlarını tüketerek girdiği Gerçek Suret'in süresi daha uzun olur ve huzurunda katledilen minyonlar Hiçlik haşeresi olarak yeniden canlanır. Hiçlik haşereleri yeniden canlandıkları koridorda ilerleyerek Bel'Veth'e hizmet eden küçük minyonlardır.

    Gerçek Suret: Bel'Veth, Gerçek Suret'ini açığa çıkardığında azami canı artar, çatışma dışında hareket hızı, saldırı menzili ve toplam saldırı hızı kazanır. Ayrıca Gerçek Suret'indeyken Q - Hiçlik Akını ile yüzey şekillerinin üstünden atılabilir.


    Yeni heromuz yeteneklerine bakılarak yüksek oranda saldırı ve kaçış mekaniğine sahip görünüyor. Bu oyundaki takım dengelerini değiştirecek düzeyde bir güç. “Tüm yaşamın yegane amacı Hiçlik'i yaşatmak olacak.” diyen Bel'Veth haritada hiçliği bütün oyunculara diretecek ve onları ''Mor Deniz'' in bir dilimine dönüştürecek gibi. 12.11 Yaması'nda Hiçlik'in İmparatoriçesi'ne boyun eğerek onun bir parçası olun.


    League of Legends'e gelen yeni şampiyon Bel'Veth'i keşfederken hero için tasarlanan kostüme itemsatış.com' dan İndirimli Rp satın alarak sahip olun. Aynı zamanda sitemizde LoL hesap satışı yaparak para kazanabilir veya yeni bir LoL hesap satın alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Valorant Rank Sistemi

    Valorant Rank Sistemi

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Valorant Rank SistemiRiot Games'in dünyaca ünlü FPS oyunu Valorant'ta bulunan rank sistemi ile alakalı tüm bilgileri sizinle paylaşacağız.Rank Nedir?Rank(Seviye) oyun içindeki kullanıcıların yeteneklerine ve oynayışlarına göre derecelendirilmesidir.Dünyaca ünlü popüler FPS oyunu Valorant'ta hem karakter skillerini kullanmanız diğer yandan ise aiminizi, bilek becerinizi konuşturmanız gerektir. Valorant'ta bulunan derecesiz, dereceli, spike hücum, ölüm maçı gibi oyun modları bulunmaktadır. Valoran

    Sonraki Haber
    LoL Kısaltmaları

    LoL Kısaltmaları

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

                League of Legends KısaltmalarıOyun içerisinde iletişim kurarken sık sık karşılaşacağınız harf ve kelimelerin ne anlama geldiğini bilmenizde fayda var.Ace: Karşı takımın tüm şampiyonlarını öldürmek anlamına gelir.AD: Saldırı gücüdür.AD Carry: Nişancılar için kullanılan terimdir. Saldırı gücünün büyük çoğunluğunu nişancılar üstlenir.AFK: Bilgisayar başında olmamak veya oyunu terketmek anlamında kullanılır. "Away from keyboard"un (klavyeden uzak) kısaltmasıdır.Aggro: Kule veya minyon sa

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim