League of Legends Arena Modu Geri Dönüyor

    League of Legends Arena Modu Geri Dönüyor

    Bu haberimizde League of Legends'ın yeni ve unutulmayan modlarından olan Arena'nın geri dönüşü ve yenilenmiş halinden bahsedeceğiz detaylar açıklama kısmında.

    League of Legends Arena Geri Döndü

    Riot Games, League of Legends adı altında bir çok oyununa mod geliştirmesi yaparak oyunlarını bir adım daha öne götürmektedir. Arena modunun geçen yaz çıkışıyla birlikte bir çok League of Legends hayranı bu modu sabırsızlıkla bekliyordu ve mod çok popüler bir hale gelerek League of Legends'ın oynanabilirliğini ve popülerliğini arttırmıştı. Arena'da en önemli unsurlardan biriside rekabetin fazlalaşması ve kolay bir amaç verilmesi.

     

    Arena sihirdar vadisi ve diğer modlardan farklı olarak kule veya minyon içermiyor bunun yerine yanındaki takım arkadaşınızla birlikte tek bir amacınız var oda karşınıza çıkan düşmanları mini haritada alt etmek.  Arena rekabeti ve oynanabilriği arttırmasıyla bilinsede hala bir çok eksiği olduğu öne sürüldüğü için kalıcı olmasındansa ertelenmişti. Bununla birlikte yeni PBE yamasıyla Arena tekrardan bizlerle olacak. 

    League of Legends Arena Modu Geri Dönüyor

     

    Arena Modu Değişiklikleri 

    Arena moduna yeni gelen değişikler ise bir çok oyuncunun uzun zamandır beklediği yeni haritalar ve eklentiler olacaktır. Yeni modun ilk değişimi ise oynanabilirliği ve rekabeti arttırılması için 8 kişilik gruptan 16 kişilik gruba yükseltilmesi oldu. Aynı rakiplerle karşılaşmamak ve çeşitli olarak farklı rakipler ile karşılaşacağınız bu serüvende rekabet daha da kızışacak gibi gözükmektedir.

    League of Legends Arena Modu Geri Dönüyor

     

    Yeni Eklentiler

    Arena modunun bir diğer değişikliklerindense yeni eklentileri olmasıydı ve bu eklentiler sayesinde artık daha fazla çeşitilik unsuru barındıracaktı. Bir çok oyuncunun istediğide tamamen bu yöndedir. Arena modunda eklentilerin daha çeşitsel olması ve rakiplere kıyasla daha eşit olması oyuncuları memnun edecektir. 

    League of Legends Arena Modu Geri Dönüyor

     

    Eşya Değişiklikleri

    Modun bir diğer değişikliğiyse eşyaların artık eklenti ile alınması ve bununla birlikte örs mekaniğinin eklenmesiyle prizmatik eşya sınıfı getirilmesiydi. Prizmatikler size tüm prizmatik eşyalar arasından rasgele seçim yapma şansını tanıyacaktır. Efsanevi ise sizlerin tercih ettiği kategorideki efsanevi eşyalar arasından rasgele seçim yapma şansınızı sağlayacaktır ve bu hangi rolde oynadığınıza göre kategoriden kategoriye aktarılacaktır.

    League of Legends Arena Modu Geri Dönüyor

     

    Yeni Harita

    Harita güncellemelerindeyse artık Arena'da yeni bir harita olacak. Japon Balığı Göleti adı verilen bu haritada bölgeler arası geçiş imkânı sağlayacak yeni bir tür harita eklentisi bulunuyor. Ortada açılan Çiçek Köprüsüyle bulunduğunuz alana sizi ters tarafa fırlatarak bir sonraki bölgeye atacaktır bu sayede bölgeden bölgeye geçme imkanınız olacaktır.

    League of Legends Arena Modu Geri Dönüyor

     

    Arena Modu Ne Zaman Geliyor?

    Arena modunun şu an için henüz test aşamasında olduğu ve PBE'de sunucularında hala aktif olmasıyla biliniyor. Bir sonraki yamada 2 hafta aralıkla birlikte 1 veya 2 Mayıs'ta aktif olacağı beklenmektedir. Arena modu League of Legends'ta aktif olarak modun bir çok oyuncuya ulaşması ve artık daha fazla oynanılabilirliğini arttırması tahmin edilmektedir. Fikirlerinizi yorumlar kısmında belirtebilir ve mod hakkında ki düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

     

    En Ucuz League of Legends Riot Poinst ( RP ) Kimden Alınır?

    Yeni  etkinlik kartı alabilmek, yeni gelecek olan şampiyonları ve yenilenmiş şampiyonları anında açmak, yeni gelecek olan ve güncellenen kostümleri açabilmek veya içeriklere sahip olmayı hemen istiyorsanız hesabınızın alışveriş puanının yeterli olması gerekir. Uygun fiyatlı LoL Riot Points ( RP ) ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidebilirsiniz.
    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    GTA 6 Hakkında Tüm Bilinenler 2024

    GTA 6 Hakkında Tüm Bilinenler 2024

    3 hafta önce 7 dk okuma süresi

    GTA 6 haritası ve geçeceği şehir GTA 6’nın haritası, GTA 5’in haritasından tam 2 katı daha büyük olacak. GTA: Vice City’nin geçtiği Vice City’de geçecek oyunun, Vice City’ye komşu bazı kasaba ve şehirleri de kapsayacak. Ayrıca oyunun hikayesinin bir bölümünün Küba’da da geçmesi bekleniyor. Ayrıca Rockstar Games oyunda terk edilmiş sualtı şehirleri olacağını da doğruladı. Yani nereden bakarsak ba

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim