Overwatch Benzeri Marvel Rivals Oyunu Duyuruldu

    Overwatch Benzeri Marvel Rivals Oyunu Duyuruldu

    Bu haberimizde uzun zamandır beklenen ve oyun dünyasında hızla gelişen online türüyle birlikte Overwatch benzeri bir Marvel oyunu çıkıyor.

    Overwatch Benzeri Marvel Oyunu

    Marvel, uzun zamandır online kültürünün devamlı olarak geliştirildiği ve heyecan verici bir duyuruyla yeni ücretsiz oyunları olan Marvel Rivals'ı tanıtmış bulundu. Bu oyun, 6V6 oyuncu karşılaşmalarını içeren bir çok oyunculu nişancı oyunu olup, Overwatch tarzında bir deneyim sunmaktadır. Marvel evreninde geçen bu oyun, çeşitli süper kahramanları içeriyor.

     

    Marvel Rivals, takım tabanlı çok oyunculu bir nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor ve oyuncular, Avengers üyelerinden X-Men karakterlerine kadar çeşitli karakterleri kontrol ederek birbirleriyle mücadele edebiliyorlar. Oyunda yıkılabilir ortamlar ve kahramanlara özel yetenekler gibi çeşitli özellikler bulunmaktadır. Örnek olarak, Doktor Strange'in takım arkadaşları için portallar açması, Loki'nin Black Panther'e dönüşerek etrafa saldırması, Rocket Racoon'un Groot ile team up özelliği alarak sırtına binmesi ve ateş etmesi gibi yeteneklerini özenli bir şekilde kullanılması bir çok yetenek ve özelliği beraberinde bu oyun sayesinde getirmiş bulunuyor.

    Overwatch Benzeri Marvel Rivals Oyunu Duyuruldu


    Marvel Rivals Ne Zaman Çıkacak?

    NetEase firması, Marvel Rivals'ın başlangıçta 16 karakterle piyasaya sürüleceğinden bahsetmiştir ve ilerleyen zamanlarda daha fazla karakterin ekleneceğini duyurdu. İlk karakterler arasında Spider-Man, Iron Man, Hulk, Loki, Groot, Doctor Strange ve Rocket Racoon gibi popüler isimler bulunmaktadır. Oyun, başlangıçta PC platformu için piyasaya sürülecek olup, ilerleyen dönemlerde konsol platformlarına gelip gelmeyeceği belirsizdir. Marvel Rivals'ın çıkış tarihi henüz açıklanmamış olsa da, kapalı alfa testinin önümüzdeki mayıs ayında yapılacağı duyurulmuştur. Oyunun piyasaya sürülmesiyle birlikte, Steam ve Epic Games Store gibi platformlardan ücretsiz olarak indirilebilecek olup, her yeni sezon yeni haritalar ve karakterlerle güncellenecektir. 

    Overwatch Benzeri Marvel Rivals Oyunu Duyuruldu

     

    Aynı zamanda oyunun Steam sayfasına bakacak olursa Türkçe Arayüz ve Altyazı seçenekleri de bulunmaktadır. Bu bir çok Türk hayran oyuncu kitlesini memnun edecek bir hamledir. Bununla birlikte Marvel evreninin genişlemesi ve oyuncularına yıllardır isteklerine yanıt verilmesi hayranlar arasında oldukça memnun edecek derecede bir anlayış bulunmaktadır. Marvel gibi dev bir eğlence şirketi ile oyunculara verdiği değeri nihayet anlamış bulunuyor ve bununla birlikte yeni oyunlarını duyurmuş bulunuyor.

    Overwatch Benzeri Marvel Rivals Oyunu Duyuruldu


    Bu heyecan verici yeni oyun hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın! Marvel Rivals hakkında ne düşündüğünüzü duymak isteriz.


    Önceki Haber
    Valorant Yeni Ajan Clove Yetenekleri

    Valorant Yeni Ajan Clove Yetenekleri

    1 ay önce 7 dk okuma süresi

    Yeni Ajan Clove Sinematiği     Clove Yetenekleri Clove, Valorant'a gelen yeni kontrol uzmanı ajan olarak heyecan verici yeteneklere sahip. Clove'un yetenekleri hem bireysel olarak kullanılabileceği gibi, takımıyla birlikte çalışarak daha etkili kombolar oluşturmak için de kullanılabilir. İşte Clove'un yeteneklerinin ve açıklamaları:   (C) Pick Me Up: Clove, bu yeteneği etkinleştirdiğinde, mağlup edilen veya hasar gören

    Sonraki Haber
    League of Legends Wild Rift 5.1 Yaması

    League of Legends Wild Rift 5.1 Yaması

    1 ay önce 10 dk okuma süresi

    Wild Rift 5.1 Yaması League of Legends: Wild Rift, 11 Nisan'da yayınlanacak olan 5.1 Yaması ile oyunnun kitlesine muazzam derecede güzel içerikler sunuyor. Bu güncelleme, Wild Rift'ın sürekli olarak oyun deneyimini geliştirmeye ve oynanırlığına yönelik çabalarını yansıtmaya devam etmektedir. Yepyeni içerikleriyle, şampiyonlarıyla, oynanış değişiklikleriyle ve daha pek çok yenilikle birlikte dolu bu güncellemede, oyunculara heyecan d

    En son yorumlar
    yeshope
    yeshope
    Çok güzel bir oyuna benziyor umarım geliştirilmeye devam eder.
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim