VALORANT'ın Yeni Kontrol Uzmanı Ajanı CLOVE Gözüktü

    VALORANT'ın Yeni Kontrol Uzmanı Ajanı CLOVE Gözüktü

    Bu haberimizde Valorant'a yeni gelen kontrol uzmanı ajanımız Clove hakkında detaylı bir açıklama yapacağız. Detaylar açıklama kısmında.

    Valorant Yeni Ajan Clove

    Riot Games'in son zamanlarda Valorant için çıkardığı bir çok özel yetenikli ajanımız bulunmaktaydı. Hal böyleyken kontrol uzmanı ajanlarımızda dahil olmak üzere oynanışları çok sıkıcı ve zayıf kalabiliyordu. Bu yüzden Riot Games'te Valorant için özel olarak geliştirilen ve ölmekten korkmaması gereken oyuncular için yeni bir kontrol uzmanı ajanı yapmaya başladı. Yeni kontrol uzmanı ajanımız Clove olarak tanımlanmaktadır. Clove diğer kontrol uzmanı ajanlarından farklı olarak Smoke yeteneğinde özel bir farklılık eklenecek. Bu farklılığın ne olacağı henüz kesin olarak bilinmesede ajanımızın asıl temasına uygun bir şekilde kelebekler üzerinden ilerleyen ve yavaş yavaş koza şeklinde dağılacak olan bir Smoke mekaniğini oyuna getirebilirler. 

    VALORANT'ın Yeni Kontrol Uzmanı Ajanı CLOVE Gözüktü

    Yeni ajanımız Clove'un bir diğer özelliği de tıpkı Phoenix gibi bir dirilme yeteneğinin olması. Valorant'a yeni gelen sızıntılardan yola çıkılarak yeni ajanımız Clove'un bir tür dirilme yeteneğinin olacağı kesin gözüyle bakılmaktadır. Clove henüz resmi olarak yetenekleri açıklanmamasına rağmen bu ihtimaller göz önüne alındığında ajanımızın bu tarz yetenekleri olacağı gözüküyor. Clove görünüş olarak tatlı ve nazik duruyor. Yeni ajanımız ile birlikte Valorant'a özellikle farklı bir Smoke yeteneğinin eklenmesi oyuncuları heyecanlandırmaktadır.

     

    Clove'un diğer konsept görselleriyle karşılaştırdığımız zaman tıpkı League of Legends'ta ki Jinx gibi deli bir tarza büründüğünüde görebiliriz. Yeni ajanımız içinde bazı yetenek isimleride sızdırılmıştır. Yetenekler isimlerinin sırası aşağıda yer almaktadır.

    C - Pick Me Up
    Q - Meddle
    E - Ruse
    X - Flight Path

    VALORANT'ın Yeni Kontrol Uzmanı Ajanı CLOVE Gözüktü

    Oyuncuların iddialarına göre simgelerden yola çıkılarak yeni ajanımız için Q yeteneğinin bir Smoke olacağı ve geri kalan yeteneklerin kelebek teması üzerinden ilerleyeceği gözükmektedir. Ulti simgesi tıpkı Phoenix'te olduğu gibi bir kalp işaretiyle biçimlenmitştir ve yeni ajanımızda çok büyük bir ihtimalle Ulti yeteneği sayesinde dirileceği görülüyor.

     

    Yeni Ajan Clove Ne Zaman Geliyor?

    Clove Masters Madrid turnuvasıyla birlikte 24 Mart Pazar günü oyunseverlere tanıtılacak ve profesyonel oyuncular tarafından test edilecek. Yeni ajanımız bununla bilikrte bir sonraki hafta oyuna ekleneceği öngörülmektedir. Yeni kontrol uzmanı ajanımız Clove oyuna farklılık ve derinlik anlamında Valorant'ı bir kez daha ileriye taşıyacağı gözükmektedir.


    Önceki Haber
    Riot Games MMO Projesine Baştan Başlıyor

    Riot Games MMO Projesine Baştan Başlıyor

    1 ay önce 7 dk okuma süresi

    MMO Baştan Geliştiriliyor Riot Games'in merakla beklenen MMO projesi, bir dönem için askıya alındı ve muhtemelen birkaç yıl boyunca yüzeye çıkmayacak. Riot'un kurucu ortağı Marc Merrill, Twitter'da yaptığı açıklamada oyuncuları bilgilendirerek ekibin projeye "bir süre ara verme" kararı aldığını duyurdu. Merrill, projenin ilk vizyonunun mevcut durumda oynanabilir bir seviyede olmadığını vurgularken, bu sebeple isimsiz MMORPG'

    Sonraki Haber
    Valorant Yeni Ajan Clove Yetenekleri

    Valorant Yeni Ajan Clove Yetenekleri

    1 ay önce 7 dk okuma süresi

    Yeni Ajan Clove Sinematiği     Clove Yetenekleri Clove, Valorant'a gelen yeni kontrol uzmanı ajan olarak heyecan verici yeteneklere sahip. Clove'un yetenekleri hem bireysel olarak kullanılabileceği gibi, takımıyla birlikte çalışarak daha etkili kombolar oluşturmak için de kullanılabilir. İşte Clove'un yeteneklerinin ve açıklamaları:   (C) Pick Me Up: Clove, bu yeteneği etkinleştirdiğinde, mağlup edilen veya hasar gören

    En son yorumlar
    mustifylord
    mustifylord
    sa
    Beğen Cevapla
    kerempulat920
    kerempulat920
    As
    Beğen
    feritbazana2
    feritbazana2
    Sa
    Beğen Cevapla
    AreLL01
    AreLL01
    as
    Beğen

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim