Epic Games Bu Haftaki İki Yeni Ücretsiz Oyun Yayınlandı

    Epic Games Bu Haftaki İki Yeni Ücretsiz Oyun Yayınlandı

    Bu haberimizde Epic Games'in haftalık olarak yer verdiği ücretsiz oyunlardan iki oyunu da bizlere sunuyor detaylar açıklama kısmında yer almakta.

    Epic Games Haftalık Ücretsiz Oyunları

    Epic Games her zaman olduğu gibi haftalık olarak bazı oyunları ücretsiz olarak oyunculara sunmaya devam etmektedir. Bu yürütülen sistemle birlikte bir çok oyuncu oynamadıkları oyunları deneyimleyebilmek için verdikleri ve sundukları bir hizmettir. Steam son zamanlarda Türk lirasından vazgeçerek Türk oyuncularını bir nevi ortada bıraktı ve oyun almaları daha da zor bir hale geldi. Neyse ki Epic Games'in sunduğu ücretsiz oyunlar ile birlikte Türk oyuncularına özel bir avantaj kazandırıyor. Epic Games'in son zamanlarda büyüyen ve gelişen desteği ile birlikte daha fazla oyuncu kazanmaktadır. Epic Games bu çalışmadan faydalanarak en ön sırayı kapmak üzeredir. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Epic Games iki yeni ücretsiz oyunu bizlere sunuyor. İşte Epic Games'in bu hafta ücretsiz olarak sunmuş olduğu iki yeni oyun karşınızda.

     

    Doki Doki Literature Club Plus!

    Psikolojik korku türündeki oyunları sevenleri hedefleyen platformumuz, Team Salvato'nun geliştirdiği "Doki Doki Literature Club Plus" ile gerilimi doruğa çıkarıyor. Bu oyun, lise edebiyat kulübüne katılma deneyimi sunarak sıradan gibi görünen karakterlerle dolu bir dünyada dolaşma şansı veriyor. Her seçim ve yazılan her şiir, oyunun hikayesini farklı bir yöne taşıyor. Özellikle Plus sürümü, altı yeni yan hikaye, müzik parçaları ve daha yüksek çözünürlüklü çizimlerle oyun deneyimini zenginleştiriyor. Oyun 15 Şubat saat 19:00'a kadar ücretsiz olacaktır.

    Epic Games Bu Haftaki İki Yeni Ücretsiz Oyun Yayınlandı

     

    Lost Castle

    Epic Games Store, bu haftanın ikinci ücretsiz oyunu olan "Lost Castle" ile aksiyon dolu bir deneyim sunuyor. Hunter Studio tarafından geliştirilen bu fantastik RPG beat’em up, oyuncuları zindanlarla dolu bir dünyaya çekiyor. Oyun, dört oyuncuya kadar co-op deneyimiyle sosyal bir boyut katıyor. Lost Castle, strateji ve hünerin birleştiği bir ortamda, eğlenceli bir oyun deneyimi sunmayı amaçlıyor. Bu oyunda aynı şekilde 15 Şubat saat 19:00'a kadar ücretsiz olacak.

    Epic Games Bu Haftaki İki Yeni Ücretsiz Oyun Yayınlandı


    Epic Games, her hafta oyunculara ücretsiz oyunlar sunarak oyun topluluğunu bir araya getirmeye ve yeni oyunları keşfetmelerini teşvik etmeye devam ediyor. Bu haftaki özel sunumlar, Epic Games Store'un çeşitliliği ve oyun tutkunlarına sunduğu geniş yelpazeyi vurguluyor.


    Önceki Haber
    Disney, Epic Games'e Büyük Bir Yatırımda Bulundu

    Disney, Epic Games'e Büyük Bir Yatırımda Bulundu

    3 ay önce 7 dk okuma süresi

    Disney x Fortnite Disney, Epic Games ile gerçekleştirdiği 1,5 milyar dolarlık yatırım anlaşmasıyla, video oyun sektöründeki etkisini arttırmaya kararlı bir adım attı. Bu stratejik ortaklık, özellikle Fortnite'ın geliştiricisi olan Epic Games'in güçlü teknolojik altyapısı ve yaratıcı potansiyeli ile birleşerek, sektöre yepyeni bir soluk getirecek.     İki dev şirket arasındaki uzun süreli iş birliklerinden kaynaklı,

    Sonraki Haber
    Deadpool 3'ün İlk Resmi Fragmanı Yayınlandı

    Deadpool 3'ün İlk Resmi Fragmanı Yayınlandı

    3 ay önce 6 dk okuma süresi

    Deadpool 3 Fragmanı Marvel Sinematik Evreni'nin beklenen yapımı Deadpool 3 için, bu yıl vizyona girecek olan filmle ilgili heyecan dorukta. İlk tam fragmanın yayınlanmasıyla birlikte, yapıtın adı resmi olarak Deadpool ve Wolverine olarak duyuruldu. Disney, bu yıl yaşanan grevlerin ardından yapım ertelemeleriyle markasını dinlendirmeye odaklanmış ve bu süreçte öne çıkan yapımlar arasında Deadpool 3'ü belirlemiştir. Temmuz ayında seyirciyle buluşacak

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim