Royal Youth'un 3 Oyuncusu Ceza Aldı.

    Royal Youth'un 3 Oyuncusu Ceza Aldı.

    VFŞL ekiplerinden Royal Youth Espor takımının 3 oyuncusu yıl sonuna kadar ceza aldı. Detaylar aşağıda.

    Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi 2020 Yaz mevsimine finansal sıkıntılar ile başlayan Royal Youth ekibinde sular durulmuyor. Takımın orta koridor oyuncusu Pulse, Orman oyuncusu Typhoon ve destek oyuncusu madlifeOnur 30 Kasım tarihine kadar tüm turnuvalardan men edildi. Yasaklamanın sebebinin oyuncular arasında "toxic" olarak bilinen Sportmenliğe aykırı tutum dolayısıyla gerçekleştiği açıklandı. 3 As oyuncusunu kaybeden Royal Youth ekibinin nasıl bir adım atacağını merak ediyoruz. Umarım eski güzel günlerine dönebilirler.

    Riot Games'in Açıklaması:

    Pulse, Typhoon ve madlifeonur’un gerçekleştirdikleri kural ihlalleri hakkında açıklama.

    Özet Geç: Royal Youth oyuncularından Pulse oyun içinde gerçekleştirdiği Devam Eden Sportmenliğe Aykırı Tutum; Typhoon ve madlifeonur ise gerçekleştirdikleri Aşırı Derecede Sportmenliğe Aykırı Tutum nedeniyle ceza almışlardır.

    CEZA

    Ali “Pulse” Aybirdi

    30 Kasım 2020 Tarihine Kadar

    Yapılan incelemede Ali “Pulse” Aybirdi’nin oyun içi konuşmalarında Devam Eden Sportmenliğe Aykırı Tutum sergilediği tespit edilmiştir. Ali “Pulse” Aybirdi’nin Espor Küresel Ceza Listesi’’ndeki ilgili maddeye istinaden, davranışın tekrar etme durumu ve geçmişte aldığı cezalar da göz önünde bulundurularak, 30.11.2020 tarihine kadar bütün resmi Riot Games organizasyonlarından men edilmesine karar verilmiştir.

    CEZA

    Tayfun “Typhoon” Gümüş & Onur “madlifeonur” Yıldırım

    30 Kasım 2020 Tarihine Kadar

    Yapılan incelemede Tayfun “Typhoon” Gümüş ve Onur “madlifeonur” Yıldırım’ın oyun içi konuşmalarında Aşırı Derecede Sportmenliğe Aykırı Tutumlar sergiledikleri tespit edilmiştir. Espor Küresel Ceza Listesi’’ndeki ilgili maddeye istinaden Tayfun “Typhoon” Gümüş ve Onur “madlifeonur” Yıldırım’ın 30.11.2020 tarihine kadar bütün resmi Riot Games organizasyonlarından men edilmesine karar verilmiştir.

    Espor Küresel Ceza Listesi

    Devam Eden Sportmenliğe Aykırı Tutum

    Diğer kişi veya kişilere karşı kabul edilemez davranış örneklerinin tekrarı. Örneğin küçük cezalara ve uyarılara rağmen devam eden oyun içi tekrar eden nefret söylemi.

    Aşırı Derecede Sportmenliğe Aykırı Tutum

    Aşırı derecede uygun olmayan davranışın bir kere sergilenmesi. Örneğin muteber ölüm tehditleri, fiziksel şiddet, aşırı derecede fanatiklik veya kişi veya bir grup kişiye karşı kötü niyetli söylemde bulunma

    Royal Youth'un 3 Oyuncusu Ceza Aldı.


    Önceki Haber
    FIFA 21 Fragman Yayımlandı.

    FIFA 21 Fragman Yayımlandı.

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Dünyanın en popüler futbol simülasyon oyunu olan FIFA 21, 9 Ekim tarihinde çıkış yapıyor. EA Sports FIFA 21 Fragmanını, oyunun kapak yıldızlarını ve kariyer moduna gelen yenilikleri duyurdu.FIFA 21 Fragman - FIFA 21 Resmi Tanıtım VideosuYayımlanan videoda oyuna dair çok fazla bilgi olmasa da gerçekten futbolcuların hayatının derinliklerine inmek harika. Fragmanda tanıtılan özelliklerden en dikkat çekeni ise CO OP maç yapma. EA Sports Fifa 2021 oynanış videosunun Ağustos ayında geleceğini açıklad

    Sonraki Haber
    Rocket League Ücretsiz Olacak

    Rocket League Ücretsiz Olacak

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Epic Games her hafta 1 ya da daha fazla oyunu ücretsiz bir şekilde dağıtarak piyasada kendini muhteşem pazarladı. Fortnite gibi büyük oyunların arkasında bulunan isim Rocket League oyununu da satın alarak rakibi Steam'a göz dağı verdi. Bu rekabet en çok oyuncuların işine gelecek gibi görünüyor çünkü Epic Games GTA V'i bile ücretsiz olarak dağıttı. Bu firma en tepede olmayı hak ediyor.Rocket League Ücretsiz Oluyorİlk olarak 7 Temmuz 2015'te piyasaya sürülen çok oyunculu futbol oyunu Rocket League

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim