Valorant Yeni Sezon Bölüm 8 Başkaldırı

    Valorant Yeni Sezon Bölüm 8 Başkaldırı

    Bu haberimizde Riot Games şirketine ait olan Valorant oyunundaki yeni bölümü ile birlikte giriş yapıyoruz yeni yama ile birlikte detaylı bir makale hazırladık.

    VALORANT Yeni Sezon Bölüm 8 Sinematiği

     

     

    Ajan Güncellemeleri

    8.0 Yaması ile birlikte Deadlock ve Killjoy'a önemli değişiklikler getiriliyor.

     

    Deadlock

    Valorant Yeni Sezon Bölüm 8 Başkaldırı

     

    7.10 Yaması'nda gelen NanoÇekim (C) değişikliklerinin bir devamı olarak Deadlock'ın diğer iki yeteneği olan Sonik Sensör (Q) ve Bariyer Ağı'nın (E) da güçlü yönlerini ön plana çıkarılıyor

    • Sonik Sensör Q yeteneğinin tetiklendikten sonraki hazırlanma süresini kısaltarak sersemletmesinin daha güvenilir olmasını sağlarken aynı zamanda yerleştirildiği noktadan alınıp tekrar yerleştirilebilmesini sağlayarak yeteneğe esneklik katılıyor.
    • Sonik Sensörler artık tur içinde yerleştirildikleri yerden alınabiliyor.
    • Sonik Sensör'ün yerleştirildiği noktadan alınma mesafesi arttı: 12 metre > 27 metre
    • Tetiklenme sonrası sersemletmeye hazırlanma süresi kısaldı: 1 sn. > 0,5 sn.
    • Sonik Sensör tetiklendikten sonra düşmanların yeteneği yok edebileceği süre kısaldı: 0,65 sn. > 0,5 sn.
    • Artık Deadlock ve takım arkadaşları yeteneğin etki alanı içerisindeyken hafif bir ses duyacaklar.
    • Bariyer Ağı E yeteneğinin duvarlarının uzunluğunu arttırarak benzer işlev üstlenen yeteneklere kıyasla daha geniş alanları bölebilmesini sağlıyoruz ve hızlıca yere atıldığında alana girişleri tamamen kapatabilme konusundaki güvenilirliği iyileştiriliyor.
    • Bariyer Ağı E Bariyer Ağı duvarlarının maksimum uzunluğu arttı: 6 metre >>> 10 metre

     

    Killjoy

    Valorant Yeni Sezon Bölüm 8 Başkaldırı

     

    Killjoy'un Taret (E) yeteneğinin koruduğu alanın genişliği, Taret'in otomatik olarak hedef tespit edebilmesi ve uzun bir görüş alanına sahip olması gibi başka güçlü yönleriyle bir araya gelince diğer savunma odaklı gözlem araçlarını epey geride bırakıyor. Taret'in görüş alanının küçülmesi Killjoy'u bu yeteneği yerleştirirken daha dikkatli kararlar almaya zorlayacak. Öte yandan Taret'in güncellenmiş görünümü hangi alanları koruduğunu daha anlaşılır kılacak.

    Taret (E)

    • Görüş alanı küçüldü: 180 derece > 100 derece
    • Killjoy Taret'ini yerleştirdiğinde artık mini haritasında taretinin görüş açısının yansımasını görebiliyor.
    • Taret yeteneğine görsel efektler eklendi ve yetenek animasyonları yeni görüş açısını yansıtacak şekilde güncellendi.

     

    HARİTA GÜNCELLEMELERİ

    8.0 Yaması ile birlikte bazı haritalara güncelleme getiriliyor.

     

    Kapı Düzenlemeleri

    Etkileşime girilebilen kapıların yazılımında değişikliklere gidilerek kapıların ajan yetenekleriyle ve oyuncularla olan etkileşimi iyileştirildi.
     

    ICEBOX

    Icebox geri döndü! Orta, B Yeşil ve B Turuncu bölgelerinde büyük değişiklikler var. Bu değişikliklerdeki amacımız Orta'yı ele geçirmenin her iki takım için de avantajlı olacağı bir durum oluşturmak ve çatışmaları daha tahmin edilebilir kılmak adına B Turuncu ile B Yeşil'den B Bölgesi'ne uzanan yol basitleştirildi.

     

    Saldıran Taraf Başlangıcı

    B Geçit'ten Saldıran Taraf Başlangıcı'na bakan açıyı kapatmak için sol tarafa bir konteynır eklendi.
     

    B Yeşil

    B Yeşil'de havada asılı duran konteynır oyuncular hem zeminde kaldığı hem de konteynırın üstüne çıkabildiği için buradaki çatışmaları fazlasıyla karmaşık hale getiriyordu. Bu konteynırı yukarı kaldırmak bu koridorda yaşanacak çatışmaları daha başa çıkılabilir kılınacaktır.
     

    B Geçitin Dışı

    Orta'yı tutmak her iki takıma da daha fazla şey katmalı diye düşündük. B Geçit'in içine hem Orta'yı hem de A Bölgesi'ni ve Savunan Taraf Başlangıcı'nı görebilen bir pencere yerleştirdik. Bu pencere haritanın diğer ucuna dönen düşmanlar üzerinde baskı kurma konusunda saldıranlara avantaj kazandırırken savunanların da B Mutfak veya Orta Kazan Dairesi'nden Orta'yı korurken daha fazla alan tutmalarını sağlayacaktır.

    B Geçit'in İçi

    Duvara dayalı ve üst üste iki kutu yerleştirildi.

    B Kar Yığını

    Orta'dan B Bölgesi'ne giden iki paralel yol vardı. Bu bölgede çıkan çatışmaları daha tahmin edilebilir kılmak için B Mutfak'a en yakın olan B Turuncu rotasını kapattık.
    B Mutfak'a çıkan kar yığınını da kutuların üstünden sessizce inebileceğiniz şekilde düzenledik.

     

    LOTUS

    Lotus'ta saldıranlar savunanlar üzerinde kolayca büyük baskı kurabiliyordu. Tarafsız alanları düzenleyerek ve harita genelinde yaşam kalitesi güncellemelerine giderek savunanlara bölgeleri daha iyi tutabilmelerini sağlayacak daha fazla seçenekler kazandırılıyor.

     

    A Ana

    A Ana genişledi ve yeni kutular eklendi. Böylece savunanlar A Harabe kontrolü için savaşabilecekleri farklı seçenekler elde etmiş oluyor.
    A Merdivenler'in dışındaki üst üste duran kutular arkalarındaki oyuncunun mermi yağmuruna tutulma ihtimalini azaltmak için kurşun geçirmez hale getirildi.

     

    A Geçit

    Kırılabilen kapının etrafındaki alan genişletildi. Kırılan kapının dışarısındaki düşmanlarla çatışmak hep garip hissettiriyordu ancak bu değişiklik sayesinde bu odadayken çatışmaya girmek daha kolay hale gelecektir.

     

    A Kulübe

    A Kulübe kapatıldı. Böylece Spike yerleştirme bölgesi daha anlaşılır ve geri alması daha kolay oldu. Savunan taraf başlangıcına doğru bakan bir hücre de eklendi ki savunanların bölgeyi tutmak için seçenekleri kısıtlı olmayacaktır.

     

    B Bölgesi

    B Bölgesi daha da genişledi ve savunulabilirliğini arttırmak adına girişe doğru yeni kutular eklendi.

     

    C Bölgesi

    C Bölgesi'ndeki Spike yerleştirme alanı ve C Dönemeç'teki merdivenler buradaki Spike yerleştirme noktalarına esneklik kazandıracak şekilde güncellendi.
    Bölgenin arka tarafındaki kutular düzenlendi.

     

    C Dönemeç

    C Ana genişletildi ve yeni kutular eklendi. Böylece bu bölgenin ön tarafı daha savunulabilir hale geldi.
    C Dönemeç'e çatışacak daha fazla alan ve yeni kutular eklendi.

     

    Dönen Kapılar

    Dönen kapıların dönüşünü tamamlaması artık 8 yerine 10 saniye sürüyor. 8 saniye bu kapıların içerisinden yetenek kullanmak ya da çatışmak ve sonrasında dönüş tamamlanmadan içeri girebilmek için yeterli değildi. Burada sağlanan ek süre kapıların arkasından girilen çatışmaları sıklaştıracak ve herkesin vaktinde içeriye girebilmesini mümkün kılacak.
    Dönen kapıların tek bir dönüşü tamamlayacağı süre arttı: 8 sn. >>> 10 sn.

     


    MOD GÜNCELLEMELERİ

    Takımlı Ölüm Kalım Savaşı

    Sheriff'in 2. Aşama'daki silah ekosisteminde olması gerekenden daha iyi performans gösterdiğini fark ettik. Bundan ötürü diğer mühimmatlar pek tercih edilmiyordu. Bu değişiklikle diğer silahları da Sheriff'e karşı çatışırken etkili olacak birer seçenek haline getiriliyor.

     

    2. Aşama - Sheriff Mühimmatı
    Ağır Kalkanlar > Hafif Kalkanlar


    Harita Rotasyonu

    Takımlı Ölüm Kalım Savaşı ve özel oyunlar hariç tüm modlar rekabete dayalı harita havuzunu kullanacak.
    Güncel harita havuzu: Icebox, Lotus, Sunset, Breeze, Ascent, Bind, Split.

     

    Yeni Silah Outlaw

    Valorant'a yeni silah Outlaw ile birlikte yarım kalkan metasının biteceği düşünülmektedir. Outlaw'ın 2400 kredilik 2 atışlık dürbünlü bir tüfektir.

    Valorant Yeni Sezon Bölüm 8 Başkaldırı

     

    En iyi VALORANT Points ( VP ) Kimden Alınır?

    VALORANT'a gelecek olan yeni ajanları açabilmek sizleri farklı bir deneyime sürükleyebilir. Yeni gelecek olan silah Outlaw'ın renklerine sahip olmak, yeni ajan almak ve VALORANT'ın yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız eğer hesabınızın satın alım kredisinin yeterli olması gerekmektedir. En uygun fiyatlı VALORANT VP ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınmaktadır, hemen aşağıda belirttiğimiz linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidin.

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html

     


    Önceki Haber
    Riot Games, Arcane'nin 2. Sezonuna Dair Kısa Bir Tanıtım Yayınladı

    Riot Games, Arcane'nin 2. Sezonuna Dair Kısa Bir Tanıtım Yayınladı

    4 ay önce 6 dk okuma süresi

    Arcane Sezon 2 Tanıtıldı İlk sezonun sona ermesiyle birlikte, Arcane hayranları gelecekteki maceraları ve hikayeleri merakla beklemeye başladı. Riot Games ve Fortiche Productions tarafından hazırlanan dizi, hem League of Legends oyunuyla aynı evrende geçiyor hem de karakterler ve olay örgüsüyle bu evreni derinleştiriyor. İlk sezon, Piltover ve Zaun şehirlerini odak noktasına alarak, hikayenin temelini attı ve karakterlerin geçmişlerini ortaya koydu. 2. sezonun gel

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim