FIFA 21 Fragman Yayımlandı.

    FIFA 21 Fragman Yayımlandı.

    9 Ekimde çıkış yapacak olan EA Sports'un yapımcılığını üstlendiği FIFA 21 Tanıtım videosu yayımlandı. Kariyer Modu için gelen yenilikler ve oyunun kapak yıldızları da açıklandı. Detaylar aşağıda.

    Dünyanın en popüler futbol simülasyon oyunu olan FIFA 21, 9 Ekim tarihinde çıkış yapıyor. EA Sports FIFA 21 Fragmanını, oyunun kapak yıldızlarını ve kariyer moduna gelen yenilikleri duyurdu.

    FIFA 21 Fragman - FIFA 21 Resmi Tanıtım Videosu

    Yayımlanan videoda oyuna dair çok fazla bilgi olmasa da gerçekten futbolcuların hayatının derinliklerine inmek harika. Fragmanda tanıtılan özelliklerden en dikkat çekeni ise CO OP maç yapma. EA Sports Fifa 2021 oynanış videosunun Ağustos ayında geleceğini açıkladı.

    FIFA 21 ile Birlikte Hangi Yenilikler Gelecek?

    FIFA 20 ile aynı oyun motoru kullanılıyor yani bu sene için FIFA 21'den fazla bir değişiklik bekleyemeyiz. PES ve FIFA serileri 2021 için hazırlıklarını yapamamış gibi gözüküyor. FIFA 21 kariyer modu için güzel özelliklerle birlikte geliyor. Detaylar aşağıda.

    FIFA 21 Kariyer Modu Yenilikleri

    Geliştirilmiş Simüle Maçlar

    Football Manager tarzı bir simüle maç izleme ekranı mevcut. FIFA 21'de istediğiniz zaman oyuna dahil olabileceksiniz. Örneğin penaltı olduğunda takımın kontrolünü alıp sahaya inebilirsiniz. Ya da maçın gidişatına, oyuncuların yorgunluklarına göre teknik adam olarak değişiklikler yapabilirsiniz.

    FIFA 21 Kariyer Modu

    Fenomen Youtuber "GRKN" EA Sports'un İngilizce olarak yaptığı tanıtımı Türkçeye çevirdi ve aşağıdaki bilgilere siz değerli oyuncuların ulaşmasını sağladı. Emeğinden ötürü tüm oyuncular adına teşekkür ederiz.

    Kontrol Her Zaman Sende!

    Her anı kontrol et;

    Maçlara, transferlere ve antrenmanlara gelen yenilikler takımının zirveye giden yolunda sana daha fazla kontrol sağlayacak.

    İnteraktif Maç Simülasyonu ile farklı bir deneyim yaşa. Maçın gidişatını yönlendirmek için istediğin anda maça atla veya çık. Kritik anlarda, örneğin penaltılarda, frikiklerde kontrolü al ve maçın gidişatını bizzat etkile. Maç verilerini kontrol et ve oyuncu performanslarına ve yorgunluklarına göre gereken değişiklikleri yap.

    FIFA 21 Yeni Gelişim Sistemi

    Oyuncularının gelişimini yenilenmiş gelişim sistemi ile daha detaylı yönet. Takımındaki zayıf noktaları doldurabilmek için sağ bekleri sağ kanata, defansif orta sahaları stoperde oynat ve takımının gelişimini seyret.

    Takımının performans seviyesini yeni gelen "maç hazırlığı" reytingine göre daha detaylı öğren. Bu özellik oyuncunun maçın kritik anlarında nasıl bir performans sergileyeceğini ifade eder. Oyuncunun maç hazırlığını yeni Aktif Antrenman Sistemi ile yükseltebilirsin. Bu sistemle birkaç farklı antrenman türünü bir araya getirip, forvetlerinizin bitiriciliğini veya defans oyuncularınızın kritik müdahale özelliklerini yükseltme şansı yakalayın.

    Takımınızın antrenman takvimini yeni "aktivite yönetim sistemi" ile kontrol edin. Ne zaman antrenman yapıp ne zaman dinleneceklerine karar vererek "maç hazırlığı" reytingini moral ve kondisyona göre dengeleyin. Galibiyet ve mağlubiyet arasındaki farkı siz yaratın.

    FIFA 21 Yeni Yapay Zeka

    Geliştirilmiş yapay zeka rakibinizi maçlara hem ofansif hem defansif anlamda daha iyi hazırlar. Yeni sistem ile yapay zekanın adam tutmada, top çalmada, pas yapmada ve koşmada daha iyi karar vermesi sağlanır ve kariyer modundaki maçların daha zorlaşmasına neden olur.

    Transferler

    FIFA 21 Kariyer Modunda yeni transfer yöntemleri hem kullanıcının hem de yapay zekanın yaptığı transferleri daha gerçekçi yapacak. Satın alma opsiyonuyla, serbest kalma bedeliyle veya yapay zekanın sunduğu takas teklifleriyle transfer piyasasının ustası ol.

    Kariyer modunu başta seçilen yeni opsiyonlarla kendine göre özelleştir. "otantik transferler" opsiyonuyla daha gerçekçi transferler yap veya takımını rahat kurmak için "finansal devralma" opsiyonuyla daha yüksek bütçelere ulaş.

    FIFA 21 Fragman Yayımlandı.

    FIFA 21 Kapak Yıldızları

    Bu seneki kapak yıldızlarının hepsi genç ve potansiyelli oyuncular.

    • Liverpool takımından bu sene Premier Lig'de 4 gol ve 13 asist ile oynayan Trent Alexander-Arnold. 21 Yaşındaki genç sağ bek bu sezona damga vuran isimlerden.
    • Borussia Dortmund takımından Erling Haaland. Norveçli Dortmund adına oynadığı 10 maçta 16 gol attı. Geleceğin golcülerinden olacağı kesin.
    • PSG takımından Kylian Mbappé. Bu sezon PSG için 30 gol kaydeden yıldız futbolcu bu kapakta olmayı en çok hak eden isimlerden.
    • Atletico Madrid takımından João Félix. Rekor transfer bedeli ile Madrid'e gelen oyuncu 7 maçta 8 gol atabildi.


    Önceki Haber
    Valorant Hesap Satışı Nasıl Yapılır?

    Valorant Hesap Satışı Nasıl Yapılır?

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Valorant Hesap Satışı ve Valorant Hesap Satın Alma İşlemleri Nasıl Gerçekleşiyor?İtemsatış olarak oluşturduğumuz oyuncu pazarında üyelerimiz ücretsiz bir şekilde ilan oluşturabilir ve satış yapabilirler. VALORANT oyunundaki hesaplarınızı sitemizde ilan oluşturarak satılığa çıkarabilirsiniz. Peki Valorant Hesap Satış işlemleri nasıl gerçekleşiyor? Valorant hesabımı nasıl satarım? Valorant Hesap Satın Al, Valorant hesap alışverişi, Valorant Hesap Nasıl Alınır? İtemsatış olarak bu sorularınıza madd

    Sonraki Haber
    Royal Youth'un 3 Oyuncusu Ceza Aldı.

    Royal Youth'un 3 Oyuncusu Ceza Aldı.

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi 2020 Yaz mevsimine finansal sıkıntılar ile başlayan Royal Youth ekibinde sular durulmuyor. Takımın orta koridor oyuncusu Pulse, Orman oyuncusu Typhoon ve destek oyuncusu madlifeOnur 30 Kasım tarihine kadar tüm turnuvalardan men edildi. Yasaklamanın sebebinin oyuncular arasında "toxic" olarak bilinen Sportmenliğe aykırı tutum dolayısıyla gerçekleştiği açıklandı. 3 As oyuncusunu kaybeden Royal Youth ekibinin nasıl bir adım atacağını merak ediyoruz. Umarım eski gü

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim