League of Legends Yeni Şampiyon Briar Sızdırıldı

    League of Legends Yeni Şampiyon Briar Sızdırıldı

    Bu haberimizde LoL'e yeni gelecek olan şampiyon Briar'a dair yeni bilgiler ve sızıntılar devam etmektedir sizler için bu bilgileri aktaracağız detaylara açıklama kısmından ulaşabilirsiniz.

    Noxus'un Gizemli Vampiri: Briar

    League of Legends evrenine yeni bir soluk getirecek olan Noxus'lu vampir kız Briar, oyuncuların heyecanını artırmaya hazırlanıyor. Sanat görseli olarak sızdırılan bilgiler, Briar'ın karakter tasarımının çocuksu bir dokunuşla harmanlandığını ve Rell ile Taliyah gibi şampiyonların boy ve yaş oranlarına uygun olduğunu gösteriyor. Bu, oyuncuların bu yeni karakterle daha derin bir bağ kurmasına yardımcı olacak gibi görünüyor. Briar'ın ilgi çekici yönlerinden biri, giyotine kilitli olmasıdır. Sızdırılan bilgilere göre, 6. seviyeye ulaştığında, Evelynn gibi serbest kalacak ve daha fazla yetenek kullanabilecektir. Bu mekanik, oyunculara oyun içinde taktiksel esneklik sunarak, rakipleri üzerinde üstünlük sağlama fırsatı sunabilir. Briar'ın yetenekleri hakkında kesin bilgi olmasa da, bu mekanik oyuncuları merak içinde bırakmayı başarmış gibi görünüyor.

    League of Legends Yeni Şampiyon Briar Sızdırıldı

     

    Briar Ne Zaman Çıkacak?

    Briar'ın resmi çıkışı için 13.18 yamasının beklenmesi gerekecek. Bu yama ile birlikte tüm sunuculara ulaşması planlanan Briar, oyunculara Noxus'un karanlık ve gizemli dünyasında yeni bir macera sunacak. Oyuncuların Briar'ı deneyimlemek için sabırsızlandığı aşikar. Briar'ın önizlemesi daha da heyecan verici hale gelmek üzere. 30 Ağustos tarihinde PBE sunucusunda oynanabilir hale gelecek olan Briar, oyunculara erken bir tat sunacak ve oyuncu topluluğunda heyecan dalgaları yaratacak gibi görünüyor. Sonuç olarak, League of Legends oyuncu topluluğu, Noxus'lu vampir kız Briar'ın gelişiyle büyük bir heyecan yaşamaya hazırlanıyor. Oyuncular, Briar'ın çocuksu ve gizemli tasarımıyla nasıl bir deneyim sunacağını merakla bekliyor.

     

    En Çok Tercih Edilen RP Nereden Alınır?

    Yeni etkinlikterde Kartı kazanmak, yeni gelecek şampiyon Briar'ı açmak, yeni gelecek olan kostümler veya yeni içeriklere sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. Uygun fiyatlı League of Legends RP ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidebilirsiniz.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    VALORANT'In Filmi Geliyor!

    VALORANT'In Filmi Geliyor!

    10 ay önce 7 dk okuma süresi

    "Birlikte Güçlüyüz" Sinematik Tarzında VALORANT Filmi 2025'te Hayranlarıyla Buluşmaya Hazırlanıyor. E-spor ve video oyun kültürü, yıllar içinde milyonlarca insanı büyülemeyi başarmış ve oyun dünyasını sadece bir eğlence platformundan öteye taşımıştır. Bu evrilen kültür, oyuncuların kendilerini oyun evrenine daha derinlemesine kapturmasına olanak sağlayan birçok oyunun yanı sıra, rekabetçi sah

    Sonraki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Briar Yetenekleri

    League of Legends Yeni Şampiyon Briar Yetenekleri

    9 ay önce 7 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon Briar Yetenekleri League of Legends oyuncuları, heyecanla bekledikleri yeni ormancı şampiyon Vampir Kız Briar'ın yetenek seti ile ilgili ayrıntıları öğrendi.   Briar'ın pasif yeteneği "Kızıl Lanet", eksik canına bağlı olarak iyileştirme artışı elde etmesini sağlıyor. Ayrıca saldırıları ve yetenekleriyle birikebilen kanama etkisi uygulayarak düşmanlara fiziksel hasar veriyor. Bu kanama etkisi, yük miktarına bağlı olarak hasarın bir

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim