League of Legends Ruh Dövüşçüsü Kostümleri Hangi Şampiyonlara Geliyor

    League of Legends Ruh Dövüşçüsü Kostümleri Hangi Şampiyonlara Geliyor

    Bu haberimizde League of Legends'e yeni gelecek olan kostüm serisi Ruh Dövüşçüsü ve seriye hangi şampiyonların çıkacağına dair sizlere detaylı bir makale hazırladık. Detaylar açıklama kısmında yer alıyor.

    Ruh Dövüşçüsü Kostümleri

    Riot Games'in popüler MOBA oyunu League of Legends, her yıl birçok etkinlikle oyuncularına heyecan verici deneyimler sunmaya devam ediyor. Son haberlere göre, League of Legends'ın yeni yaz etkinliği kapsamında Ruh Dövüşçüsü kostümleri oyuna eklenecek. Bu yeni kostümler, oyunculara muhteşem bir görünüm ve eşsiz oyun deneyimi vaat ediyor. Ruh Dövüşçüsü kostümleri, League of Legends evreninde yer alan şampiyonları, geleneksel dövüş sanatlarından esinlenerek yeniden tasarlıyor. Bu kostümler, şampiyonların karakteristik özelliklerini ön plana çıkararak, oyuncuların oyun içinde farklı bir deneyim yaşamasını sağlıyor. Her bir kostüm, detaylı tasarımları ve özgün efektleriyle dikkat çekecektir.

     

    Ruh Dövüşçüsü kostümleri, oyunculara yalnızca yeni bir görünüm sunmakla kalmayacak, aynı zamanda etkinlik boyunca bir dizi heyecan verici görev ve etkinliklerle birlikte gelecek. Oyuncular, özel ve yeni gelen 2v2v2v2 modunu deneyimleyebilecek etkinlik maçları ve görevlerle kostümlerin kilidini açabilecek ve çeşitli ödüller kazanma fırsatı elde edebilecekler. League of Legends'ın yeni yaz etkinliği ve Ruh Dövüşçüsü kostümleri, oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor. Oyuncuların bu yeni kostümleri deneyimleyerek oyun içinde farklı bir atmosferde dövüşmeleri bekleniyor. Ayrıca yeni gelecek olan serimiz sadece PC League of Legends'ta olmamakla birlikte Wild Rift, Legends of Runeterra ve TFT gibi farklı oyunlarda da etkinliğe sahip olunacak.

     

    Ruh Dövüşçüsü Kostümleri Hangi Şampiyonlara Çıkıyor?

    Gelen sızıntı bilgilerine göre Riot Games'in önceden hazırladığı mesajlar ve yeni gelen sızıntılarla birlikte Ruh Dövüşçüsü kostümlerinin hangi şampiyonlara çıkacağı belli oldu. Ruh Dövüşçüsü kostümlerini alacak olan şampiyonlar:

    • Ruh Dövüşçüsü Samira ( Ebedi )
    • Ruh Dövüşçüsü Shaco ( Prestij )
    • Ruh Dövüşçüsü Evelynn
    • Ruh Dövüşçüsü Naafiri
    • Ruh Dövüşçüsü Lux
    • Ruh Dövüşçüsü Pyke ( Prestij )
    • Ruh Dövüşçüsü Gwen
    • Ruh Dövüşçüsü Viego
    • Ruh Dövüşçüsü Sett
    • Ruh Dövüşçüsü Jhin

    League of Legends Ruh Dövüşçüsü Kostümleri Hangi Şampiyonlara Geliyor

     

    Ruh Dövüşçüsü Kostümleri Ne Zaman Çıkıyor?

    Reditte sorulara cevap veren Rioter çalışanlarından bazıları bu konuya bir açıklık getirmiştir. Ruh dövüşçüsü serisi yeni yaz etkinliği ile birlikte geliyor. Hatta sonraki yama ile birlikte temaya uyacak şekilde yeni 2v2v2v2 moduda gelecektir. 26 Haziran Pazartesi günü 2v2v2v2 modu hakkında bazı klipler ve yaz etkinliği ile ilgili bir çok şeye açıklık getirilecektir. Ruh Dövüşçüsü serisi 28 Haziran günü PBE'ye geliyor ve Riot Games'in açıklamasıysa etkinlik 20 Temmuz'da başlayacaktır. Eğer siz de League of Legends oyuncusuysanız, bu etkinliği kaçırmamalı ve Ruh Dövüşçüsü kostümlerinin tadını çıkarmalısınız. Oyun içindeki yeni maceralar sizi bekliyor!

     

    En Tercih Edilen RP Nereden Alınır?

    League of Legends RP Satın al ve Yeni gelen şampiyon Naafiri'yi açabilmek veya yeni gelecek Ruh Dövüşçüsü serisinin kostümlerini satın almak için LoL Riot Points ( RP ) satın alabilirsiniz. Ayrıca yeni çıkacak olan bu güzel kostümleri almak için de hesabınızda yüksek miktarda RP olması gerekecek. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    League of Legends Naafiri'nin Tüm Yetenekleri

    League of Legends Naafiri'nin Tüm Yetenekleri

    11 ay önce 10 dk okuma süresi

    League of Legends'ın heyecanla beklenen yeni şampiyonu Naafiri, sürüsünden gelen güçlerle donatılmış bir Darkin köpeğidir. Benzersiz yetenekleri ve sürüsüyle düşmanlarını alt etmek için sahnede parlıyor. Naafiri'nin yetenek seti, hedeflere saldıran tazıları çağırma ve kan üzerine kurulu etkilerle vadiye inişini yapıyor.     Naafiri Yetenekleri   Naafiri'nin pasif yeteneği "Ta

    Sonraki Haber
    Riot Games'in Büyük Ruh Dövüşçüsü Etkinliği Hakkında Her Şey

    Riot Games'in Büyük Ruh Dövüşçüsü Etkinliği Hakkında Her Şey

    11 ay önce 10 dk okuma süresi

    Ruh Dövüşçüsü Etkinliği Riot Games'in popüler oyun serileri olan League of Legends, Teamfight Tactics, Wild Rift ve Legends of Runeterra için heyecan verici bir etkinlik olan Ruh Dövüşçüsü başlıyor. Bu altı haftalık etkinlik, oyunculara yeni oyun modları, kostümler, şampiyonlar ve daha birçok içerik sunuyor. Etkinlik, 20 Temmuz Perşembe günü başlayacak ve 28 Ağustos Pazartesi gününe ka

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim