Seraphine Oynanış Rehberi

    Seraphine Oynanış Rehberi

    Merhaba değerli okurlarımız, bu gün sizlere League of Legends oyununun şımarık destek şampiyonu Seraphine ile ilgili bilgi vereceğiz.

    Seraphine, bir destek şampiyonu olarak sınıflandırılır ve beceri setiyle takım arkadaşlarını desteklemek ve düşmanları kontrol altına almak için kullanılır. Oynanış tarzı, genellikle takım arkadaşlarının güvenliğini sağlamaya odaklanır ve düşmanları etkisiz hale getirmek için kontrol yeteneklerini kullanır.

    İşte Seraphine'nin Yetenek Seti:

    Pasif yeteneği - Sahne Tozu : Seraphine'nin yetenekleri düşman şampiyonlara ve minyonlara temas ettiğinde enerji biriktirir. Enerji biriktikçe, becerileri daha güçlü hale gelir. Biriken enerjiyi rakiplere otomatik saldırı yaptığında ek hasar olarak vermektedir.

    Q - Yüksek Perde : Seraphine, ileri doğru bir enerji dalgası gönderir ve hedef konumdaki düşmanlara hasar verir. Ayrıca geri tepme etkisi yaratır ve geriye doğru hareket eden düşmanlara ek hasar verir.

    W - Saran Ses : Seraphine ve yanındaki bir takım arkadaşı, kalkan ve iyileştirme sağlayan bir dalga gönderir. Bu yetenek, takım arkadaşlarının hayatta kalmasını sağlar ve savaş sırasında önemli bir rol oynar. 

    E - Sert Ritim : Seraphine, bir hedefe müzik dalgaları gönderir ve ilk düşmana hasar verirken diğer düşmanları yavaşlatır. İki düşman şampiyonu arasında bağlantı kurarak hasarını artırabilir ve düşmanları yakınlaştırabilir. Yetenek aynı zamanda rakipleri yerine de sabitleyebilmektedir.

    R - Bis : Seraphine, geniş bir alana müzik dalgaları gönderir ve isabet alan düşmanları etkisiz hale getirir. Etkilenen düşmanlar hasar alırken yavaşlar ve sersemletilir. Yetenek ayrıca takım arkadaşlarına da kalkan sağlar.

    Seraphine'nin oynanış tarzı, yeteneklerini düşman şampiyonları kontrol etmek ve takım arkadaşlarını desteklemek için doğru zamanda kullanmayı gerektirir. Kalkan ve iyileştirme yetenekleri, takım savaşlarında hayatta kalmayı sağlarken, müzik dalgaları düşmanları yavaşlatmak ve sersemletmek için kullanılabilir. Aynı zamanda destek rolü için güzel bir tercih olan Seraphine koridor aşamasında rakiplerini uzak mesafeden sıkça dürterek takım arkadaşının rahat bir koridor safhası geçirmesine yardımcı olmaktadır.

    Seraphine Oynanış Rehberi

     

    Ancak unutmayın, League of Legends bir strateji oyunudur ve her şampiyonun oynanış tarzı, takım kompozisyonuna, rakip şampiyonlara ve oyun durumuna bağlı olarak değişebilir. Seraphine'nin etkili bir şekilde kullanılabilmesi için yeteneklerinin doğru zamanlamayla kullanılması ve takım arkadaşlarıyla uyumlu bir şekilde çalışması önemlidir. Yanlış zamanda kullandığınız yetenekler, kritik anlarda bekleme süresinin dolmamasına sebep olacağından yetenek kullanımının sırasını ve zamanını doğru hesaplamanız gerekmektedir. Aksi taktirde savunmasız kalabilir veya rakipleri elinizden kaçırabilirsiniz. 

    Seraphine Yetenek Sıralaması:

    1- Öncelikli olarak karşınızdaki rakiplere göre değiştirmeniz gereken yetenek sıralaması genellikle dürtme ağırlıklı koridor aşaması için Q yeteneği ile başlamanız daha doğru olacaktır. Bu şekilde rakibiniz minyonları saldırmak için hasar yemek zorunda kalacak veya yaklaşamayacaktır.
    2- Rakip kompozisyona göre erken aşamada baskın yeme ihtimaliniz varsa veya koridor aşamasına istediğiniz gibi başlayamadı iseniz W yeteneğini aktif ederek can oranlarınızı arttırabilir ve bir miktar kalkan kazanarak gelecek olan baskından kurtulmayı başarabilirsiniz.
    3-Uzun menzilli olması sebebi ile E yeteneği etkili olmaktadır. Takım arkadaşınız baskına geldiğinde bu yetenek ile rakipleri yerlerine sabitleyebilirsiniz.
    4-Açılabilen her seviyede R yeteneğini yükseltmeniz her şampiyon için olduğu gibi bu şampiyon için de önemli olmaktadır.

    En uygun ve en ucuz fiyatlı Riot Points ile sahip olmak için sende hemen https://www.itemsatis.com/kayit.html  adresinden İtemsatış'a kayıt olarak veya üyeliğine giriş yaparak https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html adresinde bulunan en ucuz Riot Pointsler'e erişebilirsiniz


    Önceki Haber
    League of Legends 13.12 Yama Notları

    League of Legends 13.12 Yama Notları

    1 yıl önce 10 dk okuma süresi

      Şampiyonlar Ashe Pasifin ilave hasarı arttı. W'nun hasarı arttı. R'nin hasarı arttı.   Pasif - Buz Atışı İLAVE HASAR: %115 (+ kritik vuruş ihtimalinin %75 + %35'i) ⇒ %120 (+ kritik vuruş ihtimalinin %75 + %35'i)   W - Yaylım Ateşi FİZİKSEL HASAR: 10/25/40/55/70 (+%100 SG) ⇒ 20/35/50/65/80 (+%100 SG)   R - Büyülü Kristal Ok HASAR: 200/400/600 (+%100 YG) ⇒ 200/400/600 (+%120 YG)  

    Sonraki Haber
    League of Legends Naafiri Sinematiği Yayınlandı

    League of Legends Naafiri Sinematiği Yayınlandı

    11 ay önce 7 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon Naafiri'nin Sinematiği Riot Games League of Legends için her zaman yeni şampiyon, güncelleme ve içeriklerini gelişmekteye devam etmektedir. Bu aşamada, oyuncuların heyecanla sabırsızlandığı bir diğer şampiyon da Naafiri. Şampiyon geliştiricisi Reav3 tarafından 2022 yılında yapılan bir açıklama ile birlikte, oyuna yeni bir Darkin şampiyonun geleceği haberini verdi. Tıpkı diğer Darkin şampiyonlarına benzer şekilde gelecektir. Riot Games yeni çı

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim