Brawl Stars Nasıl Oynanılır?

    Brawl Stars Nasıl Oynanılır?

    Merhaba, bugünkü haberimizde dünyaca ünlü olan Brawl Stars oyunu ile ilgili size bilgi vereceğiz. Umarım beğenir ve bizi okumaya devam edersiniz.

    Son 3-4 senedir mobil oyunlara ilgisinin artmasından itibaren çoğu insanın telefonunda en az bir adet mobil oyun bulunmakta. Küçüğünden büyüğüne, yaşlısından gencine her kişinin en az bir adet oyun oynamakta ve bu oyunlardan birisi olan Brawl Stars, 2017 tarihinde piyasaya sürüldü ve çok az bir zamanda kendini göstererek en üst sıralara yerleşti. Clash of Clans oyununun yapımcısı olan Supercell, CoC oyunundan sonra mobil oyunlarda strateji üzerinde ilerledi ve güzel işlere imza attı. CoC oyunu çıkardıktan bir süre sonra da Brawl Stars'ı çıkardı ve oldukça büyük ilgi gördü, görmesinin sebeplerinden en büyüğü de Clash of Clans oyunu oldu. CoC oynayan çoğu oyuncu Brawl Stars oyununa yöneldi ve çoğu kişinin vazgeçilmez oyunu oldu.

    COC (Clash Of Clans) oynayanlar için alternatif bir evren oluşturan Supercell, daha bireysel ve daha taktiksel bir senaryoyla oyun severlerin karşısına Brawl Stars ile çıktı. 

    Brawl Stars Nasıl Oynanılır?

    Brawl Stars, her karakterle bambaşka tecrübe yaşayabileceğiniz takıma dayalı (tek başınıza oynayabileceğiniz oyun modları da mevcut) strateji oyunudur.

     

    Nasıl Oynanılır?

    Strateji oyunları seven kullanıcıların vazgeçemedikleri oyunların arasında bulunan Brawl Stars, türünün en heyecanlı ve aksiyon dolu oyunlardan birisidir. Hem saldırı hem de savunma yapabileceğin o kadar çok iş var ki, kafanın karışacağından emin olabilirsin. 

    Brawl Stars’ın oynanışı, karakterlerle göstereceğin yeteneğine bağlı. Saldırı ve savunma mekanizmaları için gereken tuşları kullan ve bölümün tanımladığı düşmanları yok et! Tek veya çift oyunculu modlarıyla da oynanabilen Brawl Stars, harita üzerinde üstünlük kurabilir ve yeteneklerinizi herkese gösterebilirsiniz.

    Oyun modları ortalama 2-3 dakika sürmekte ve oyun başına 4-5 MB internet harcamaktadır. Oyun her telefon için uygun ve interneti kısıtlı kullanıcılar içinde hitap etmektedir. 1 saat oyunca oyunu oynamanız durumunda maksimum 100-120 MB internet harcamaktadır yani 1 saatlik bir internet kullanımı için yok denilecek kadar az internet kullanımı gerçekleştiriyorsunuz.

    Oyun içerisinde sürekli yeni karakterler ve karakterlere kostümler gelmektedir. Tatlı ve bir o kadarda ölümcül olan karakterlerle tanıştığınızda oyundan çıkmak istemeyeceksiniz.

    Brawl Stars Nasıl Oynanılır?

    Brawl Stars Nasıl İndirilir?

    Brawl Stars oynamak istiyorsan eğer yapman gereken ilk şey Google Play Store veya App Store üzerinden indirme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

    Brawl Stars’ı App Store üzerinden indirmek için şu sırayı takip etmelisin; 

    App Store uygulamasına giriş yap ve arama bölümüne tıkla. 
    App Store arama çubuğuna “Brawl Stars” yazarak oyunu arat ve “indir” butonuna tıkla.
    Oyunu indirdikten sonra başlat ve sistem yüklemelerini onayla.


    Brawl Stars’ı Google Play üzerinden indirmek için ise;

    Google Play Store giriş yap ve arama çubuğuna tıkla. 
    Arama bölümünde “Brawl Stars” oyununu arat ve “indir” butonunu seç. 
    İndirilen oyunu başlat ve sistem yüklemelerini tamamla. 

    Bu işlemleri tamamladıktan sonra oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

    Oyun geliştiricileri, oyuna çokça yenilik ve geliştirme yapmaktadır. Her geçen gün yeni karakterler, yeni haritalar ve karakterlere kostümler getrilmektedir. Heyecanla bekleyeceğiz karakterler ve kostümler olacağından oldukça eminiz. 

    Oyun içerisiden satın alımları nasıl gerçekleştireceğizini soracak olursanız eğer;

    Tabii ki İtemSatış üzerinden!!

    İtemSatış sitemizden Google Play Hediye Kartı veya App Store Hediye Kartı satın alarak ya da Top-up ürünlerimizi tercih eterek satın alımlarınızı gerçekleştirebilir ve oyun içerisinde beğendiğiniz içeriği satın alabilirsiniz.

    Eğer ki oyunda çok vakit geçiremiyorum, hesabımı geliştiremiyorum diyorsanız eğer Brawl Stars Hesap satın alımı gerçekleştirebilir ve savaş alanına daha hızlı adım atabilirsiniz veya hesabınızdan sıkıldıysanız hesabınızın satışını gerçekleştirebilirsiniz.


    Önceki Haber
    League of Legends 13.11 Yama Notları

    League of Legends 13.11 Yama Notları

    1 yıl önce 10 dk okuma süresi

    ŞampiyonlarRellOrta ölçekli güncellemeyle ultisi hariç tüm yetenekleri düzenlendi. Rell'in yeni E'si, rakiplerine hücum etmek ve çatışma başlatmak için ihtiyaç duyduğu sürati sağlıyor. Bineksizken kazandığı ilave menzil ve saldırı hızı da Rell'i savaşlarda daha etkin kılıyor.Taban niteliklerSALDIRI HIZI: 0,55 ⇒ 0,625SALDIRI HIZI BÜYÜME ORANI: 0,02 ⇒ 0,015ZIRH BÜYÜME ORANI: 4,2 ⇒ 3BÜYÜ DİRENCİ BÜYÜME ORANI: 2,05 ⇒ 1HAREKET HIZI: 335 ⇒ 330Pasif - Kalıpları KırPASİF SÜRESİ: 4 saniye ⇒ 5 saniyeZIRH

    Sonraki Haber
    Leona Oynanış Rehberi

    Leona Oynanış Rehberi

    1 yıl önce 10 dk okuma süresi

    League of Legends evreninin en eski şampiyonlarından olan Leona aynı zamanda destek rolünde öne çıkmaktadır. Oynanış olarak takım arkadaşlarına alan ve pozisyon yaratmasıyla öne çıkan Leona rakipleri için ise oyunun ilerleyen her dakikası için kabusa dönüşür nitelikte bir kitle kontrol şampiyonu. Yetenek ve eşya kiti sebebi ile hasara değil dayanıklılığa dayalı bir şampiyon olan Leona uzun süren savaşlarda çok etkili olmasının

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim