LoL 2023 Nisan Ayı Şampiyon Yol Haritası Paylaşıldı

    LoL 2023 Nisan Ayı Şampiyon Yol Haritası Paylaşıldı

    Bu haberimizde League of Legends'in kendi açıklamış olduğu ve gelecekte gelebilecek olan şampiyonlara dair bazı ip uçları paylaştı.

    League of Legends geçtiğimiz günlerde yeni şampiyon yol haritasını bizlere sundu. 2023'ün başında oyunculara sınırlı bilgiler verilerek nasıl şampiyonların oyuna geleceğinden biraz bahsedilmişti. Şimdiyse yeni gelecek olan şampiyonların ne çeşit bir karaktere sahip olunacağı az çok netleşti. Reav3 şampiyon yol haritasından önce bir video ile iki adet şampiyondan, Skarner güncellemesinden ve bir sonraki görünüş güncellemesinden bahsetti.


    Sezon ortası dönem ile birlikte şampiyonların çeşitliği artacağı ve en son çıkan şampiyonların oyunda yeri oldukça farklı bir şekilde getirilmesi planlanıyor. Bunlardan ilki Milio olmakla birlikte sırada Naafiri vardı.


    Yeni Darkin Suikastçı, Naafiri

    LoL 2023 Nisan Ayı Şampiyon Yol Haritası Paylaşıldı

    Daha öncede belirtildiği gibi Naafiri'nin avına odaklanmak isteyen oyuncular için tasarlanmış bir orta koridor suikastçısı. Reav3'ün daha öncede bahsettiği üzere Naafiri'nin kolay bir şampiyon olacağı söylenmekteydi. Suikastçı oynamak bazen göz korkutucu olabiliyor. Nedeni ise haritada gezinmek, konum alma veya özellikle rakibin üstüne atlayıp çatışmadan sağ çıkmak bu zamanlama ve pozisyon almayla birleşince oyun bilgisini üst düzey yapmaya zorluyor. Naafiri tüm bunları daha kolay hale getirmek için çıkarılıyor. Oyuncuların avına odaklanarak makro oynanışa daha çok odaklanabilmelerine imkan sağlanacaktır. Naafiri hakkında daha fazla bilgi için bir önceki haberimize uğrayabilirsiniz.


    Yeni Noxus'lu Ormancı, Briar

    LoL 2023 Nisan Ayı Şampiyon Yol Haritası Paylaşıldı

    Doyumsuz bir açlığını bastırmakla meşgul olan Noxus'lu bir ormancının çıkacağı Reav3 tarafından paylaşıldı. Oyun tasarımcılarından biri olan Riot Twin Enso Naafiri'nin üstünde çalıştığı esnada yoğun bir açlığa odaklanan çok sayıda yeteneği keşfettiğini anlamıştı. Ancak Naafiri'nin yetenek setindeki kontrolü kaybettiği hissedildiği için Riot Twin Enso bu tasarladığı konsepten yeni bir şampiyon yapmak istediğini anladı. Yeni Noxus'lu ormancımızın mitolojik bir yaratıktan ilham alınacağı ve oyun içinde bazen doyumsuz açlığı sebebiyle kontrolü kaybedeceği ve yaratığın hak edenlere güzel bir ziyafet çektireceği söylenmektedir. Yeni Noxus'lu ormancı Briar hakkında şimdilik ip uçları takip edilirse kendisi kontrolü kaybediş sırasında farklı bir yetenek kitine sahip olunabileceği ( Gnar gibi ) tahmin edilmektedir.


    Ionia'dan Gelen Üzgün Sanatçı

    Maalesef Ionia'dan gelen şampiyon ile ilgili çok fazla bilgi paylaşılmadı. Ancak teorilere göre kendisi elindeki fırçasıyla hayal edebileceğiniz yeteneklere dönüştürebilecek. Reav3 bahsettiği üzere kendisinin sanatı genellikle mutlu gösterilirken aslında kendisinin kasvetli ve trajik bir geçmişi var. Bir sonraki şampiyon yol haritasında Ionia'lı sanatçıdan daha fazla bilgiye sahip olacağımızı umuyoruz.


    Skarner Güncellemesi

    LoL 2023 Nisan Ayı Şampiyon Yol Haritası Paylaşıldı

    Geçtiğimiz haftalardan önce Skarner için Riot tarafından yeni bir bilgi paylaşılmıştı. Skarner'a özel bir yer ayırdıkları ve bu sayede zamanla daha iyi olması için onu 2024'ün başına ertelemeye karar verdiler. Skarner güncellemesi yetenekleri ve hikayesiyle oyuncuların beğenisine tekrar sunulanacaktır.


    Jax Güncellemesi

    LoL 2023 Nisan Ayı Şampiyon Yol Haritası Paylaşıldı

    Skarner'ın 2024'e ertelenmesiyle birlikte oyun tasarımcıları bu konuda zaman kazandı. Uzun zamandır Jax için bir görsel güncellemeye ihtiyaç duyulmaktadır. Jax'ın mevcut durumuna göre onun konseptini daha belirgin hale getirmek ve gerçek bir silah üstadı ünvanı için kullandığı silahın daha önemli bir anlamı olacak. Jax'ın görsel güncellemesi bu yılın ilerleyen zamanlarda oyuncularla bulacak.


    Yol haritasının sonuna geldiğimizde yumurtadan çıkmak üzere olan sevimli nişancıdan bahsediliyor ancak henüz net bir bilgi verilmiyor. Bir sonraki yol haritasında Riot Games bizlere daha fazla bilgi paylaşacaktır.


    League of Legends RP Satın al

    Yeni şampiyon açabilmek veya seveceğiniz şampiyonların kostümlerini satın almak için LoL Riot Points ( RP ) satın alabilirsiniz. Ayrıca yeni çıkacak olan bu güzel kostümleri almak için de hesabınızda yüksek miktarda RP olması gerekecek. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    Valorant VP Fiyatları Güncelleniyor

    Valorant VP Fiyatları Güncelleniyor

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Riot Games, Valorant Türkiye için genel olarak biz zam haberinde bulunmuştu. Bir kaç günlük süren bu açıklama sonucunda oyuncuların bir çoğu bu haberden memnun kalmamıştı. Ülkemiz genelinde görülen enflasyon artışı sebebiyle Valorant Points fiyatlarında değişikliğe gidilmişti. Bu değişikliğin sonucunda Valorant Points miktarları oldukça artış göstermişti. Yapılan bu zam sırasında oyuncular gönderilerde isyan etmeye başlamıştı. Valorant Point miktarlarının değişeceğinin yakın zamanda bilgisi payl

    Sonraki Haber
    League of Legends 13.9 Yama Notları

    League of Legends 13.9 Yama Notları

    1 yıl önce 10 dk okuma süresi

    ŞampiyonlarNeekoOrta ölçekli güncellemeyle Neeko'nun tüm yetenekleri düzenlendi.Pasif - Binbir SuratNeeko 2 saniyeliğine yakınında durduğu destansı olmayan bir canavarın, minyonun, tuzağın, totemin veya bitkinin şo'ma'sını toplar. Daha sonra Neeko'nun göstergesine tıklayarak o birime dönüşebilirsiniz. Asıl haline geri dönmesi için Neeko'nun portresine, Mevcut şo'ma'yı temizlemek içinse "X" düğmesine tıklamanız yeterli. Tek seferde tek bir birimin şo'ma'sını toplayabilirsiniz.Şekil değiştirme art

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim