LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon Naafiri'ye Dair Yeni Bilgiler

    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon Naafiri'ye Dair Yeni Bilgiler

    Bu haberimizde LoL'e yeni gelecek olan şampiyon Naafiri'ye dair yeni bilgiler geldi ve gelmeye devam etmektedir sizler için bu bilgileri aktaracağız detaylara açıklama kısmından ulaşabilirsiniz.

    Yeni Şampiyon Naafiri

    League of Legends, sürekli olarak yeni şampiyonlar, güncellemeler ve içeriklerle genişlemekte ve gelişmektedir. Bu kapsamda, oyuncuların heyecanla beklediği bir diğer şampiyon da Naafiri'dir. Baş şampiyon geliştiricisi Reav3 tarafından 2022 yılında yapılan açıklama videosunda, oyuna yeni bir Darkin şampiyonun geleceği müjdesi verildi. Aatrox veya Kayn (Rhaast) gibi diğer Darkin şampiyonlarına benzer şekilde, yeni şampiyonun da basit bir oynanışa sahip olacağı ve silahının bir hançer şeklinde olacağı belirtildi. Naafiri'nin ismi, 2023 yılında yayınlanan bir video paylaşımında açıklanmıştır. Yeni şampiyon, sıralamada Milio'dan sonra gelecek ve bir orta koridor suikastçısı olarak oyunculara sunulacak. Naafiri'nin görünüşü ve oynanışı hakkında oyuncuların çıkardığı teorilere göre, köpek benzeri bir sürüyle hareket eden bir Darkin olduğu tahmin edilmektedir. Videoda bahsedilenlere göre, Naafiri'nin birden fazla bölünebileceği veya dağılacağı da öngörülmektedir. Şampiyonun sürüsü, düşmanları yakalamak ve yerlerini tespit etmek için kullanılacak.

    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon Naafiri'ye Dair Yeni Bilgiler


    Naafiri'nin çıkış tarihi hakkında kesin bir tarih belirtilmese de, oyuncuların merakla beklediği bir şampiyon olduğu kesindir. Bu heyecanlı bekleyiş sırasında, Nidalee ve Milio gibi diğer şampiyonlar, Naafiri'ye özel replik güncellemeleri aldılar. Nidalee, Naafiri'nin bir sürü anası olduğunu ve "Canavar Köpek" olduğunu söylemektedir. Benzer şekilde, Milio'da Naafiri'ye özel köpek tabirleri kullanarak replik güncellemesi aldı. Tüm bu bilgiler, oyuncuların Naafiri'nin çıkışını heyecanla beklemelerine neden oldu. Yeni bir canavar şampiyonun oyuna eklenmesi, her zaman oyuncuları heyecanlandırmaktadır ve uzun zamandır oyuna yeni bir canavar şampiyon gelmemişti. Naafiri'nin köpek benzeri görünümü ve oyuncuların teorileri, onu gerçekten benzersiz bir şampiyon haline getirebilir. Bu nedenle, Naafiri'nin çıkışı için sabırsızlıkla bekleyen League of Legends oyuncuları, oyuna eklenecek yeni içerikler ve güncellemeler hakkında da meraklı bir bekleyiş içerisindedirler.

    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon Naafiri'ye Dair Yeni Bilgiler


    Naafiri Oyuna Ne zaman Gelecek?

    Riot Games tarafından henüz resmi bir açıklama olmasa da Reav3 Nisan sonu veya Mayıs başlangıcında yeni şampiyon yol haritasının çıkacağını açıkladı. Reav3 bunu söylemesinin ardından Naafiri'nin yol haritasından önce çıkabileceği gözüküyor. Buda oyuncuların tahminiyle 1 veya 2 yama sonra Naafiri adlı yeni şampiyon oyuncuların beğenisine sunulacaktır.


    League of Legends RP Satın al

    Yeni şampiyon açabilmek veya seveceğiniz şampiyonların kostümlerini satın almak için LoL Riot Points ( RP ) satın alabilirsiniz. Ayrıca yeni çıkacak olan bu güzel kostümleri almak için de hesabınızda yüksek miktarda RP olması gerekecek. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    Valorant VP Fiyatlarına %35 Zam Geliyor!

    Valorant VP Fiyatlarına %35 Zam Geliyor!

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Riot Games, dünyanın en popüler çevrimiçi oyunlarından bazılarını yayınlayan bir video oyunu geliştiricisi ve yayıncısıdır. Riot Games, 2006 yılında kuruldu ve şu anda dünya çapında 20'den fazla ofisi bulunuyor. Riot Games'in en popüler oyunları arasında League of Legends ve Valorant bulunuyor. Riot Games, zaman zaman küresel fiyatlandırmalarını gözden geçirerek kur dalgalanmaları, vergilendirmeler ve bölgesel fiyat dengesizliklerine yönelik düzenlemeler yapıyor. Bu değişiklikler hem artış hem d

    Sonraki Haber
    Valorant VP Fiyatları Güncelleniyor

    Valorant VP Fiyatları Güncelleniyor

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Riot Games, Valorant Türkiye için genel olarak biz zam haberinde bulunmuştu. Bir kaç günlük süren bu açıklama sonucunda oyuncuların bir çoğu bu haberden memnun kalmamıştı. Ülkemiz genelinde görülen enflasyon artışı sebebiyle Valorant Points fiyatlarında değişikliğe gidilmişti. Bu değişikliğin sonucunda Valorant Points miktarları oldukça artış göstermişti. Yapılan bu zam sırasında oyuncular gönderilerde isyan etmeye başlamıştı. Valorant Point miktarlarının değişeceğinin yakın zamanda bilgisi payl

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim