Valorant VP Fiyatlarına %35 Zam Geliyor!

    Valorant VP Fiyatlarına %35 Zam Geliyor!

    Bu haberimizde Valorant Türkiye sunucuları için yeni gelecek olan fiyat değişiklerinden bahsedeceğiz detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    Riot Games, dünyanın en popüler çevrimiçi oyunlarından bazılarını yayınlayan bir video oyunu geliştiricisi ve yayıncısıdır. Riot Games, 2006 yılında kuruldu ve şu anda dünya çapında 20'den fazla ofisi bulunuyor. Riot Games'in en popüler oyunları arasında League of Legends ve Valorant bulunuyor. Riot Games, zaman zaman küresel fiyatlandırmalarını gözden geçirerek kur dalgalanmaları, vergilendirmeler ve bölgesel fiyat dengesizliklerine yönelik düzenlemeler yapıyor. Bu değişiklikler hem artış hem de azalma şeklinde olabiliyor. Riot Games, oyuncularına en iyi deneyimi sunmak için fiyatları düzenli olarak gözden geçiriyor ve bu güncellemeler, ülkeye veya bölgeye bağlı olarak değişebiliyor.


    Valorant VP Zamı Ne zaman Gelecek?

    Son fiyat güncellemesinden bu yana enflasyonda görülen artış nedeniyle Türkiye’deki fiyatlandırmalarında bazı güncellemeler yapmak zorunda kaldı. Riot Games, 25 Nisan 2023 tarihinden itibaren Türkiye'de Valorant oyunu için fiyat değişiklikleri yapacak. Valorant, taktiksel bir nişancı oyunudur ve oyuncular iki takıma ayrılır. Oyuncular, rakip takımın hedeflerini yok etmeye veya tüm üyelerini ortadan kaldırmaya çalışırken, diğer takımın hedeflerini savunmaya veya rakip takımın tüm üyelerini ortadan kaldırmaya çalışır. Türkiye'de Valorant oyuncuları, 25 Nisan 2023 tarihinden itibaren ortalama %35 fiyat artışı ile karşı karşıya kalacaklar. Bu fiyat artışı, Valorant'ta yer alan tüm öğeleri etkileyecek. Riot Games, Türkiye'deki oyuncularına şeffaf olmak için bu değişiklikleri önceden duyurdu.


    Valorant Bonus VP Ne Zaman Gelecek?

    Riot Games, Türkiye'deki oyuncularına biraz telafi sağlamak için 11-24 Nisan 2023 tarihleri arasında istemciden yapacakları alımlardan elde edecekleri bonus VP miktarını ikiye katlayacaklarını da duyurdu. Bu promosyon, Türkiye'deki Valorant oyuncularının oyun içi öğeleri satın almalarına yardımcı olacak ve fiyat artışının etkilerini biraz hafifletecektir. Sonuç olarak, Riot Games, Türkiye'deki fiyatlandırmalarda yaptığı güncellemeleri açıkça duyurarak oyunculara şeffaf bir şekilde bilgi vermeye çalışıyor. Bu tür fiyat değişiklikleri, küresel ekonomik koşulların değişmesi nedeniyle kaçınılmaz olabiliyor. Oyuncuların anlayışlı ve hoşgörülü olması, oyun şirketlerinin de en iyi hizmeti sunmalarına yardımcı olacaktır.

    Valorant VP Fiyatlarına %35 Zam Geliyor!


    Riot Games, Türkiye'deki Valorant oyuncularına verdiği bonus VP kampanyasıyla fiyat artışının etkilerini biraz hafifletmeye çalışıyor. Ayrıca, Türkiye'de oyuncuların satın alma gücünü iyileştirmek için değişiklikler yapmayı da sürdürebilirler. Son olarak, Riot Games, oyuncularına en iyi deneyimi sunmak için çalışıyor ve bu hedef doğrultusunda düzenli olarak fiyatlandırmalarını gözden geçiriyor. Türkiye'deki oyuncular, Valorant oyunu ve diğer Riot Games oyunlarını oynamaya devam edebilecekler ancak biraz daha yüksek fiyatlarla karşılaşacaklar. Oyuncuların bu durumu anlayışla karşılamaları, oyun endüstrisindeki şirketlerin de oyun deneyimini geliştirmek için daha fazla kaynak ayırabilmelerine yardımcı olacaktır.


    En Ucuz VP Kimden Alınır?

    Yeni kaplamaya sahip olmak, yeni ajan almak ve Valorant'ın yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız eğer hesabınızın satın alım kredisinin yeterli olması gerekmektedir. En uygun fiyatlı VP ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidin.

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    Önceki Haber
    Valorant Gece Pazarı Geldi

    Valorant Gece Pazarı Geldi

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Riot Games yapımı olan dünyaca ünlü taktiksel çok oyunculu FPS oyunu olan Valorant, belirli aralıklarla bizlerin karşısına Gece Pazarı (Night Market) getirmektedir. Gece pazarı, oyundaki belirli kostümleri indirimli alabileceğimiz bir pazar türünüz. Genellikle 15-25 gün arası oyun içerisinde kalmaktadır. Her oyuncuya farklı silahların kostümleri çıkmakta ve şansınıza bağlı güzel kostümleri indirimli bir şekilde sahip olabilirsiniz. Her gece pazarını bir anda bizlere tarihini belirledikleri için

    Sonraki Haber
    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon Naafiri'ye Dair Yeni Bilgiler

    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon Naafiri'ye Dair Yeni Bilgiler

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon NaafiriLeague of Legends, sürekli olarak yeni şampiyonlar, güncellemeler ve içeriklerle genişlemekte ve gelişmektedir. Bu kapsamda, oyuncuların heyecanla beklediği bir diğer şampiyon da Naafiri'dir. Baş şampiyon geliştiricisi Reav3 tarafından 2022 yılında yapılan açıklama videosunda, oyuna yeni bir Darkin şampiyonun geleceği müjdesi verildi. Aatrox veya Kayn (Rhaast) gibi diğer Darkin şampiyonlarına benzer şekilde, yeni şampiyonun da basit bir oynanışa sahip olacağı ve silahının bi

    En son yorumlar
    muhammedkeman9
    muhammedkeman9
    burdaki fiyatdamı artıcak? istem satışdaki fiyat
    Beğen Cevapla
    yasinpolat321
    yasinpolat321
    Artacak tabikide heryer artacak aslında fiyat sabit gene tavan fiyat 700de aldığın vp düşüyor
    Beğen
    wr4yn
    wr4yn
    VP zamlarından önce alabildiğinizi alın
    Beğen Cevapla
    muhammedkeman9
    muhammedkeman9
    item satıştaki vp fiyatlarınada mı gelicek
    Beğen

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim