Valorant Gece Pazarı Geldi

    Valorant Gece Pazarı Geldi

    Bugünkü yazımızda Valorant oyununda belirli aralıklarla gelen gece pazarını hangi tarihte geleceğini ve içeriğini sizlere söyleyeceğiz.

    Riot Games yapımı olan dünyaca ünlü taktiksel çok oyunculu FPS oyunu olan Valorant, belirli aralıklarla bizlerin karşısına Gece Pazarı (Night Market) getirmektedir. Gece pazarı, oyundaki belirli kostümleri indirimli alabileceğimiz bir pazar türünüz. Genellikle 15-25 gün arası oyun içerisinde kalmaktadır. Her oyuncuya farklı silahların kostümleri çıkmakta ve şansınıza bağlı güzel kostümleri indirimli bir şekilde sahip olabilirsiniz. Her gece pazarını bir anda bizlere tarihini belirledikleri için önceden ne yazık ki bilgisini veremiyoruz. Son güncellemelerden ve gelen kostüm setlerinden sonra Gece Pazarı ile bizi oldukça mutlu etti. Kostümler yaklaşık %50 fiyatına kadar düşebiliyor. Umarım istediğiniz kostüm en fazla indirim alan kostüm olur. Şimdiden iyi şanslar. :)

    Valorant Gece Pazarı Geldi


    Özel Seri, Üstün Seri ve ihtişamlı seri olarak kabul edilen kostümlerin çıkacağını unutmayın. Ultra seri ve Seçkin Seri ne yazık ki çıkmamaktadır ama ileride Riot Games bu konuda güzellik yapabilir ve bize bunlarında indirimini sağlayabilir. (Bıçaklar için geçerli değildir, bıçak kostümleri çıkabilir.)

    Sizler için çıkabilecek bazı güzel kostümleri paylaşacağız.


    Yağmacı Vandal

    Valorant Gece Pazarı Geldi


    Asil Vandal

    Valorant Gece Pazarı Geldi


    Gaia nın İntikamı Vandal

    Valorant Gece Pazarı Geldi


    Yitik Vandal

    Valorant Gece Pazarı Geldi


    Köken Vandal

    Valorant Gece Pazarı Geldi

    Bu ve buna benzer vandal kostümlerine indirimli sahip olabilirsiniz.


    Gece pazarından alınabilecek indirimli bazı bıçak kostümleri ise şu şekildedir;


    Asil Karambit

    Valorant Gece Pazarı Geldi


    RGX Katana

    Valorant Gece Pazarı Geldi


    Xenohunter Bıçak

    Valorant Gece Pazarı Geldi

    ve çok daha fazlası indirime girebilir. İndirim oranına göre yüksek bir kâr elde edebilirsiniz ve bir kostüme vereceğiniz RP ile iki kostüm alma şansı yakalayabilirsiniz.

    (Unutmayın Gece Pazarı 05.04.2023 tarihinde başlayacak ve 25.04.2023 tarihinde sona erecektir, istediğiniz kostümleri satın almayı unutmayın.)


    Gece pazarı vaktinde indirimli bir şekilde kostümleri satın almak insanları mutlu ederken üzerinde VP satın alım yaparken de indirimli bir şekilde alabilirsiniz.

    itemsatis.com adresinden uygun ve indirimli fiyatlara Valorant Points satın alabilir ve Gece Pazarında kullanabilirsiniz.

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html bu bağlantı üzerinden bütçenize uygun VP'yi satın alabilirsiniz.


    Dilerseniz uygun fiyata satın aldığınız kostümlü hesaplarınızı farklı kullanıcılara satabilir ve daha farklı hesaplar satın alabilirsiniz.

    https://www.itemsatis.com/ilanlar/valorant-hesap-satisi.html Hemen bu bağlantı üzerinden ilanını oluşturabilir ve satış yapmaya başlayabilirsiniz.

    Sizler için edindiğimizi bilgilerin yeterli olup olmadığını bu haberin altına yorumlarınızı yazarak belirtebilir ve istediğiniz haber var ise bunu bize iletebilirsiniz. Kendimizi geliştirmeye devam ederken yardımlarınız ve geri dönüşleriniz bizim için çok önemli. :)


    Önceki Haber
    Bu Yıl İçerisinde Çıkacak Olan E3 Etkinliği İptal Edildi

    Bu Yıl İçerisinde Çıkacak Olan E3 Etkinliği İptal Edildi

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    2023 yılında E3 etkinliğinin iptal edilmesi, video oyun endüstrisi için büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Dünyanın dört bir yanındaki oyun geliştiricileri, yayıncılar ve oyun meraklıları, her yıl düzenlenen bu etkinliği dört gözle bekliyorlardı. Ancak, bu yıl oyun firmalarının katılmasının azalması nedeniyle E3 etkinliği iptal edildi ve endüstri için birçok soruya yol açtı. E3, Electronic Entertainment Expo'nun kısaltmasıdır ve dünyanın en büyük video oyun fuarıdır. Her yıl, oyun endüstris

    Sonraki Haber
    Valorant VP Fiyatlarına %35 Zam Geliyor!

    Valorant VP Fiyatlarına %35 Zam Geliyor!

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Riot Games, dünyanın en popüler çevrimiçi oyunlarından bazılarını yayınlayan bir video oyunu geliştiricisi ve yayıncısıdır. Riot Games, 2006 yılında kuruldu ve şu anda dünya çapında 20'den fazla ofisi bulunuyor. Riot Games'in en popüler oyunları arasında League of Legends ve Valorant bulunuyor. Riot Games, zaman zaman küresel fiyatlandırmalarını gözden geçirerek kur dalgalanmaları, vergilendirmeler ve bölgesel fiyat dengesizliklerine yönelik düzenlemeler yapıyor. Bu değişiklikler hem artış hem d

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim