The Mageseeker'dan 21 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

    The Mageseeker'dan 21 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

    Bu haberimizde Riot Forge'un yeni oyunu olan The Mageseeker'ın 21 dakikalık oynanış videosu yayınlandı detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    Riot Games'in yan firması olan Riot Forge en son Ruined King adlı Sıra Tabanlı bir oyun ile oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Oyunun yerel fiyatlandırması ve Türkçe betimleriyle ülkemizde de bir hayli ilgi görmüştü. League of Legends'ın dünyasını takip edenler ve evreni daha ilgi çekici alanlarıyla deneyimlemek oyuncular için oldukça iyi bir şekilde aktarılmıştı. Riot Forge günümüzde tıpkı Ruined King'e benzer hikayeli singleplayer oyunlar yapmaya devam etmektedir. Riot Forge farklı türde oyunları baz alıp şampiyonların konseptini ve hikayesini büyülterek yepyeni deneyimler sunmak için farklı oyun stillerine sahip firmalar ile görüşmeye devam etmektedir.

    The Mageseeker'dan 21 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı


    Riot Forge'un bu yıl oyun duyurusunun ardından Song of Nunu, Convergence ve The Mageseeker adlı üç adet oyun duyurusu yapmıştı ve oyunların bu yıl içinde çıkacağına dair hangi ay sonunda oyunculara sunulacağı videoda bahsedilmişti. Song of Nunu Sonbahar ayında çıkmasıyla birlikte Convergence bu Yaz aramıza katılacak ve en sonda Sylas'ın oyunu The Mageseeker nihayet ne zaman çıkacağı belli olmuştu. The Mageseeker videoda bahsedilene göre Bahar ayında çıkacaktı. Uzun bir aranın ardından bizlere en çok yakın olan The Mageseeker'ın 21 dakikalık oynanış videosuyla karşımıza çıktı. 


    Oyunun Genel Mantığı

    Oyunun temel mantığına bakıldığı zaman 2D piksel aksiyon RPG'si olarak karşımıza çıkmaktadır. Oyunun kendi yapım şirketi ise Digital Sun Games tarafından sunulmaktadır. The Mageseeker Sylas'ın büyücü isyanı sonrası kendi isyan toplumunu kuracağı ve Demacia için özgürlük arayışı için büyücülere yardım ederek Sihir avcılarını alt etmeyi amaçlamaktadır. Oyun net bir şekilde Boss sisteminde olduğu gibi ilk olarak bizleri Garen karşılıyor. Garen League of Legends'ta olduğu gibi kendi özgün yeteneklerini kullanıyor ve Sylas'ta tıpkı League of Legends'ta olduğu gibi sihir yeteneklerini çalarak düşmanlara karşı kullanabiliyor. The Mageseeker'ın genel oynanış mantığı bu şekilde olsa da oyunun çıkışıyla birlikte bizlere çok farklı bir deneyim yaşatabileceği gösterilmektedir.


    The Mageseeker Ücreti Ne Kadar Olacak?

    The Mageseeker açıklanmasından bu yana Steam sayfasına eklendi ve yerel fiyatlandırma olarak The Mageseeker'ın Ruined King'ten daha pahalıya satılacağı gözükmektedir. Oyunun fiyatı Steam bazında bakıldığı zaman 299TL'ye satılacağı gözüküyor. Ne yazık ki yerel fiyatlandırmaya tekrar bakıldığı zaman en uygunun şu anlık bu olacağı gözükmektedir. Riot Games Türkiye tarafından henüz net bir şey kesinleştiği gözükmemektedir. O

    The Mageseeker'dan 21 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı


    The Mageseeker Ne Zaman Çıkacak?

    Oyunun tanıtımından sonra hangi tarihte oynanabileceği net bir şekilde açıklandı. The Mageseeker 18 Nisan 2023 tarihinde oyunculara sunulacaktır. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için Steam sayfasına bakabilirsiniz. Aynı şekilde Steam Hesap Satış ve Alış kategorimize bakarak en uygun fiyattaki oyunları görebilirsiniz.


    Önceki Haber
    CS:GO Silah Sol Ele Alma Kodu

    CS:GO Silah Sol Ele Alma Kodu

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    CS GO'da bir çok oyuncu silahı sol ele nasıl alacağınızı bilmemektedir. Genellikle sol elde oynamayı tercih etmektedirler. CS GO Valve şirketi tarafından geliştirilen çevrimiçi birinci şahıs FPS nişancı oyunudur. Bunun yanı sıra Counter-Strike serisinin dördüncü oyunu olarak bilinmektedir. CS:GO olarak bilinen oyun, Steam dışında Windows, Xbox One, Playstation 3, Mac OS ve Linux işletim sistemlerinde oynanabilir, şu anda Valve tarafından yayınlanmaktadır.CS GO Sol ele alma kodu ne işe yarar?Sol

    Sonraki Haber
    CS GO Hızlı Silah Satın Alma Kodu

    CS GO Hızlı Silah Satın Alma Kodu

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Efsane Counter-Strike serisinin son oyunu olan Counter Strike: Global Offensive, 2012'de çıkmasına rağmen aktif oyuncu ve popülerliğini korumaya devam ediyor. Valve şirketinin son oyunu olan CS:GO, gelecek olan yeni güncellemeler ile oyuncularını oyuna ümitlendiriyor. En yakın sürede güncelleme geleceğinin sızıntısı bulunmaktadır. CS:GO, taktiksel nişancı ve klavye, mouse ile oynanan FPS oyunudur. Bunun yanı sıra CS:GO olarak bilinen oyun, Steam dışında Windows, Ge-force, Xbox One, Playstation 3

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim