CS:GO Silah Sol Ele Alma Kodu

    CS:GO Silah Sol Ele Alma Kodu

    Merhaba değerli ziyaretçilerimiz, bu haberimizde sizlere CS GO'da silahınızı nasıl sol ele alacağınızı anlatacağız. İşte detayları aşağıda.

    CS GO'da bir çok oyuncu silahı sol ele nasıl alacağınızı bilmemektedir. Genellikle sol elde oynamayı tercih etmektedirler. CS GO Valve şirketi tarafından geliştirilen çevrimiçi birinci şahıs FPS nişancı oyunudur. Bunun yanı sıra Counter-Strike serisinin dördüncü oyunu olarak bilinmektedir. CS:GO olarak bilinen oyun, Steam dışında Windows, Xbox One, Playstation 3, Mac OS ve Linux işletim sistemlerinde oynanabilir, şu anda Valve tarafından yayınlanmaktadır.

    CS:GO Silah Sol Ele Alma Kodu


    CS GO Sol ele alma kodu ne işe yarar?

    Sol ele alma kodu aynı zamanda Silahı ve bıçağı sol ele alma kodu olarakta geçmektedir. Bu komut sayesinde kullandığınız silah ve bıçağı sol ele alabileceksiniz. Bu komut sayesinde oyunu kendi kişisel tercihlerinize göre uyarlayabilir ve ona göre oyuna daha adapte olabilirsiniz.

    CS:GO Silahı Sol ele nasıl alabilirim?

    > Öncelikle ESC'nin altında bulunan ''é" tuşuna basarak konsolu açmanız gerekmektedir.

    > Konsolu açtıktan sonra sol ele almak için "cl_righthand 0" komutunu girerek sola alabilirsiniz.

    > Eğer beğenmediyseniz veya sağ almak istiyorsanız "cl_righthand 1" komutunu girerek sağa alabilirsiniz.

    CS GO Sol ele ve Sağ ele tuşa atama nasıl yapılır?

    > Konsolumuzu açtıktan sonra konsola bind tuş "toggle cl_righthand 0 1" örnek olarak ise bind c "toggle cl_righthand 0 1" yazarak yapabilirsiniz.

    CS:GO Silah Sol Ele Alma Kodu


    Buna haberlere benzer ve bir sonraki CS GO haberlerimiz için blog sayfamızı takip etmeyi ve makale hakkında yorumlarınızı aşağıdan yapmayı unutmayınız.


    Ucuza ve güvenilir bir şekilde nereden CS GO seçkin hesap, övgü boost, faceit hazır, saatli hesap alınır?

    Sitemizden %100 güvenli bir şekilde yeni CS GO hesabı satın alabilirsiniz. İsterseniz seçkin hesap, isterseniz övgü Boost, isterseniz Faceit hazır hesap, isterseniz de Saatli CS GO hesapları satın alabilirsiniz. Satın alabilmek için tek yapmanız gereken bu bağlantıya tıklamanızdır. https://www.itemsatis.com/ilanlar/csgo-hesap-satisi.html

    Hizmetlerimiz sadece bununla sınırlı değil!


    CS GO Skin kategorisinde %3 komisyonla satış yapabilir veya %100 güvenli şekilde CS GO Skin alışverişi yapabilirsiniz.

    (%3 komisyon kampanyası kısa süreliğine geçerli olduğunu söylemeyi unutmayalım.)

    https://www.itemsatis.com/ilanlar/cs-go-skins.html


    Hemen İtemsatış üyesi olarak aramıza katılın ve avantajlarla ve çekilişlerle dolu dijital alışveriş dünyasına adımınızı atın! Güvenli bir şekilde oyuncu pazarından alışveriş yapın veya sitemizden Valorant VP, Steam cüzdan kodu veya bir çok oyunun e-pin kodunu veya itemini satın alın.


    Önceki Haber
    Counter-Strike 2 Beta Yayınlandı

    Counter-Strike 2 Beta Yayınlandı

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    2012 Yılından beri oynanan Counter Strike: Global Offensive oyununda 22.03.2023 tarihinde Valve şirketi tarafından duyurulup Counter-Strike 2 oyunu beta olarak yayınlandı. Bir çok yeniliklerle dolu bir güncelleme olduğunu belirtmek isteriz. Beta'ya nasıl erişebileceğini bu haberimizde sizlere anlatacağız.Counter-Strike Global Offensive oyununda oyuncular 64 tickrate olarak oynanıyordu, artık Counter-Strike 2 oyunuyla birlikte 128 tickrate oynanabilir hale gelmiştir.Counter-Strike 2 oyunuyla birl

    Sonraki Haber
    The Mageseeker'dan 21 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

    The Mageseeker'dan 21 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Riot Games'in yan firması olan Riot Forge en son Ruined King adlı Sıra Tabanlı bir oyun ile oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Oyunun yerel fiyatlandırması ve Türkçe betimleriyle ülkemizde de bir hayli ilgi görmüştü. League of Legends'ın dünyasını takip edenler ve evreni daha ilgi çekici alanlarıyla deneyimlemek oyuncular için oldukça iyi bir şekilde aktarılmıştı. Riot Forge günümüzde tıpkı Ruined King'e benzer hikayeli singleplayer oyunlar yapmaya devam etmektedir. Riot Forge farklı türde oyunl

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim