Counter-Strike 2 Beta Yayınlandı

    Counter-Strike 2 Beta Yayınlandı

    Merhaba değerli ziyaretçilerimiz, bu haberimizde sizlere CS GO'ya gelen Güncelleme hakkında bilgi vereceğiz, İşte detayları aşağıda.

    2012 Yılından beri oynanan Counter Strike: Global Offensive oyununda 22.03.2023 tarihinde Valve şirketi tarafından duyurulup Counter-Strike 2 oyunu beta olarak yayınlandı. Bir çok yeniliklerle dolu bir güncelleme olduğunu belirtmek isteriz. Beta'ya nasıl erişebileceğini bu haberimizde sizlere anlatacağız.

    Counter-Strike Global Offensive oyununda oyuncular 64 tickrate olarak oynanıyordu, artık Counter-Strike 2 oyunuyla birlikte 128 tickrate oynanabilir hale gelmiştir.

    Counter-Strike 2 oyunuyla birlikte artık haritalar yeni bir görünüme sahip olacaktır. Haritalarda aydınlatma, karakter ve skin görünürlüğü belirgin hale gelmiştir. Eski haritalar Counter-Strike 2 oyunu ile birlikte görüntüleri ve aydınlatmaları sıfırdan oluşturulmuştur.

    Counter-Strike 2 Beta Yayınlandı

    Counter-Strike 2 Beta Yayınlandı

    Counter-Strike 2 oyunuyla birlikte gelen yeni bir güncelleme ise sis bombasını geliştirdiklerini ve daha dinamik hale geldiğini söylediler. Sis bombası boşlukları doğal bir şekilde dolduracak ve belirli alanı sisleyecektir. Artık smoke içine ateş ettiğinizde smoke içini açabileceksiniz. Merminiz ve el bombanız sis bombasını ittirebilecektir. Sis bombası artık iyi bir görünürlüğe sahip olacak.

    Counter-Strike 2 sınırlı testine nasıl erişim sağlabilirim?

    Hesabınızın güven faktörü, steam hesabı geçmişiniz, valve sunucularındaki oyun sürenize bağlı erişim sağlama hakkı kazanacaksınız.

    Counter-Strike 2 sınırlı testi ne kadar sürecektir? Kesin olarak hangi tarihte yayınlanacak?

    Counter-Strike 2'nin 2023 yazında yayınlanması bekleniyor.

    Bir sonraki Counter-Strike 2 haberlerimiz için blog sayfamızı takip etmeyi ve makale hakkında yorumlarınızı aşağıdan yapmayı unutmayınız.

    Uygun bir şekilde ve %100 güvenli bir şekilde nereden CS GO seçkin hesap, övgü boost, faceit hazır, saatli hesap alınır?

    CS GO Skin kategorisinde %3 komisyonla satış yapabilir veya %100 güvenli şekilde CS GO Skin alışverişi yapabilirsiniz,

    (%3 komisyon kampanyası kısa süreliğine geçerli olduğunu söylemeyi unutmayalım.)

    BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

    Hemen İtemsatış üyesi olarak aramıza katılın ve avantajlarla ve çekilişlerle dolu dijital alışveriş dünyasına adımınızı atın! Güvenli bir şekilde oyuncu pazarından alışveriş yapın veya sitemizden E-Pin kodu satın alın.



    Önceki Haber
    League of Legends 13.6 Yama Notları

    League of Legends 13.6 Yama Notları

    1 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Şampiyonlar13.6 yamasıyla birlikte şampiyonlara dengelemeli güncelleme geliyor.MilioAlevin Şefkati 22 Mart'ta geliyor. Şampiyon hakkında daha fazla bilgi almak için https://www.itemsatis.com/haber/lol-milio-oynanis-rehberi.html Milio rehberimizi görebilirsiniz.AshePasifin Buz Atışı etkisi altındaki hedeflere verdiği hasar arttı.Pasif - Buz AtışıBUZ ATIŞI ETKİSİ ALTINDAKİ RAKİPLERE VERİLEN HASAR: %110 (+ kritik vuruş ihtimalinin %75'i) > %115 (+ kritik vuruş ihtimalinin %75'i)Aurelion SolE'nin b

    Sonraki Haber
    CS:GO Silah Sol Ele Alma Kodu

    CS:GO Silah Sol Ele Alma Kodu

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    CS GO'da bir çok oyuncu silahı sol ele nasıl alacağınızı bilmemektedir. Genellikle sol elde oynamayı tercih etmektedirler. CS GO Valve şirketi tarafından geliştirilen çevrimiçi birinci şahıs FPS nişancı oyunudur. Bunun yanı sıra Counter-Strike serisinin dördüncü oyunu olarak bilinmektedir. CS:GO olarak bilinen oyun, Steam dışında Windows, Xbox One, Playstation 3, Mac OS ve Linux işletim sistemlerinde oynanabilir, şu anda Valve tarafından yayınlanmaktadır.CS GO Sol ele alma kodu ne işe yarar?Sol

    En son yorumlar
    themck
    themck
    good job
    Beğen Cevapla
    DoktorProxyShop
    DoktorProxyShop
    sa kardeş
    Beğen

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim