Rell Rework Ne Zaman Geliyor?

    Rell Rework Ne Zaman Geliyor?

    Merhaba değerli okurlarımız bu haberimizde sizlere League of Legends evreninin demirbaz şampiyonu Rell e gelecek yenileme ile ilgili bilgi vereceğiz.


    Bildiğiniz gibi Rell bir destek şampiyonu. Samira ile yakın dönemde çıkmasının yanı sıra birlikte çok etkili bir ikili oldular. Sağladığı kitle kontrolleri sebebi ile çokça tercih edilen fakat son zamanlarda değerini kaybeden ve kırılganlığı sebebi ile prosesyonel arenalarda da eskisi kadar tercih edilmeyen Rell hakkında oyuncuların feedbackleri ve Rioter ların incelemeleri sonrası küçük güncellemeler yapılacağı bilgisi açıklandı.


    Rell Rework'ü Hangi Yönde Olacak?

    Bu güncelleme işlemleri halihazırda başlamış bulunup belirli bir seviyeye gelmiş durumda. Bu zamana kadar yapılan ve hedeflenen güncelleme çalışmaları ile ilgili sizlere bazı bilgileri aktaracağız. Etkili bir dönüşüm efekti olan Rell w yeteniğini kaçırdığında göründüğünden çok daha kırılgan ve etkisiz olarak rakiplerinin arasında kalmakta. Bu konuda bazı iyileştirmeler yapılacağını düşünmekteyiz. Tank şampiyonlar ile oynamayı seven kullanıcıların dikkatini eskisi kadar çekemeyen Rell yapılacak bu küçük güncellemeler ile belki eskisinden daha fazla dikkat çeken ve daha etkili bir şampiyon olacak. Riot Games'in yaptığı orta ölçekli güncellemelerde ön planda ve ilk sırada bulunan Rell'in hak ettiği değeri görmesi ve gücünü geri kazanması için yapılacak bazı değişiklikler şunlar olacak;


    Binekli/Bineksiz Tasarımın Ön Plana Çıkması: Binekliyken rakiplerine hücum edebilecek kadar süratli, bineksizken de güçlü bir savaşçı olmalı.

    Oynanış Tarzı Çeşitliliğinin Artması: Rell'e koridorda ve takım savaşlarında W'sunu isabet ettirmek haricinde seçenekler sunmak ve onun bineksizken de oyuna katkıda bulunabilmesini sağlamak istiyoruz.

    Bazı Yaşam Kalitesi Sorunlarının Düzeltilmesi: Rell'in yetenek setindeki sinir bozucu şeyler hakkındaki geribildirimlerinizi gözden geçirdik. Biz de bunların bazılarını hafifletmeye karar verdik. Totem temizlemedeki hantallığı, tek başınayken E yeteneğini kullanamaması ve Q yeteneğinin gücünün ikinden sonraki isabetlerde azalması gibi sorunları çözmek istiyoruz.

    Rell Rework Hakkında Diğer Gelişmeler Neler?

    Yapılan daha doğrusu denenen güncel yetenek ve etkileşimler içinden sadece yeni E yeteneği hariç diğer atraksiyonlar başarısız kabul edilerek geliştirilmeye devam edilmekte. Evet şampiyonumuzun yepyeni bir E yeteneği olacak. Bu yetenek Rell'in asıl tasarımcısı olan Stash "Riot Stashu" Chelluck'ın Rell'i tasarlarken aklına gelen bir kaç fikirden esinlenerek tasarlandı.

    Güncelleme aşamasının ilk etaplarında Rell diğer şampiyonlara göre hareket hızı fazla olduğundan koridor dışında da etkili olmaktaydı. Orta ölçekli güncelleme esnasında buna bir çözüm bulunarak şampiyonun koridor ve oyun genelinde hareket hızını daha normal seviyede tutacak şekilde güncelleme çalışmaları yapılmakta.

    Diğer yandan W yeteneği kullanıldıktan sonra hareket hızı oldukça yavaşlayan fakat zırh ve büyü direnci değeri artan Rell bineksiz hali eskisinden daha güçlü hissettirmesine yönelik çalışmalar yapılmış denenen bir etkileşim ise w yeteneğine üç vuruşluk bir pasif eklenerek bekleme süresinde absürt bir düşüş olmasından kaynaklı Rell durdurulamaz bir canavara dönüşmüş fakat özgün hissettirmeyen bu tasarımdan kısa sürede vazgeçilmiş.

    E yeteneğindeki sersemletmenin şampiyon için çok büyük bir önem arz etmesi sebebi ile bu sersemletmeyi koruyarak Q yeteneğine eklemeyi denediklerini aktaran Rioterlar bu etkileşimin kaotik savaşlarda haddinden fazla güçlü olduğunu tespit ederek daha ideal bir geliştirme açısından bu fikirden vazgeçmişler.

    Görsel ve ses efektlerinde olduğu gibi bazı animasyon hataları da güncellemeler ile birlikte olmazsa olmazlardan. Bu tür işlemler denenerek küçük pürüzlerin giderilmesine devam edilmekte. Bunun yanı sıra ana rolü destek olan şampiyonumuzu farklı rollerde de oynamayı deneyerek farklı bir oynanış türü tespit edilmeye çalışılmış. Buna rağmen öncelik hala Rell'in destek şampiyonu olarak kalması.

    Rell Rework Hangi Yamada Geliyor?

    Bütün bu bilgiler ışığında kısa bir özet olarak şampiyonun E yeteneğinin tamamen değiştiğini ama sersemletme efektini farklı bir yeteneğe aktardıklarını ayrıca şampiyonun bineksiz halinin artık daha güçlü ve dayanıklı olacağı hakkında bilgimiz var. Küçük bir dip not olarak şampiyon güncellemesi hakkında tekrar bir bilgilendirme yapmayacağını açıklayan Riot şampiyonun hangi yamada güncelleneceğine dair bir açıklamada bulunmadı.


    Önceki Haber
    Steam 2023 İlkbahar İndirimleri Başladı

    Steam 2023 İlkbahar İndirimleri Başladı

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Steam, 20 yılı aşkın süredir çoğu oyuna ev sahipliği yapan Valve Corporation tarafından dijital oyun/oyuncu platformudur. Türkiye'ye gelen zamlardan sonra oyun almak isteyipte alamayan çok oyuncu oldu fakat üzülmeyin, 2023 ilkbahar indirimleri başladı.Steam ilkbahar indirimleri oyunlara, DLC'lere ve daha fazla ürünlere güzel indirim ve fırsat sundu.İlkbahar indirimleri kampanyası kapsamında pek çok tarz oyun türü indirime girdi.Bu oyunlar arasında popüler The Witcher, Rainbow Six Siege, Rust, Mo

    Sonraki Haber
    Need for Speed: Unbound Volume 2 Güncellemesi

    Need for Speed: Unbound Volume 2 Güncellemesi

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Need for Speed: Unbound Volume 2 Güncellemesi Bilgileri ve Çıkış TarihiElectronic Arts and Criterion Games bu hafta, Need for Speed Unbound – Volume 2 güncellemesi ile Need for Speed: Unbound oyununa önemli bir güncelleme getireceğini duyurdu. Oyunun numarası devam oyunu olmasını işaret etmese de, oyuncuların oldukça yoğun bir içeriğe erişmesini sağlayacak. Bu içerikler arasında daha fazla zorluk, etkinlik ve yeni araçlar oyuncuları bekliyor. Güncelleme 21 Mart'ta tüm platformlar için ücretsiz o

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim