CS:GO Cfg Nasıl Yapılır?

    CS:GO Cfg Nasıl Yapılır?

    Bu haberimizde sizlere CS GO'da Cfg'nizi nasıl yapacağınızı ve nasıl aktif edebileceğinizi anlatacağız. İşte detayları aşağıda.

    Dünyanın en popüler taktiksel FPS oyunlarından biri olan CS:GO, yakında yeni bir güncelleme almak üzeredir. Gelecek olan güncelleme ile en büyük değişim ise Source motorunun değişmesidir. Bunun yanı sıra ek olarak 128 tick geleceği söylenmektedir. Counter Strike: Global Offensive'de rekabetçi, yoldaş, ölüm maçı, silah yarışı, tehlikeli bölge, yıkım gibi bir çok oyun modları bulunmaktadır. CSGO olarak bilinen oyun, Steam dışında Windows, Ge-force, Xbox One, Playstation 3, Mac OS ve Linux işletim sistemlerinde oynanabilir, şu anda Valve tarafından yayınlanmaktadır.


    CS GO Cfg Nedir?

    CFG, Counter Strike oyunlarına ait olan bir oyun içi ayar dosyası olup kişiye özel olarak oluşturulabilir.

    CS:GO Cfg Nasıl Yapılır?


    CS:GO Cfg komutlarının içinde hangi ayarlar bulunur?

    Cfg dosyasının içinde Hızlı silah satın alma, rate ayarları, FPS ayarları, crosshair ayarları, oyun ayaları, mouse sensivity ayarları ve benzeri bir çok ayarlar yer almaktadır.


    CS:GO oyununda aktif CFG nasıl oluşturulur?

    Oyunda aktif olarak bir ayarlarınız varsa ve bunu kaybetmek istemiyorsanız oyun içinde ESC tuşunun altında "é" tuşu ile konsolu açmanız gerekmekte ve karşınıza çıkan konsola host_writeconfig dosyaadı yazmanız gerekmektedir. Örnek olarak: host_writeconfig itemsatis diye yazmanız gerekmektedir.


    CS:GO Cfg ayarımı kaydettim, ayalarımın dosya konumu nerede?

    Sizler Bilgisayarınızda Steam programını kurduğunuz konuma girip steam klasörünün içinde bulunan userdata > hesap ID'niz > 730 > local > cfg klasörüne ulaşmanız gerekiyor.

    Örnek resim aşağıdadır;

    CS:GO Cfg Nasıl Yapılır?


    Counter Strike Global Offensive Cfg ayarımı aktifleştirmek için .cfg dosyasını nereye atmam gerekiyor?

    CFG'nizi aktif edebilmeniz için CFG'nizi oyununuzun kurulu olduğu dosyanın içinde bulunan CFG dosyasına atmanız gerekmektedir.

    Program Files (x86) > Steam > steamapps > common > Coounter-Strike Global Offensive > csgo > cfg

    Örnek resim aşağıdadır;

    CS:GO Cfg Nasıl Yapılır?


    CS GO Oyun içerisinde .cfg ayarlarımı nasıl aktif edebilirim?

    ESC'nin altında bulunan "é" tuşu ile oyun içi konsolu açmanız gerekmektedir. Sonrasında konsola exec (kaydettiğiniz dosya adı) yazdıktan sonra tüm ayarlarınız aktif edilir. Örnek olarak "exec itemsatis" diye yazmanız gerekmektedir.


    Bilgisayarıma format attığımda CFG ayarlarım silinir mi?

    Ne yazık ki Evet, bilgisayarınıza format attığınız zaman CFG ayarlarınız/oyun ayarlarınız silinir. Bu yüzden oluşturduğunuz CFG ayarınızı saklı tutmanızı öneriyoruz.


    Bir sonraki CS GO haberlerimiz için blog sayfamızı takip etmeyi ve makale hakkında yorumlarınızı aşağıdan yapmayı unutmayınız.


    Uyguna ve %100 güvenli bir şekilde nereden CS GO seçkin hesap, övgü boost, faceit hazır, saatli hesap alınır?


    Sitemizden %100 güvenli bir şekilde yeni CS GO hesabı satın alabilirsiniz. İsterseniz seçkin hesap, isterseniz övgü Boost, isterseniz Faceit hazır hesap, isterseniz de Saatli CS GO hesapları satın alabilirsiniz. Satın alabilmek için tek yapmanız gereken bu bağlantıya tıklamanızdır.

    https://www.itemsatis.com/ilanlar/csgo-hesap-satisi.html


    Hizmetlerimiz sadece bununla sınırlı değil!


    CS GO Skin kategorisinde %3 komisyonla satış yapabilir veya %100 güvenli şekilde CS GO Skin alışverişi yapabilirsiniz,

    (%3 komisyon kampanyası kısa süreliğine geçerli olduğunu söylemeyi unutmayalım.)

    https://www.itemsatis.com/ilanlar/cs-go-skins.html


    Hemen İtemsatış üyesi olarak aramıza katılın ve avantajlarla ve çekilişlerle dolu dijital alışveriş dünyasına adımınızı atın! Güvenli bir şekilde oyuncu pazarından alışveriş yapın veya sitemizden E-Pin kodu satın alın.


    Önceki Haber
    LoL Yeni Aurelion Sol Oynanış Rehberi

    LoL Yeni Aurelion Sol Oynanış Rehberi

    1 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Aurelion Sol, League of Legends oyununun ilginç ve farklı bir şampiyonudur. Yıldızların yaratıcısı olarak adlandırılan Aurelion Sol, güçlü yetenekleri ve takımını destekleme kabiliyeti ile bilinir. Bu rehberde, Aurelion Sol'un yeni hali ile nasıl oynanacağına dair birkaç ipucu ve taktik sunacağız.Aurelion Sol'un YetenekleriPasif Yeteneği: Kozmik HâkimAurelion Sol'ün hasar veren yetenekleri rakipleri Yıldız Tozu'na dönüştürür ve bu, Aurelion Sol'ün her bir yeteneğini kalıcı olarak güçlendirir.Q Y

    Sonraki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Milio Oynanış Rehberi

    League of Legends Yeni Şampiyon Milio Oynanış Rehberi

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Milio, son destek şampiyonu olarak oyuna eklendi ve pasif yeteneği sayesinde takım arkadaşlarını güçlendirerek onları destekliyor. İşte Milio ile ilgili bir oynanış rehberi.Yeni Şampiyon Milio YetenekleriPasif Yeteneği: Ateş ParçasıMilio'nun yetenekleri temas ettiği takım arkadaşlarını efsunlayarak onların bir sonraki hasar veren yeteneklerinin veya saldırılarının ilave anlık hasar vermesini ve hedefi yakmasını sağlar.Q Yeteneği: Süper Güçlü Ateş ŞutuMilio bir topu tekmeleyerek rakibini geri sav

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim