Valorant 6. Bölüm 2. Kısım Ne Zaman?

    Valorant 6. Bölüm 2. Kısım Ne Zaman?

    Bugünkü yazımızda Valorant oyununda gelecek sezon yani 6.Bölüm 2.Kısım'ın hangi tarihte yayınlanacağını ve gelecek yenilikleri anlatacağız.

    Riot Games tarafından yapılan ücretsiz FPS oyunu Valorant, yeni gelecek yama yani 6. Bölüm 2. Kısım için oldukça az bir zaman kaldı ve herkesin aklında tek bir soru işareti var o da o da yeniliklerin ne olacağıdır. Size öğrendiğimiz ve bulduğumuz bilgileri paylaşacağız.

    6. bölümün yani 6. sezonun ilk başlangıcı yakında sonra ermek üzere, 2. kısımda bizleri ajan düzenlemeleri, yeni kostümler, skinler, harita düzenlemeleri gibi bir çok yenilikler bekliyor olacaktır. Evet yanlış duymadınız, yeni ajanımız yolda. 2. Kısım'a geçiş yaptıktan sonra yeni savaş biletimiz (battle pass) gelecek ve haftalık, günlük görevlerimizde yenilecek. Battle Pass kostümleri henüz açıklanmasa da güzel set geleceğini tahmin ediyoruz.

    6.Bölüm 2. kısımda karşımıza yeni bir ajan geliyor ve ajanımız Güney Amerikalı olduğunuz tahmin ediyoruz ve ismi ''Gekko'' olarak karşımıza çıkacak. Oldukça renkli ve gösterişli bir ajana benzemekle kalmayıp yanına küçük arkadaşlarını da getiriyor, küçük arkadaşlarıyla birlikte oldukça garip ve eğlenceli bir şekilde sahalara iniş yapacağı gözükmekte. Küçük arkadaşlar denip geçilmemesi gerekiyor çünkü oldukça harika yeteneklerle karşımıza çıkacaklar.. Bir arkadaşımız Spike kurabiliyor ya da imha edebiliyor. Gerisini siz tahmin edin. :)

    Valorant 6. Bölüm 2. Kısım Ne Zaman?


    Valorant 6. Bölüm 2. Kısım Ne Zaman?

    Önceki haberlerimizde de paylaştığımız Oni 2.0 Seti de bu kısımda karşımıza çıkacaktır. https://www.itemsatis.com/haber/883/valorant-oni-20-geliyor.html Bu bağlantı üzerinden gelecek yeni Oni 2.0 Setini inceleyebilirsiniz.

    Valorant 6. Bölüm 2. Kısım Ne Zaman?



    Bu yeni öğelerimiz 6. bölüm 2. kısımda karşımıza çıkacaktır. Peki ya bu yeni ajan, silah kostümler, skinler, spreyler, silah uğurları ve çok daha fazlası hangi tarihte gelecek?

    Valorant 6. bölüm 1. kısım savaş bileti ve dönemi 6 Mart tarihinde sona erecektir. 1. kısım sonra erdikten sonra direkt olarak 2. kısım başlamış olacaktır. Kısım sona erdiği için oyuncuların dereceleri de sıfırlanacaktır. Derecelerin önceki tarihlere bakarsak eğer 5 Mart'ta sıfırlanacağını düşünüyoruz.

    6.bölüm 2. kısımın başlangıç tarihini de 7 Mart veya 8 Mart olarak arasında olacağını düşünmekteyiz. Net bir tarih verilme se de 1. kısım sona ereceğinden direkt olarak 2. kısım'a geçilmesi gerekmekte.

    Peki ya 6. bölüm 2. kısım saat kaçta başlayacak?

    Bu konu hakkında ne yazık ki net bir bilgi alamasakta Türkiye saatlerine göre 7 Mart veya 8 Mart tarihinde 03:00'dan itibaren başlayacağını düşünmekteyiz.


    Yenilikler çok güzel fakat nereden uyguna nereden VP satın alacağınızı bilmiyor musunuz?

    Sorunuzun cevabı belli; Tabii ki İtemSatış sitesinden alabilirsiniz, her daim uygun fiyat garantisi ve anında teslimat ile işlem yapabilir ve yenilikleri satın alabilirsiniz.

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html bu bağlantıya tıklayarak uygun fiyata VP satın alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Rust 2 Mart 2023 Güncellemesi: Yeni Özellikler ve Geliştirmeler

    Rust 2 Mart 2023 Güncellemesi: Yeni Özellikler ve Geliştirmeler

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Rust'ın 2 Mart 2023 Güncellemesiyle Yeni Gelenler Uçan GözRust oyuncuları, oyuna yeni eklenen Uçan Göz ile adada keşif yapmanın yeni bir yolunu keşfediyorlar. Uçan Göz, oyuncular tarafından kontrol edilebilen bir cihazdır ve adada keşif yapmak, düşmanları izlemek ve kaynakları tespit etmek için kullanılabilir.Uçan Göz, her yer'den satın alınabilir, ancak bilgisayar istasyonundan çalıştırılmalıdır. Ayrıca, cihazın sinyalleri zayıf olduğu için yakındaki bir bilgisayar ile kontrol edilmesi gerekmek

    Sonraki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Milio Sızdırıldı

    League of Legends Yeni Şampiyon Milio Sızdırıldı

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon MilioLeague of Legends oyuncuları, oyunun en yeni şampiyonu Milio'yu merakla bekliyorlar. Milio, Destek rolünde oynayan ve ateş büyüsüyle takım arkadaşlarını iyileştirebilen bir çocuk olarak Sihirdar Vadisine gelmektedir.Milio YetenekleriQ yeteneği, alev fırlatarak düşmanları sersemleten ve yavaşlatan küçük bir alan oluşturur. Bu yetenek, Milio'nun takım arkadaşlarının güvenliğini sağlamasına ve düşmanları kontrol altına almasına yardımcı olur.W yeteneği ise geniş bir alan oluşturu

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim