CS GO FPS Gösterme Kodu Nasıl Yapılır

    CS GO FPS Gösterme Kodu Nasıl Yapılır

    Merhaba değerli ziyaretçilerimiz, bu içeriğimizde CS GO FPS gösterme kodunu nasıl aktifleştirebileceğinizden bahsedeceğiz, detaylar aşağıda.

    Counter Strike Global Offensive oyunu, Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilen çok oyunculu FPS oyunudur. 21 Ağustos 2012 yılında çıkmış olan Counter Strike Global Offensive oyunu, Taktiksel Nişancı ve serinin dördüncü oyunu olan CS GO, kurulduğundan beri en iyi çok oyunculu FPS oyunu olarak bilinmektedir. Counter Strike Global Offensive oyunu Steam dışında Windows, Geforce, Xbox One, Playstation 3, Mac OS ve Linux işletim sistemlerinde oynanabilir, şu anda Valve tarafından yayınlanmaktadır. 


    CS GO FPS nedir?

    Nişancı oyunlarında kare hızının önemi çok büyüktür, FPS ise saniyede alınan kare sayısının İngilizce kısaltılmış halidir. FPS, frame per second anlamına gelmektedir. Her bir saniyede görüntü kare hızını ölçmeye yarayan bir birimdir. Bilgisayarlarda RAM belleğinin veri depolama alanını ve ekran kartının gücünü de ölçmektedir. Genellikle online video oyunu oynayan kullanıcılar için bu değer büyük bir önem taşır. FPS'niz ne kadar çok yüksek olursa oyundaki akıcılık görüntüler o kadar akıcı bir şekilde ilerler. Buda size düşmanı görme ve vurma aşamasında büyük ayrıcalıklar tanıyabilir. Daha yüksek FPS alabilmek için iyi bir bilgisayara sahip olmanız gerekir. FPS başlı başına iyi oynamak için etken olmasa da, profesyonel oyuncuların, normal oyunculara göre en büyük ayrıcalığıdır.



    CS GO FPS gösterme yerini nasıl açabilirim? CS GO FPS gösterme kodu

    İlk önce ESC tuşumuzun altında olan é" tuşuna tıklıyoruz. Eğer konsolunuz açılmıyorsa konsol nasıl açılır makalemizi okumalısınız. ( https://www.itemsatis.com/haber/cs-go-komut-konsolu-nasil-acilir.html )

    FPS'nizi göstermeniz için konsola net_graph 1 komutunu girmeniz gerekmektedir. Gösterme panelini kapatmak için net_graph 0 yazabilirsiniz.



    CS GO FPS gösterme yerini nasıl küçültürüm?

    Konsolu açtıktan sonra net_graphproportionalfont 0 komutunu girerek FPS gösterme yerini küçültebilirsiniz. Bu sayede dikkatiniz dağılmayacak ve oyuna daha çok odaklanabileceksiniz.



    CS GO FPS gösterme yerinin yerini sağ veya sola nasıl alabilirim?

    Konsolu açtıktan sonra net_graphpos 0, 1, 2, 3 komutlarını girerek nerede göstermek istediğinizi belirleyebilirsiniz. Bu tamamen sizin zevkinize göre olmalıdır, daha rahat ettiğiniz yerde olması avantajınızadır.



    CS GO FPS gösterme yerinin yerini yukarı veya aşağı nasıl alabilirim?

    Konsolu açtıktan sonra net_graphheight 0-2000 arası komutlar girip nerede olacağını belirleyebilirsiniz.



    Ucuza nereden CS GO seçkin hesap, övgü boost, faceit hazır, saatli hesap alınır?

    Sitemizden %100 güvenli bir şekilde yeni CS GO hesabı satın alabilirsiniz. İsterseniz seçkin hesap, isterseniz övgü Boost, isterseniz Faceit hazır, isterseniz de Saatli CS GO hesapları satın alabilirsiniz, link aşağıda.

    https://www.itemsatis.com/ilanlar/csgo-hesap-satisi.html


    Hizmetlerimiz sadece bununla bile sınırlı değil! CS GO Skin kategorisinde %3 komisyonla satış yapabilir veya %100 güvenli şekilde CS GO Skin alışverişi yapabilirsiniz, link aşağıda. %3 komisyon kampanyası kısa süreliğine geçerlidir, acele etmenizde fayda var.

    https://www.itemsatis.com/ilanlar/cs-go-skins.html


    Hemen İtemsatış üyesi olarak aramıza katılın ve avantajlarla dolu dijital alışveriş dünyasına adımınızı atın! Güvenli bir şekilde oyuncu pazarından alışveriş yapın veya sitemizden E-Pin kodu satın alın.


    Önceki Haber
    League of Legends Yuumi Rework Tüm Yetenekleri Açıklandı

    League of Legends Yuumi Rework Tüm Yetenekleri Açıklandı

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Yuumi, League of Legends oyununun en sevilen destek karakterlerinden biridir ve Riot Games tarafından sık sık güncellenmektedir. Son güncellemeyle birlikte, Yuumi'nin yetenekleri ve oynanışı biraz değiştirildi. Öncelikle, Yuumi'nin Q yeteneği artık daha uzun menzilli ve daha zor kullanılır hale getirildi. Bununla birlikte W yeteneğinden artık daha sık çıkmak durumundan. Bunun yanı sıra, Yuumi artık daha az can vermektedir. Yeni güncelleme ile birlikte Yuumi, daha etkili bir destek karakteri hali

    Sonraki Haber
    Valorant Oni 2.0 Geliyor

    Valorant Oni 2.0 Geliyor

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Dünyaca beğenilen ve açılışından beri sürekli olarak ilgileri toplayan FPS oyunu Valorant, her geçen gün kullanıcıların gözüne güzel gelebilecek ve oynanış kalitesini arttırmak amacıyla oyuncularına renk paketleri silah kostümleri gibi yenilikler getirmekte. Yakın zamanda çıkarmış olduğu Düşkıran Koleksiyonu'ndan sonra bizlere çok güzel bir haberle geldiler. Uzun zamandır konuşulan ve ihtimalini bile sevdiğimiz Oni 2.0 Koleksiyonu sonunda bizlerle bulaşacak. Oni Koleksiyonu çıkışından itibaren k

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim