League of Legends Yuumi Rework Tüm Yetenekleri Açıklandı

    League of Legends Yuumi Rework Tüm Yetenekleri Açıklandı

    Bu haberimizde League of Legends'in en çok oynana destek şampiyonlarından biri olan Yuumi için bir yetenek güncellemesi getirildi detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    Yuumi, League of Legends oyununun en sevilen destek karakterlerinden biridir ve Riot Games tarafından sık sık güncellenmektedir. Son güncellemeyle birlikte, Yuumi'nin yetenekleri ve oynanışı biraz değiştirildi. Öncelikle, Yuumi'nin Q yeteneği artık daha uzun menzilli ve daha zor kullanılır hale getirildi. Bununla birlikte W yeteneğinden artık daha sık çıkmak durumundan. Bunun yanı sıra, Yuumi artık daha az can vermektedir. Yeni güncelleme ile birlikte Yuumi, daha etkili bir destek karakteri haline geldi ve zorlaştı. Bunun yanı sıra hala takım arkadaşlarını daha iyi destekleyebiliyor. Bu güncelleme, oyuncuların Yuumi'yi daha sık tercih etmelerini sağlayabilir ve onun daha fazla kullanılmasını sağlayabilir.

    League of Legends Yuumi Rework Tüm Yetenekleri Açıklandı


    Yuumi Rework Yetenekleri

    Pasif: Kedi Dostluğu

    Yuumi'nin büyüleri veya saldırıları şampiyonları etkilediğinde, kendini iyileştirir ve dostu için bir iyileştirme yükü alır. Sonraki 4 saniye içinde Bağlanırsa, iyileşmeyi dostuna getirir. Bağlıyken, bu efekt otomatik olarak gerçekleşir. Bağlıyken Yuumi, dost şampiyonları ve minyonları öldürdüğünde en iyi arkadaşı olur. Her dostu için kendine özgü Dostluk puanı vardır. En İyi Arkadaşına Bağlıyken, yetenekleri bonus etkiler kazanır. Pasif özelliği hazırken Yuumi'nin otomatik saldırı menzili 50 artar.


    Q Yeteneği: Sinsi Atış

    Yuumi, isabet eden ilk düşmanı yavaşlatan bir atış yapar. Bağlıyken kullanılırsa, Yuumi atışını Güçlendirilmeden önce kısa bir süre kontrol edebilir ve düşmanları büyük ölçüde hasar verir ve yavaşlatır.

    En İyi Dost Bonusu: Yavaşlatma her zaman güçlendirilecek ve düşman Şampiyonlara vurmak ayrıca müttefikine 5 saniyeliğine isabet halinde hasar veriyor. Bu hasar, müttefikinin kritik vuruş şansına bağlı olarak %75'e kadar artırılır.


    W: Sen ve Ben!

    Yuumi, En İyi Arkadaşının üzerindeyken, takım arkadaşının seviyesine bağlı olarak yüzde 10 ila 20 arasında ek bir iyileştirme ve koruma gücü kazanır. Dostu her saldırısında canını yeniler. Bir takım arkadaşına bağlı olmadığında, Yuumi'nin bir müttefike atılmasını ve onlara bağlanmasını sağlar ve artık hedef alınamaz.

    En İyi Arkadaş Bonusu: Yuumi, ek olarak %10-20 iyileştirme ve kalkan gücü kazanır (dost seviyesine bağlı olarak) ve Bağlantılı müttefiki isabet anında iyileştirme kazanır. Bu, Yuumi'nin İyileştirme ve Kalkan gücünden etkilenir.


    E Yeteneği: Çıldır!

    Artık iyileştirmek yerine dostlarına kalkan kazandırıyor.

    Yuumi kalkan kazanır ve üç saniyeliğine saldırı hızı kazanır. Kalkan açıkken, hedef yüzde 20 hareket hızı kazanır. Bir dosta bağlıysa, bu yetenek Yuumi yerine takım arkadaşını etkiler ve dostun eksik manasına göre yüzde 100'e kadar artırılan 20 mana verir.


    Ulti Yeteneği: Son Bölüm

    Yuumi, 3,5 saniye boyunca düşmanları ve müttefikleri etkileyen 5 büyülü dalgası ateşler. Dosta bağlıyken kullanılırsa, Yuumi dalgaları faresini takip edecek şekilde yönlendirebilir. Müttefik şampiyonlar için dalgalar iyileşir. En İyi Arkadaşının iyileştirmesi %130 artar. Tüm fazla iyileştirme, yetenek sona erdikten 3 saniye sonra kalkana dönüştürülür. Dalgalar tüm düşmanlar için hasar verir ve biriken yavaş bir En İyi Arkadaş bonusu uygular: Dalgalar ayrıca Yuumi'nin En İyi Arkadaşına büyü süresi boyunca 20/40/60 (+%10 YG) zırh ve büyü direnci sağlar.


    En Tercih Edilen RP Nereden Alınır?

    Bir Etkinlik Kartı, Yeni bir şampiyon veya yeni kostümler hatta yeni içeriklere sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. Uygun fiyatlı League of Legends Riot Points ( RP ) ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidiniz.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    LoL 13.4 Yamasında Eşya Dengelemesi ve Kostümler

    LoL 13.4 Yamasında Eşya Dengelemesi ve Kostümler

    1 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Dengelenen EşyalarUğursuz KorumaUğursuz Koruma, özellikle son dönemlerde Maokai, Udyr ve Amumu gibi çok güçlü şampiyonların orman temizleme hızının artmasında büyük pay sahibi. Haliyle Uğursuz Koruma'nın bu denli etkili olmaması için canavarlara yönelik hasarına üst sınır getiriliyor. Artık Azakananın Gözleri canavarlara saniyede en fazla 40 Hasar verebiliyor. Buda orman dönüşünü fazlasıyla azaltıcaktır.Doran'ın KalkanıDoran'ın Kalkanı, tankların ve dövüşçülerin kullandığı ve birçok şampiyonun i

    Sonraki Haber
    CS GO FPS Gösterme Kodu Nasıl Yapılır

    CS GO FPS Gösterme Kodu Nasıl Yapılır

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Counter Strike Global Offensive oyunu, Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilen çok oyunculu FPS oyunudur. 21 Ağustos 2012 yılında çıkmış olan Counter Strike Global Offensive oyunu, Taktiksel Nişancı ve serinin dördüncü oyunu olan CS GO, kurulduğundan beri en iyi çok oyunculu FPS oyunu olarak bilinmektedir. Counter Strike Global Offensive oyunu Steam dışında Windows, Geforce, Xbox One, Playstation 3, Mac OS ve Linux işletim sistemlerinde oynanabilir, şu anda Valve tarafından yayınlanmak

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim