VFŞL 7. Hafta 2.Gün Maç Fikstürü.

    VFŞL 7. Hafta 2.Gün Maç Fikstürü.

    Riot Games'in popüler moba oyunu "League of Legends" Espor arenasında parlamaya tam gaz devam ediyor. İşte VFŞL 7. Hafta 2. Gün maçları.

    VFŞL'de 7. Hafta 1.gün puan durumuna baktığımızla fastPay Wildcats birincilik koltuğuna oturmuş durumda. Sürpriz bir şekilde ikinci olan Galakticos'un hemen arkasında sezona bomba gibi başlayan Beşiktaş Espor bulunuyor. Zirve takibini yakından sürdüren Dark Passage yarışta bizde varız diyor. Sezona hayal kırıklığı ile başlayan 1907 Fenerbahçe Espor ve Papara Supermassive ise 5. sırayı paylaşıyor. Bakalım kalan maçlarda FB ve SUP neler yapacak? Bol çekişmeli bir LoLEspor 2020 Yaz mevsimi bizleri bekliyor.

    2020 Yaz Mevsimi, Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi Puan Durumu

    VFŞL 7. Hafta 2.Gün Maç Fikstürü.

    VFŞL 2020 Yaz Mevsimi 7. Hafta 2. Gün Maçları

    Papara Supermassive vs Galakticos

    Supermassive'nin zirveyi yakalayabilmesi için bu maçı kesinlikle kazanması gerekiyor. Formda olan Galakticos'a karşı işleri gerçekten zor.

    fastPay Wildcats vs Dark Passage

    Lider Wildcats yaz mevsimine fırtına gibi başladı ve devam ediyor. Dark Passage karşısında zorlanacaklarını sanmıyoruz.

    Galatasaray Espor vs Beşiktaş Espor

    Lige büyük umutlarla başlayan fakat işleri yolunda gitmeyen GS zor günler yaşıyor. Beşiktaş'ın zorlanacağını düşünmüyoruz.

    5Ronin vs 1907 Fenerbahçe Espor

    Ligin sürpriz takımlarından 5Ronin eğer bir sürpriz daha yaparsa 1907 Fenerbahçe Espor'un işleri fena bozulacak. Yine de favorimiz 1907 Fenerbahçe.

    Royal Youth vs Team Aurora

    Ligin sonuncu takımları arasında formalite maçı. Team Aurora ekibi de Royal Youth gibi zor günler geçiriyor. İki takıma da başarılar dileriz.

    VFŞL 7. Hafta 2.Gün Maç Fikstürü.

    League of Legends 30 Level Unranked Hesap Satın Almak İçin Tıklayın.

    Sitemizde LoL Hesap Satışı ve LoL Hesap Alımı İşlemlerinizi Gerçekleştirebilirsiniz: https://www.itemsatis.com/ilanlar/league-of-legends-tr.html

    LoL Riot Points (RP) Satın Almak İçin: https://www.itemsatis.com/urunler/594/league-of-legends-tr.html

    İtemsatış - Türkiye'nin En Büyük Oyuncu Pazar Yeri ve Epin Satış Sitesi.


    Önceki Haber
    Far Cry 6 Fragman Yayınlandı.

    Far Cry 6 Fragman Yayınlandı.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Far Cry 6 Trailer - Türkçe alt yazılı fragman:Ubisoft'un yapımcılığını üstlendiği Far Cry 6 için türkçe alt yazılı fragman yayınlandı. Far Cry 6 18 Şubat 2021 tarihinde piyasaya sürülecek. Oyuna PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, PC ve Stadia üzerinden erişim sağlanabilecek.Far Cry 6 HikayesiSerinin yeni oyunun hikayesinde Yara diktatörü Anton Castillo ve oğlu Diego Castillo ülkeyi eski güçlü günlerine döndüreceği vaadi ile zorbaca yönetiyor. Karakterimiz de bu diktatörlere k

    Sonraki Haber
    Watch Dogs Legion Sistem Gereksinimleri

    Watch Dogs Legion Sistem Gereksinimleri

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Watch Dogs Legion Ne Zaman Çıkacak?Ubisoft"un açık dünya oyunlarına getirdiği bir yenilik olan HACKER hissiyatı oyuncuların büyük beğenisi topladı. İlk oyunu 2014 yılında tanıtılan Watch Dogs'un devam oyunu olan Watch Dogs 2 ile dikkatleri iyice üstüne çekti. Bu ilgiyi gören Ubisoft aldığı karar ile birlikte Watch Dogs 2 oyunun devamı olan ve serinin üçüncü oyunu Watch Dogs: Legion oyununu tanıttı. Oyun 29 Ekim 2020 Tarihinde Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, ve Wind

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim