Yeni Başlayanlar İçin Minecraft Skyblock Rehberi

    Yeni Başlayanlar İçin Minecraft Skyblock Rehberi

    Minecraft, Mojang stüdyolarında geliştirilen bir Sandbox oyunudur. Java dilinde kodlanmıştır ve yaratıcısının adı Markus "Notch" Persson'dur. 2011 yılının Kasım ayı itibariyle tamamen yayınlanmış ve 238 milyondan fazla kopya satmayı başarmıştır. Bu başarısıyla dünyanın en çok satan oyunu olma ödülünü elinde bulundurmaktadır.

    Minecraft'ı bu kadar oynanabilir kılan en önemli detay ise oyuncuların sınırsız içerik üretebilmesini sağlamasıdır. Bu içeriklere oyuncular arasında mod denilmektedir. Aşağıdaki yazıda en çok oynanan modlardan biri olan Skyblock'tan bahsedeceğiz.

    Skyblock nedir?

    Minecraft'ın en popüler hayatta kalma modlarından biri olan Skyblock bir Minecraft oyuncusu olan Noobcrew tarafından tasarlanmıştır. Skyblock'ta amaç az malzeme ile kendi dünyamızı sınırsız yaratabilmemiz ve genişletebilmenizdir. Bazı itemler ve bir ağaç ile gökyüzünün ortasında küçük bir yüzen ada ile başlarsınız. Her itemin bir amacı vardır akıllıca oynamayı öğrenmemiz gereklidir. Görevleri tamamlamak ve adanızı geliştirmeye çalışmanız gereklidir. 

    Kırıktaş üreticisi nasıl yapılır?

    Yeni Başlayanlar İçin Minecraft Skyblock Rehberi

    Kırıktaş Üreticisi adanızı daha büyütmek ve ekipmanlarınızı geliştirmek için gerekli bir sistem inşa etmek için, sağdan ikinci bloğu 2 kat derinliğinde kazın ve 1x4 dikdörtgen bir hendek kazın. Ardından sağ bloğun üstüne su veya buz ekleyin ve son olarak en soldaki bloğun üstüne lav ekledikten sonra Kırıktaş üreticiniz hazır, artık kazı yapmaya başlayabilirsiniz.

    Kaktüs Farmı nasıl yapılır?

    Yeni Başlayanlar İçin Minecraft Skyblock Rehberi

    Kaktüs farmı, kaktüslerin sistemli bir şekilde ekilmesini ve hasat edilmesini içerir. Bu işlem, yeşil boya elde etmek için kaktüs bloklarını ve XP kazanmak için oldukça kullanışlıdır.

    İlk olarak, bir 11x11 platformu oluşturun. Huni ve bir sandığı bu platformun ortasında açılan deliğe yerleştirin. Ardından ortaya çıkan alanı bloklarla doldurun. Platform alanını 1 blok yüksekliğinde bir duvarla çevreleyin ve platformunun içine eşit aralıklarla kum blokları yerleştirin. Ardından 2 blok yüksekliğinde ve 1 blok çapraz olan bir çit yerleştirin. Kaktüsü yerleştirin ve platform duvarını yükseltiniz. Kaktüsler otomatik olarak kırılacak ve sandığınıza depolanacak.

    Şeker kamışı Farmı nasıl yapılır?

    Yeni Başlayanlar İçin Minecraft Skyblock Rehberi

    Şeker kamışı, ticaret için roketler, kitap rafları, haritalar ve kırtasiye malzemeleri yapmak için değerli bir itemdir. Bu çiftliklerin bazılarından büyük miktarlarda şeker kamışı, havai fişek veya zümrüt almak ve daha kolay eşya almanızı sağlamak için gereklidir.

    Otomatik bir şeker kamışı farmında, gözlemci kendisinin 3 blok yukarısına ve şeker kamışının büyüdüğü bloğun 1 blok yanına yerleştirilir. Bu, gözlemci şeker kamışı 3 bloğa yükseldiğinde aşağıdaki pistona bir Redstone sinyali gönderir ve şeker kamışını otomatik olarak kırmaktadır. Doğrudan gözlemcinin altına bir piston yerleştirilir, gözlemcinin sinyalini alır ve bambuyu kırmak için pistonu iter ve şeker kamışı kırılır daha sonra kırılan şeker kamışı bir huni kullanılarak bir sandıkta toplanır.

     

    Minecraft Skyblock Rehberi bu kadardı. Daha fazla Minecraft içeriği için takipte kalın. Eğer yeni bir Minecraft hesabına ihtiyacınız varsa https://www.itemsatis.com/ilanlar/minecraft-hesap-satisi.html bu linkten güvenli şekilde satın alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    En çok oynanan 10 Minecraft modu

    En çok oynanan 10 Minecraft modu

    1 yıl önce 10 dk okuma süresi

    1- RLCraftRLCraft, Minecraft'ın zorlu bir fantezi dünyasını yaratmak için birleştirilmiş ve ince ayar yapılmış yaklaşık 169 ayrı moddan oluşan bir Minecraft mod paketidir. Bu mod paketi şu anda sürüm 2.9.1 ve Minecraft sürüm 1.12'de çalışmaktadır. Dünyada hayatta kalmaya çalışırken ejderhalarla savaşacak, kaleleri keşfedecek, zindanları yağmalayacak, beceri ağaçlarından yararlanacak ve yeni zanaat sistemleri kurcalayacaksınız. Bu yeterli değilse, klasik Minecraft'ın birçok geleneksel mekaniği ka

    Sonraki Haber
    League of Legends 2023 Sezon Sinematiğine Ağır Tepkiler Aldı

    League of Legends 2023 Sezon Sinematiğine Ağır Tepkiler Aldı

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Riot Games 2022 yılını geride bırakarak yeni bir seneye doğru adımını atmaya hazırlanıyordu. League of Legends ve Valorant gibi oyunlara sahip firması olduğundan dolayı oyunculara da büyük önem arz edilmesi gerekmektedir. 2022 yılının ardından Riot Games sessizliğini bozmayacak şekilde devam etti ve 2023 sezonunun başlamasını herkes iple çekiyordu. Yeni tanıtımlarda yer verilen bir çok detay ve bunun gibi bir çok etkinlik oyuncuların heyecanını ve sevincini arttırıyordu. Ancak Riot Games son dön

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim