Far Cry 6 Fragman Yayınlandı.

    Far Cry 6 Fragman Yayınlandı.

    Ubisoft'un en sevilen oyun serilerinden biri olan Far Cry 6 Türkçe alt yazılı fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde.

    Far Cry 6 Trailer - Türkçe alt yazılı fragman:

    Ubisoft'un yapımcılığını üstlendiği Far Cry 6 için türkçe alt yazılı fragman yayınlandı. Far Cry 6 18 Şubat 2021 tarihinde piyasaya sürülecek. Oyuna PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, PC ve Stadia üzerinden erişim sağlanabilecek.

    Far Cry 6 Hikayesi

    Serinin yeni oyunun hikayesinde Yara diktatörü Anton Castillo ve oğlu Diego Castillo ülkeyi eski güçlü günlerine döndüreceği vaadi ile zorbaca yönetiyor. Karakterimiz de bu diktatörlere karşı devrimci mücadelenin içerisinde. Kötü karakteri canlandıran isim Breaking Bad dizisinden de tanıdığımız "Gus Fring" yani Giancarlo Esposito.

    Far Cry 6 Ön Sipariş Fiyatı

    Far Cry 6 Epic Games üzerinden ön siparişe açık durumda.

    Far Cry 6 Standard Edition 296₺

    Far Cry 6 Gold Edition 449₺

    Far Cry 6 Ultimate Edition 495₺

    Far Cry 6 Sistem Gereksinimleri

    Far Cry 6 sistem gereksinimleri henüz yayınlanmadı. Duyuru yapıldığı an siz değerli itemsatış üyeleri ile paylaşılacak.

    Far Cry 6 Fragman Yayınlandı.



    Önceki Haber
    Valorant 1.03 Yama Notları

    Valorant 1.03 Yama Notları

    4 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Riot Games yaptığı açıklamada Valorant Rekabet modunun şuan için dengeli olduğunu belirtti. Sadece ufak düzenlemeler yapılacağını açıkladılar.Valorant 1.03 yaması ile beraber Guardian silahı güçlendirilecek. Yeni eklenen erken teslim olma özelliği için daha kolay oy verilmesi sağlanacak düğme eklendi. Derecesiz oyunlarda herkesin evet oyu vermesi gereken kural kaldırıldı. Valorant rekabetçi modunda herkesin evet oyu vermesi gerekecek.Valorant 1.03 Yama NotlarıSİLAH GÜNCELLEMELERİGuardianBedeli a

    Sonraki Haber
    VFŞL 7. Hafta 2.Gün Maç Fikstürü.

    VFŞL 7. Hafta 2.Gün Maç Fikstürü.

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    VFŞL'de 7. Hafta 1.gün puan durumuna baktığımızla fastPay Wildcats birincilik koltuğuna oturmuş durumda. Sürpriz bir şekilde ikinci olan Galakticos'un hemen arkasında sezona bomba gibi başlayan Beşiktaş Espor bulunuyor. Zirve takibini yakından sürdüren Dark Passage yarışta bizde varız diyor. Sezona hayal kırıklığı ile başlayan 1907 Fenerbahçe Espor ve Papara Supermassive ise 5. sırayı paylaşıyor. Bakalım kalan maçlarda FB ve SUP neler yapacak? Bol çekişmeli bir LoLEspor 2020 Yaz mevsimi bizleri

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim