Valorant'ın Yeni Haritası İstanbul'da mı Olacak?

    Valorant'ın Yeni Haritası İstanbul'da mı Olacak?

    Bu haberimizde Valorant'ın yeni haritasının İstanbul olup olmayacağı hakkında detaylı açıklamaları yapacağız ve bu bilgi ışığında sizlere durumu aktaracağız.

    Riot Games'in en popüler oyunlarından biri olan ve FPS türündeki Valorant oyunu bir çok oyuncuların gözdesi ve yeni güncellemelerle beraber sevilmeye devam ediliyor. Son çıkan güncellemelerin ardından oyunun işlenişi epey bir ilerledi. Riot Games 2 Haziran 2020 yılında çıkardığı Valorant ile birlikte bir çok yeni ajana ve haritaya ev sahipliği yaparak yeni kültürleri ve gelenekleri tarafımıza aktarıyor. Bunlardan önce ülkemizde pek çok oynana Valorant oyununa Türk Ajan gelerek bir çok Türk oyuncuyu memnun etmeyi başardı. Türk öğelerini taşıyan ajanımız Fade Valorant oyununda bizi temsil etmekteydi. Her ülke ve dönem ile birlikte Valorant oyununa yeni şeyler ekleniyor. 


    Yoksa İstanbul Haritası mı Geliyor?


    Valorant uzunca bir süre gönderi atmıyordu ve bugün yeni güncellemeye dair bir tanıtım paylaştı. Yeni haritanın geleceğini biliyorduk ancak nerede olacağına dair teoriler Hindistan'ı gösterirken şaşırtıcı bir şekilde Fade karakterinin gece vakti parlayan bir binaya bakarak şu sözleri söylemektedir '' Karanlıktan kaçılacak yer çok, ama hepsinin bir sonu var... '' diyerek tanıtım burada bitmiş oluyor. Bir çoğu kişinin gönderinin altına bunun İstanbul'da geçecek bir harita olduğunu iddia etti ve söz konusu herkes böyle söylemeye devam ettikçe heyecan daha da artıyor. 


    Tanıtımı incelediğimizde ''Yoksa İstanbul'da geçecek gece haritası mı geliyor? '' diye aklımızda şüpheyle yaklaşılıyor. Ancak tanıtımda da mimari yapılara baktığımız zaman Türk evlerini anımsadığını görüyoruz ve Türk bir ajanın bu koşullarda gösterilmesi kesinlikle İstanbul'u işaret ettiği bellidir. Valorant'ın son operasyonunda da Hindistan'a doğru gidileceği ve gece pazarındaki arka plan tanıtımında da çiçeklerin olacağı gözüküyor. Fakat bunların yanında bu tanıtımın yapılması ve İstanbul'un gelmesi oldukça sürpriz olur. Tanıtımı daha da incelediğimiz zaman Hindistan ile ilgisi olmayan mimarilere sahipken Türk bir ajan gösteriliyor ve oldukça şüphe uyandırıyor. Kitlenin bir çoğu da buna inanmış ve İstanbul haritasını istediklerini belirtiyorlar. 


    Yeni Harita Ne Zaman Geliyor?

    Valorant'ın kendi sosyal medya hesabına baktığımız zaman 5 Ocak 2023 tarihini gösteriyor buda yeni haritanın ilk tanıtım tarihi olacağı söylenmektedir. Tanıtım tarihi 5 Ocak Perşembe günü bizlerle buluşabilir. Oynanışı bu hafta sonu tanıtılır ve ardından önümüzdeki Çarşamba günü tüm global sunucuya gelmiş olacaktır. 


    En Ucuz Valorant VP Kimden ve Nereden Alınır?

    Yeni bir sete sahip olmak, yeni ajan almak ve yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız eğer hesabınızın satın alım kredisinin yeterli olması gerekmektedir. En uygun fiyatlı Valorant Point ( VP ) ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidin.

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    Önceki Haber
    Genshin Impact Tier List (Güç Sıralaması)

    Genshin Impact Tier List (Güç Sıralaması)

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Son zamanlarda büyük beğeni toplayan Genshin Impact oyununda bulunan karakterlerin Tier List'ini (güç sıralaması) göstereceğiz.Oyun içerisinde 7 farklı element bulunur ve her karakter bir adet element özelliğine sahip olur. Oyun içerisinde bir miktar ilerledikten sonra hangi karakteri oynayacağız konusunda kafanız karışabilir ve yanlış yükseltmeler yapabilirsiniz. Bu yazıyı okuduktan sonra hangi karakterin ne kadar güçlü olduğunu öğrenebilir ve buna göre takım dizilimini gerçekleştirebilirsiniz.

    Sonraki Haber
    LoL Aurelion Sol Rework Tüm Yetenekleri Açıklandı

    LoL Aurelion Sol Rework Tüm Yetenekleri Açıklandı

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Riot Games, önceki şampiyon yol haritasında da duyurduğu üzere Aurelion Sol şampiyonuna yönelik tüm yeteneklerinin temaya uygun bir şekilde yenileneceğini ve bu sayede yeni bir yetenek setine kavuşacağını dile getirmişti. Riot uzun bir aranın ardından sessizliğini hiç bozmayarak Aurelion Sol hakkında bilgiler vermeye devam etti. Bu bilgiler neticesinde Aurelion Sol'un 2023'ün başlarında yeni yetenek setiyle birlikte vadiye gelişini kutlayacaktı. Yeni yetenek setinin Aurelion Sol'un temasına daha

    En son yorumlar
    carlosl
    carlosl
    yakışır
    Beğen Cevapla
    LLethal
    LLethal
    olsa cok guzel olur valla
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim