Epic Games'in Yılbaşı Etkinliği Başladı

    Epic Games'in Yılbaşı Etkinliği Başladı

    Bu haberimizde Epic Games firmasının düzenleyeceği ve bir kaç hafta sürecek olan yılbaşında dağıtılan ücretsiz oyunlar hakkında konuşacağız.

    Epic Games firması tam olarak 15 adet ücretsiz oyunu 15 günde dağıtacağı duyurarak yılbaşı etkinliği başladı. Yılbaşı kapsamında oyunculara bedava dağıtılacak bir sürü oyun olacak ve ilk oyun nihayet duyuruldu. Epic Games firması dünyanın en çok kullandığı çok oyunculu platformları arasında yer almaktadır. Her hafta boyunca oyunları ücretsiz olarak dağıtan Epic Games karşımıza çıkmaktadır. Yakın bir dönemde ise yılbaşına özel bir etkinliği başlatacağını duyurmuştu. 15 Aralık tarihinde başlayan bu etkinliği döneminde ise 15 adet oyunu 15 gün içerisinde ücretsiz bir şekilde dağıtacağı çok geçmeden açıklanmıştı. Ancak o çok beklenen gün geldi, sonunda Epic Games firması yılbaşı etkinliği sonunda başlamıştı. Epic Games bu etkinliği döneminde ücretsiz olarak oyunları dağıtacak ve bununla birlikte ilk oyunu da duyurmuş oldu.

    Epic Games'in Yılbaşı Etkinliği Başladı


    Bloons TD 6 2018 yılında oyunculara gelerek Bloons TD 6, Ninja Kiwi firması tarafından geliştirilerek ve yayınlanan bir kule savunma oyunu olmakla bilinir. tek ve çok oyunculu oyunlara sahip olan stratejiyle belirlenmiş eğlenceli yapımında biz oynayanlar ve maymunlardan oluşan bir ordularıyla gördüğümüz balonları bir şekilde patlatmaya çalışmakta. Oyun ücretsiz değilken 160₺ olan Bloons TD 6 16 Aralık saat 19.00’a kadar Epic Games üzerinden ücretsiz olacaktır.

    Epic Games'in Yılbaşı Etkinliği Başladı

    Epic Games her hafta ücretsiz oyun dağıtmasıyla bilinirken bir kaç oyunu da yakın bir zamanda tekrardan ücretsiz sunmaya devam edecektir. Epic Games platformu üzerinden ücretsiz bir şekilde kapabilir ve oynayabilirsiniz. Sadece tek yapmanız gereken Epic Games'e kayıt olduktan sonra hesabınızla beraber mağaza gireceksiniz. Mağazaya girdikten sonra ücretsiz oyunlar karışınıza çıkacaktır. Karşınıza çıkan oyunları sepete eklemeyi unutmayınız. Ücretsiz olan oyunları bu sayede para harcamadan dilediğiniz gibi alabilirsiniz. Tek sorun platformunuzun olmaması. Epic Games'i internet üzerinden indirebilir ve daha sonrasında Epic Games kurulumunu tamamlayarak dilediğiniz gibi platformu kullanabilirsiniz. 


    Bu haberimizle ilgili son olarak ücretsiz gelen Epic Games oyunlarını ve bizleri takip etmeyi unutmayınız. Gelen yılbaşı etkinliği ile birlikte bir çok oyuncuya ücretsiz oyunlar dağıtılabilir ve Epic Games'ten bu sayede ücretsiz oyunları kapabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Genshin Impact Türkçe Oldu

    Genshin Impact Türkçe Oldu

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Genshin Impact, miHoYo oyun geliştirici tarafından geliştirilen 2020 yapımı bir MMORPG oyunudur. Genshin Impact, 28 Eylül 2020 tarihinde tarihinde Android, IOS, Microsoft Windows ile PlayStation 4 platformlarına sürülmüş olup ve daha sonra 28 Nisan 2021 tarihinde PlayStation 5 için de piyasa sürüldü.Genshin Impact anime tarzı bir açık dünya ortamında geçiyor ve aksiyona dayalı bir savaş sistemine sahiptir.Oyun 28 Eylül 2020 tarihinde çıkmasına rağmen 07 Aralık 2022 tarihinde Türkçe Dil Desteği g

    Sonraki Haber
    Death Stranding Ücretsiz Oldu

    Death Stranding Ücretsiz Oldu

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Epic Games şirketinin yapmış olduğu Yılbaşı Etkinliğinde her gün ücretsiz oyun vereceğini belirtmiş ve bugünün ücretsiz oyunu Death Stranding oldu.Akşam saat 19.00'a kadar ürünü ücretsiz bir şekilde satın alabilir ve oyunu istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.Death Stranding Oyununun Hikayesi Nedir?Death Stranding, kıyamet sonrası bir dünyada ve yakın bir gelecekte geçiyor. Büyük Patlama (Big Bang) ya da dinozor neslinin sonunu getiren göktaşı olayı ile kıyaslanan büyük bir yıkım sonrasında, hayat

    En son yorumlar
    strongdeveloper
    strongdeveloper
    Yeni oyun ne olacak? ve ne zaman paylaşılır tahmini?
    Beğen Cevapla
    Sahtiyan
    Sahtiyan
    abi sa
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim