Genshin Impact Türkçe Oldu

    Genshin Impact Türkçe Oldu

    2020 tarihinde çıkan yeni nesil MMORPG oyunu Genshin Impact Türkçe oldu. Gelin hep birlikte oyunun nasıl olduğunu inceleyelim.

    Genshin Impact, miHoYo oyun geliştirici tarafından geliştirilen 2020 yapımı bir MMORPG oyunudur. Genshin Impact, 28 Eylül 2020 tarihinde tarihinde Android, IOS, Microsoft Windows ile PlayStation 4 platformlarına sürülmüş olup ve daha sonra 28 Nisan 2021 tarihinde PlayStation 5 için de piyasa sürüldü.

    Genshin Impact anime tarzı bir açık dünya ortamında geçiyor ve aksiyona dayalı bir savaş sistemine sahiptir.

    Oyun 28 Eylül 2020 tarihinde çıkmasına rağmen 07 Aralık 2022 tarihinde Türkçe Dil Desteği getirilip Türk oyuncuların beğenisine sunuldu.

    Genshin Impact Türkçe Oldu

    Genshin Impact Oyununun Hikayesi

    Genshin Impact, her biri farklı bir unsura bağlı ve farklı bir tanrı tarafından yönetilen yedi ayrı ulusa ev sahipliği yapan Teyvat'ın fantastik dünyasında geçmektedir. Hikâye, Teyvat'ta ayrılmadan önce ikiz kardeşleriyle sayısız dünyayı dolaşan Gezgin'i takip etmektedir. Gezgin, yoldaşları Paimon ile kayıp kardeşlerini aramak için seyahat ederken, bu sırada Teyvat'ın milletlerinin işlerine karışır.

    Genshin Impact Türkçe Oldu


    Oyuna başladığınızda yapmanız gerekenler

    Oyuna başladığınızdan itibaren ilk yapmanız gereken şeyler temel tanıtım görevlerini tamamlamaktır. Bu sürede sadece yakınlardaki bölgeleri keşfetmeli ve görevlerin olduğu bölgelerden uzaklaşmamalısınız. (Merak etmeyin, başlangıç görevleri çok uzun sürmüyor.)

    Görevler için gittiğiniz yerlerde önünüze çıkan ‘’bu ne’’ dediğiniz her parlak eşyayı toplayarak yolunuza devam etmelisiniz.  

    Başlangıç görevleriniz seviyeniz 8 olana kadar devam eder. Görev dışı haritada dolaşarak karşınıza çıkan canavarları keserek veya gizli sandıkları bulup daha hızlı seviyede atlayabilirsiniz.

    8.seviyeye ulaştığınızda bir sonraki hikaye göreviniz 10. seviyede açılıyor. Bu nedenle oyunun içerisinde oldukça gezmek için vaktiniz bulunacaktır.

    Oyun içerisinde 4 farklı karakteri anlık olarak değiştirebilirsiniz. Dünya üzerinde dolaşırken bu karakterleri kombinasyonlu bir şekilde kullanmanız durumunda canavarlara combo yapabilir ve daha hızlı seviye atlayabilirsiniz.

    Karakterlerinizi güçlendirmeyi unutmayın. Oyun içerisinde bulunan her karakterin yeteneği farklı olsa da temelde 7 adet element bulunmaktadır ve her karakter bu elementlerden birisine sahip olur.

    Bu elementler;

    • Pyro
    • Anemo
    • Cryo
    • Hydro
    • Electro
    • Geo
    • Dendro

    Genshin Impact Türkçe Oldu

    Her biri özellik farklı olsa da birleştirilmesi durumunda oldukça güçlü etki yaratabilirsiniz. Örnek olarak yağmur yağan bir yerde siz dahil bütün kişiler ıslanır ve buz yeteneklerine karakter sahip iseniz o kişileri dondurabilme gibi bir yeteneğiniz ortaya çıkar. 

    Genshin Impact Türkçe Oldu

    Oyun içerisinde Dileklerinizi (Wish) kullanmayı unutmayın, F3 tuşuna bastığınızda karşınıza çıkan sayfada dileklerinizi kullanabilir ve kendinize daha iyi karakter veya silah çıkartabilirsiniz. Her 10’lu bir şekilde dilek kullanmanız durumunda oyun sizlere minimum 4 veya daha fazla yıldızlı eşya veya karakter garantisi vermektedir.

    Genshin Impact Türkçe Oldu

    Oyun içerisinde end game denilen oyununa sonuna ulaştığınızda veya tekrardan oyuna başlamak istiyorsunuz ama hesap kasmaya üşeniyorsanız eğer sitemiz üzerinde bulunan Genshin Impact kategorisinde hesabınızı satabilir ya da yeni bir hesap satın alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    LoL Aram Güncellemesi ve Son Yama 12.23 Yama Notları

    LoL Aram Güncellemesi ve Son Yama 12.23 Yama Notları

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Aram GüncellemesiBuzgeçitlerTakım savaşlarına daha hızlı dönebilmeniz için hexgeçitler Sonsuz Uçurum'a geliyor.Buz geçitler oyunun başından itibaren etkin olacak ve sizi merkezinizden dış kulenize ışınlayacak. İlk kuleniz yıkıldığında buzgeçit, takımınızın inhibitör kulesine bağlanacak ve oyunun geri kalanı boyunca orada kalacak.Yıkılan KulelerArtık harita üzerinde Savaş Sisi ve yeni oyun tarzları için kullanabileceğiniz yüzey şekilleri geliyor.Artık yıkılan kuleler arkalarında yeni bir yüzey şe

    Sonraki Haber
    Epic Games'in Yılbaşı Etkinliği Başladı

    Epic Games'in Yılbaşı Etkinliği Başladı

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Epic Games firması tam olarak 15 adet ücretsiz oyunu 15 günde dağıtacağı duyurarak yılbaşı etkinliği başladı. Yılbaşı kapsamında oyunculara bedava dağıtılacak bir sürü oyun olacak ve ilk oyun nihayet duyuruldu. Epic Games firması dünyanın en çok kullandığı çok oyunculu platformları arasında yer almaktadır. Her hafta boyunca oyunları ücretsiz olarak dağıtan Epic Games karşımıza çıkmaktadır. Yakın bir dönemde ise yılbaşına özel bir etkinliği başlatacağını duyurmuştu. 15 Aralık tarihinde başlayan b

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim