Overwatch Yeni Karakter Ramattra'nın Yetenekleri

    Overwatch Yeni Karakter Ramattra'nın Yetenekleri

    Bu haberimizde Overwatch 2'ye yeni gelen karakter Ramattra'nın detaylı yetenek tanıtımını yapacağız detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    Blizzard, Overwatch oyununa uzun bir süredir karakter çıkarmıyordu. Son gelen değişiklerin ardından Overwatch sevgi görmeye ve yeni karakterleriyle birlikte getirmeye devam ediyor. Overwatch 2'nin Sezon 2 güncellemesiyle birlikte bazı karakter değişikleri ve yeni bir Tank karakterin gelişiyle birlikte harika bir sezona başlayacağımız duyurulmuştu. Yeni karakter Ramattra tank rolünde oynanabilen ve form değiştirebilen yetenekleriyle karşımıza çıkmaktadır. Ramattra takım savaşlarında öncelik olarak hem sıradan formuyla takılırken hem de tank formuna geçerek rakiplere saldırmaya odaklı olarak hareket etmektedir. Ramattra'nın oynanışı basit görünse de daha bilmediğimiz yeteneklerini de beraberinde getirmektedir.


    Ramattra'nın pasif ve agresif formlar arasında geçiş yapabilen bir tank olarak benzersiz rolüyle oyuna katılıyor. Kahramanımızın yakında oyuna gelmesinden önce yetenekleri nihayet ortaya çıkardı . Aşağıda tüm yeteneklerinin açıklaması mevcuttur.


    Ramattra Yetenekleri:

    Overwatch Yeni Karakter Ramattra'nın Yetenekleri


    Void Accelerator (Omnic Formu):

    Sabit bir şekilde mermi akışı başlatır.

    Overwatch Yeni Karakter Ramattra'nın Yetenekleri


    Void Barrier (Omnic Formu):

    Hedeflenen bir yerde gelen hasarı engelleyen bariyer oluşturur.


    NEMESİS FORMU:

    Sizi büyüten, ekstra zırh sağlayan ve saldırılarınızı değiştiren Nemesis Formuna dönüşürsünüz.

    Overwatch Yeni Karakter Ramattra'nın Yetenekleri


    Pummel (Nemesis Formu):

    Her vuruşta bir enerji dalgası yaratarak ileriye doğru yumruklar atar.


    Block (Nemesis Formu):

    Önünüzden gelen tüm hasarları önemli ölçüde azaltır ancak aynı zamanda hareket hızınızda azalır.


    Ravenous Vortex:

    Yere çarptığında patlayan, orta düzeyde hasar veren, düşmanları yavaşlatan ve onları aşağı çeken bir alan yayar ve nano topları ateşlenir.


    Annihilation (Ulti):

    Önünüzde duran ve yakındaki düşmanlara saldıran, hasar veren ve verilen düşman hasarını %50 azaltan bir nanobot sürüsü oluşturur. Ulti esnasında bu nanobotlar takılıyken de sona ermez ve Ramattra'nın kendisi ölünceye kadar düşmanları ölene veya düşmanları etki alanından kaçabilene kadar onu yaşatmaya devam ettirir.


    Ramattra'nın ne kadar sağlık veya zırha sahip olacağını kendi bariyeriyle ne kadar dayanıklı olacağını, rakiplerine ne kadar hasar vuracağını tam olarak nasıl işe yarayacağı gibi daha fazla ayrıntı verilmedi ve henüz net değil.


    Ramattra Hikayesi


    Ramattra Omnic Krizi sırasında bir Savaş Makinesi olarak inşa edildi . Ramattra, savaş için yaratılmış olmasına rağmen, yalnızca halkı için daha iyi bir gelecek yaratmak istiyordu. Savaştan sonra silahlarını attı ve insanlarla bir arada yaşama umuduyla ve eski hayatını geride bırakarak Şambali'ye katıldı. Tarikata Zenyatta adında bir omnic arkadaşını da dahil etti. İkili kardeş kadar yakın oldular. Barış girişimlerine rağmen, çoğu insan hala omnikleri kabul etmeye karşıydı ve ayrımcılık devam ettikçe, yok edilen omniklerin sayısı da arttı. Sınırlı sayıda ki halkının öldürülmelerine izlemek zorunda kalan Ramattra, bir arada yaşama fikrinden vazgeçmiş ve insanlığa karşı büyük bir nefret besledi. Omnik türleri için daha iyi bir gelecek yaratmanın tek yolunun güç kullanmak olduğu anlamıştı. Ramattra, Şambali Tarikatın'dan ayrıldı ve inançlarına daha pragmatik bir açıdan yaklaşmaya başladı. Halkını savunmak için her şeyi yapmaya hazırdı. Küçük bir müttefik grubuyla birlikte Null Sector'u kurdu ve liderleri oldu bununla birlikte insanlığa savaş ilan etti.


    Overwatch Yeni Karakter Ramattra Ne zaman Gelecek?

    Overwatch Sezon 2 ile beraber Ramattra karakterini oyuna getirmeyi planlıyor. Sosyal medya da duyurduğu gibi sezon 2 6 Aralık tarihinde hem yeni karakteriyle hem de yeni sezonuyla beraber oyuncuların beğenisine sunulacaktır.


    Önceki Haber
    League of Legends Darkin Nedir?

    League of Legends Darkin Nedir?

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    League of Legends evreninde yer alan bir çok şampiyon bulunuyor ancak bu şampiyonların yer aldığı evren olarak nitelendirilen Runeterra dünyasında bir çok derinliği bulunan bir hikayesi bulunuyor. Özellikle Darkin hikayeleri bunlardan en ilgi çekicileridir. Bugün League of Legends evreninde yer alan Darkinler'in amaçları ve kim olduklarından bahsedeceğiz.Shurima ve Yükselmiş SavaşçılarDarkinler'i anlamak için ilk önce Shurima dönemine gitmeliyiz. Bin yıllar önce kurulan bu çöl kesimli İmparatorl

    Sonraki Haber
    VALORANT Yeni Koleksiyon Derin Sular Vitrinde

    VALORANT Yeni Koleksiyon Derin Sular Vitrinde

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Her bölümle ve yamayla beraber oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, Valorant'ın yeni güncellemesiyle birlikte Derin Sular koleksiyonunu oyuna ekleyecektir. Valorant'a yeni gelecek olan yeni setin su altı temasına sahip olacağı net bir şekilde gözükmektedir. Sulu efektleri ve deniz hissiyatıyla birlikte oyuna geliyor. Derin Sular 12 gün boyunca mağazada kalacaktır. Sete sahip olmak için Valorant hesabınıza giriş yaparak mağaza bölümünden rahatlıkla alabilirsiniz.Valorant Derin Sula

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim