LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon K'Sante'ye Dair Yeni Bilgiler

    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon K'Sante'ye Dair Yeni Bilgiler

    Bu haberimizde League of Legends'e yeni gelecek olan şampiyon olan K'Sante'ye dair yeni bilgiler gelmeye devam etmektedir ve bunları sizlere aktaracağız detaylara açıklama kısmından ulaşabilirsiniz.

    Yeni Şampiyon K'Sante

    League of Legends'e yaklaşmakta olan Worlds 2022 etkinliği ile birlikte yılın sonlarına doğru yeni bir üst koridor Tank Şampiyonu oynanış yol haritasında Reav3 tarafından doğrulanmıştı. K'Sante lakabı Nazumah'ın Gururu olan yeni şampiyonumuz Shurima'nın yeni yerleşim bölgeleri olan Nazumah şehrinde yer alıyor ve Azir'e boyun eğmiyor. Ancak ihtiyaçlarını gidermek ve su kaynağı bulabilmek için canavarlarla yüzleşmek zorundalar şimdi 500 yıl sonra K'Sante aynı canavarları avlamak için Nazumah savaşçılarına önderlik ediyor. Bu canavarlarla topladıkları kaynaklardan yapılar inşa edip silahlar yapıyorlar. Yeni şampiyonumuz bu ender görünen canavarın en büyüğünü yenip onun iyileşebilen derisin alarak Ntofo'ları yaptı.


    Ntofo'lar savunma içinde kullanılabilen büyük ve darp edici silahlardır. İstenildiği anda parçalanabilir ve her türlü düşmanı saniyeler içerisinde parça parça edebilecek özenle işlenmiş bıçaklar çıkarabilir ardından deri iyileşerek yeniden darp edici şeklini alır. Böylece şampiyonumuzun hem savunmak için kullandığı hem de saldırmak için kullandığı özenle hazırlanmış bir Ntofo silahı var.

    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon K'Sante'ye Dair Yeni Bilgiler


    Bununla birlikte Reav3'ün verdiği bilgiler bu kadar K'Sante'ye dair en önemli bilgiler ise şampiyonun hiç kolay olmayacağı ve yetenek isteyen bir karakter olacağını önceki yol haritalarında da söylenildi. Tıpkı Azir ve Aphelios gibi oynanışı zor ve yetenek isteyen bir Tank Şampiyonu geliyor. K'Sante'nin Afrika kültüründen esinleneceği siyahi ve kaslı bir karakter olarak karşımıza çıkması beklenilerek açıklandı. Aynı zamanda LiL Nas X K'Sante'yi seslendirecek.


    Bir diğer önemli gelişme ise sızdırıldığı iddia edilen bir yeteneği Rell'in Ultisi, Neeko'nun Ultisi, Sett'in W Yeteneği ve Morgana Ultisinin bir kombinasyonu şeklinde K'Sante'nin oldukça büyük bir yeteneği olduğu söylenmektedir.




    K'Sante Ne Zaman Geliyor?

    Son olarak Dot Esports'a göre yeni tank üst koridor şampiyonu K'Sante ve onun Empyrean K'Sante kostümü ve Prestij versiyonu 3 Kasım yamasında yayınlanacak ve 14 Kasım'da mevcut olacak. Bununla birlikte K'Sante 19 Ekim PBE yamasında sunucuya gelmesi planlanıyor ayrıca Empyrean K'Sante kostümünü almak için LoL veya TFT oynayarak ücretsiz satın alabileceksiniz.




    League of Legends RP Satın al

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için LoL RP satın alabilirsiniz. Ayrıca yeni çıkacak olan bu güzel kostümleri almak için de hesabınızda yüksek miktarda RP olması gerekecek. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    Valorant Zamanın Ötesi Koleksiyonu Oyunda

    Valorant Zamanın Ötesi Koleksiyonu Oyunda

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni koleksiyon satıştaGeçtiğimiz günlerde sızdırılan ve iyon kostümlerine benzerliğiyle öne çıkan zamanın ötesi koleksiyonu şu anda oyunda. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra mağaza vitrininizi kontrol etmeyi unutmayın! Yeni koleksiyon 7-8 Ekim 2022 tarihine kadar satışta olacak. Dikkat çeken kaplamaların yanı sıra içerdiği köken bıçakla büyük ilgi toplamayı başardı. Hem yeni teknolojiye uyumu, hem de lüks görünümü bu kaplamayı diğerlerinin bir adım önüne çıkarmak için yeterli mi göreceğiz. 15 gü

    Sonraki Haber
    BluTV Aboneliklerine Zam Yaptı Fiyatlar Açıklandı

    BluTV Aboneliklerine Zam Yaptı Fiyatlar Açıklandı

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    BluTV Nedir?BluTV, 2015 senesinde Doğan Holding çatısı altında kurulan, reel zamanlı veri akışı ve seç izle vesilesiyle web siteleri üstünden hizmet veren bir medya sağlayıcısıdır. Bilgisayar, mobil cihazlar ve akıllı olan televizyonlar üstünden erişilebilen uygulama, canlı tv yayınlarının yanı sıra film, dizi, spor, belgesel ve erişkin türlerinde yerli ve yabancı içerikler sunmaktadır.BluTV'ye Gelen ZamÜnlü yayın platformu olan BluTV abonelik ücreti alan kullanıcılara zam yaptı. Haziran ayların

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim