LoL 10. Yıl Dönümüne Özel Etkinlikler

    LoL 10. Yıl Dönümüne Özel Etkinlikler

    Bu haberimizde LoL'ün Türkiye sunucusunun 10. yıl dönümüne özel olarak tüm şampiyonların açık olacağı ve onlara özel 1 adet kostüm içereceği etkinlik şimdi yayınlandı detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    LoL Türkiye Sunucusunun 10. Yıl Dönümü

    LoL'ün uzunca bir süre sonra Türkiye sunucusunun 10. yıl dönemine gelmiş bulunuyoruz. Bunca zamandır Riot Games ile işbirliği yapan ve Türkiye'ye büyük yatırımları sayesinde az ping ile oynadığınız veya bir sürü Türkçe seslendirmeye sahip şampiyonların bugüne kadar çizgisini bozmadığı şekilde hala gelmeye devam etmektedir.

    LoL 10. Yıl Dönümüne Özel Etkinlikler


    League of Legends'in 10. yıl dönemini kutlama şerefine bütün şampiyonlar açık olacak ve açılacak şampiyonlarla birlikte en fazla 1 adet kostüm seçeneği ile erişebileceksiniz. League of Legends uzun bir süredir aramızda ve hala gelişmeye devam ediyor. Bununla birlikte oyunun gidişatıyla seviyesini arttırmaya devam edecektir. Gerek seslendirmeleriyle ve gerek oynanışıyla League of Legends hala aramızdadır. Bunu daha da pekiştirmek isteyen şirket bu güzel jest ile Türk oyuncuları ne kadar önemsediğini göstermiştir.


    Etkinlik Ne Zaman Bitiyor?

    Etkinlik 10 Eylül'den itibaren başlayarak 18 Eylül'e kadar sürecek. Bu etkinlik esnasında tüm şampiyonlar açık olup onlara özel bir adet kostüm olacaktır. Şimdiden oyuna girip denemediğiniz şampiyonları deneyip, denemediğiniz kostümleri oynayarak keyfini çıkarabilirsiniz. Bu ayrıcalığı oyunculara sağladığı için Riot Games'e teşekkürlerinizi iletmeyi unutmayınız!


    Ek olarak yeni bir LoL hesap satın almak istiyorsanız sitemize hemen üye olabilirsiniz. %100 güvenli bir platformdan LoL hesabı satın alarak oyuna yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için yardım merkezimizdeki makaleleri okuyabilir veya haftanın her günü 12:00 - 00:00 arasında canlı desteğimizden bizlere ulaşabilirsiniz.


    Ayrıca İtemsatış'ın internetten para kazanmak isteyenlere de bir sürprizi var! Artık oynamadığınız veya fazlalık olan hesaplarınızı sitemizde satışa çıkarabilirsiniz. Kimlik doğrulaması yaptıktan sonra LoL hesap satışı yapın ve kazandığınız bakiyeyi ister banka, ister ininal, isterseniz de papara hesabınıza nakit olarak talep edin. Ödemeleriniz sonraki gün size ulaştırılır.


    Önceki Haber
    PBE Ön İzlemesiyle Gelen Yeni Kostümler Fright Night

    PBE Ön İzlemesiyle Gelen Yeni Kostümler Fright Night

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Fright Night & Ashen Slayer SylasYeni Kostümler Fright Night, Ashen Slayer Sylas ve Worlds 2022 Azir ile birlikte League of Legends'in yeni kostüm serisi ve Kül Şövalye serisinin devamı olacak. Oldukça dikkat çekici olan bu kostümlere sahip olmak için oyun içerisinde epey bir vakit geçirmeniz ve cevher toplamanız gerekebilir. Diğer kostümler ise 1350 RP gibi cüzi bir fiyatla satın alınabilir durumda olacak, işte detaylar ve kostümlerin görseli;Ashen Knight Sylas ( Cevher ile Alınabilir )Fright N

    Sonraki Haber
    Valorant Zamanın Ötesi Koleksiyonu Oyunda

    Valorant Zamanın Ötesi Koleksiyonu Oyunda

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni koleksiyon satıştaGeçtiğimiz günlerde sızdırılan ve iyon kostümlerine benzerliğiyle öne çıkan zamanın ötesi koleksiyonu şu anda oyunda. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra mağaza vitrininizi kontrol etmeyi unutmayın! Yeni koleksiyon 7-8 Ekim 2022 tarihine kadar satışta olacak. Dikkat çeken kaplamaların yanı sıra içerdiği köken bıçakla büyük ilgi toplamayı başardı. Hem yeni teknolojiye uyumu, hem de lüks görünümü bu kaplamayı diğerlerinin bir adım önüne çıkarmak için yeterli mi göreceğiz. 15 gü

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim