League of Legends Udyr Oynanış Rehberi

    League of Legends Udyr Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Udyr adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Udyr Ne Zaman Çıktı?


    Udyr ilk 40 şampiyondan biri olarak bugüne kadar League of Legends evrenindeki yerini aldı. Büyük bir REWORK ile Udyr yeni yetenek setiyle karşımıza çıktı. League of Legends Udyr Oynanış Rehberi sayesinde bu şampiyona olan aşinalığınız artacak.



    Udyr Yetenekleri


    Pasif Yeteneği: Ruhani Köprü

    Ruh Uyanışı: Udyr, duruşunu değiştiren dört temel yeteneğe sahiptir. Etkin duruşunu ilave etkiler kazanmak için düzenli aralıklarla yeniden kullanarak uyandırabilir. Bu etkinin duruşlar arasında paylaşılan bir bekleme süresi vardır.

    Keşişlik Öğretileri: Udyr bir duruşa geçtiğinde ya da bir duruşu uyandırdığında sonraki iki saldırısı saldırı hızı kazanır ve uyanmanın bekleme süresinin bir kısmını iade eder.


    Q Yeteneği: Yabani Pençe

    Udyr anlık saldırı hızı kazanır ve sonraki iki saldırısı ilave fiziksel hasar verir.

    Uyanma: Udyr'in kazandığı saldırı hızı miktarı artar ve sonraki iki saldırısı 6 defaya kadar seken bir yıldırım oluşturur. Bu yıldırım aynı hedefe birden çok kez isabet edebilir ve yalnız hedeflere yüksek miktarda hasar verir.


    W Yeteneği: Demir Post

    Udyr bir kalkan kazanır ve sonraki iki saldırısı can iyileştirir.

    Uyanma: Udyr daha büyük bir kalkan kazanır, sonraki iki saldırısı daha fazla can iyileştirir ve birkaç saniye boyunca azami canının yüzdelik bir bölümünü yeniler.


    E Yeteneği: Alaz Hücum

    Udyr anlık hareket hızı artışı kazanır. Udyr, bu duruştayken bir hedefe yaptığı ilk saldırıda kısa bir mesafe atılır ve hedefi sersemletir (bu etkinin birim başına bekleme süresi vardır).

    Uyanma: Udyr'in kazandığı hareket hızı miktarı artar ve kısa süreliğine kitle kontrolü bağışıklığı kazanır.


    R Yeteneği: Kanatlı Kasırga

    Udyr yakınındaki düşmanları geçici olarak yavaşlatan ve onlara hasar veren bir kasırga çağırır. Sonraki iki saldırısında kasırgadan hasar dalgası yayılır ve ilave büyü hasarı verir.

    Uyanma: Udyr kasırgayı serbest bırakır. Kasırga ilave hasar verir ve yakındaki düşmanları takip eder.



    Udyr'in Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Udyr'in karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Nunu
    • Kindred
    • Evelynn



    Udyr'in Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Amumu
    • Karthus
    • Rengar



    Udyr, Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    • Günateşi Kalkanı
    • Çelik Kaplamalı Çizme
    • Uğursuz Koruma
    • Ölü Adamın Zırhı
    • Doğanın Kudreti
    • Donmuş Yürek



    Udyr'e Alınması Gereken Sihirdar Büyüleri

    Ormancı olarak hızlı koşmak ve rakiplerinize daha hızlı yetişmek için Hayalet ve Çarp büyüsünü tercih edebilirsiniz.



    Udyr Rünleri

    League of Legends Udyr Oynanış Rehberi



    Udyr Nasıl Oynanır?

    Udyr en dayanıklı ve tank ormancılardan birisidir. Udyr güncelleme sonrası yeni yetenek setine kavuştu ancak eskini aratmayan türden daha farklı oynanış imkanına sahip bazı özellikler getirildi. Udyr oynarken 4 farklı formunuzla birlikte ormanı dönmek ve baskınlarda takım arkadaşlarınıza yardım için bulunuyorsunuz. Formlarınızın her birinde farklı özellikler bulunmaktadır dolayısıyla oyunun gidişatı da bu formları etkilemektedir. Q ve R yeteneği arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Ormanı gayet hızlı dönmenin yollarından birisi gelişmiş Q yeteneğinizle saldırı hızı kazanıp fazladan hasar verebilirsiniz veya R yeteneğiniz olan Anka'yı serbest bırakıp hem alan hasarı hem de yavaşlatma etkisine sahip olabilirsiniz. Baskınlarda en çok öne çıkan formunuz ise E yeteneğidir. E yeteneğiz sayesinde baskınlarda rakiplerinize daha hızlı koşmaya başlar ve bir rakibe vurmanız sadece o rakibi sersemletmenize yol açar ve durdurur.


    Baskına giderken E ve R yeteneğinizden faydalanabilirsiniz bu kombo sayesinde rakiplerinizin kaçmasını zorlaştırabilirsiniz E yeteneğinizden gelen sersemletmeyle R yeteneğinizden gelen yavaşlatma rakibinizi bir çıkmaza doğru yönlendirecektir eğer rakibiniz kule altı oyunu ile kaçmaya çalışıyorsa kuleden ve birimlerden hasar almamak için W yeteneğinizi aktif ederek kalkan ve can elde edebilirsiniz. Kalkan ve canın gelişmiş versiyonunda daha fazla kalkan ve can almanızı sağlar buda kule altı oyunlarını rahatlıkla oynayabileceğiniz anlamına gelir. Udyr takım savaşlarında arka safhalara doğru koşar ve rakiplerinizi yakalayıp onları alt etmeniz hem sizin işinize hem de takımınızın işine gelecektir ve böylece zafere ulaşabilirsiniz.



    Udyr Şampiyonu ve Kostümleri


    Ruh Bekçisi Udyr

    League of Legends Udyr Oynanış Rehberi


    Kara Kuşak Udyr

    League of Legends Udyr Oynanış Rehberi


    İlkel Udyr

    League of Legends Udyr Oynanış Rehberi


    Ben de Hayvanım Udyr

    League of Legends Udyr Oynanış Rehberi


    Ejder Kahini Udyr

    League of Legends Udyr Oynanış Rehberi



    Udyr'in Hikayesi

    Yaşayan en güçlü ruh gezgini olan Udyr, Freljord'un bütün ruhlarıyla iletişime geçebiliyor. Bunu kimi zaman onlarla empati kurup ihtiyaçlarını anlayarak kimi zamansa ruhsal enerjilerini biçimlendirip kendi ilkel dövüş stiliyle birleştirerek yapıyor. Zihninin diğer ruhların arasında kaybolup gitmesini engellemek için dengeyi yalnızca kendi iç dünyasında aramakla kalmıyor, aynı zamanda dış dünyada da arıyor. Udyr, Freljord'un mistik tabiatının çatışma ve zorlukların getirdiği olgunlaşmayla serpildiğini ve huzurlu durgunluğu dizginlemek için fedakârlıklar yapılması gerektiğini iyi biliyor.



    League of Legends RP Satın al

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    Epic Games Bu Hafta Doom 64 Oyununu Ücretsiz Yaptı

    Epic Games Bu Hafta Doom 64 Oyununu Ücretsiz Yaptı

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Epic Games Doom 64 Oyununu Bedava YaptıEpic Games her zaman olduğu gibi her hafta ücretsiz oyun vermemekten çekinmiyor. Oldukça savaşçıl ve aksiyon FPS oyunu olan Doom 64 bu hafta ücretsiz oyunların arasında yer almaktadır. Uzun süredir sevilen oyun olan Doom 64 1997 yılında çıkmış olan ve Nintendo 64 platformunda yer edinen o zamanların modern oyunu haline gelmişti. Yeni versiyonu Doom Eternal oynayan kişiler bu oyuna sahip olduğunda maziye gidecek ve duygulanacaktır. Oyuna hemen sahip olmak is

    Sonraki Haber
    Steam'de olan Electronic Arts Oyunları Büyük İndirime Girdi

    Steam'de olan Electronic Arts Oyunları Büyük İndirime Girdi

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Steam'da hali hazırda duran Electronic Arts oyunları %80'lik bir indirime girmiştir. Belli başlı Electronic Arts oyunları Crysis serisi, Need for Speed, Medal of Honor, Titanfall 2 ve Dirt gibi bir çok oyun indirime girmiştir. Crysis RemasteredBasit bir kurtarma operasyonu olarak başlayan bu macera, uzaylı istilacıların Kuzey Kore'yi oluşturan adalar kümesine üşüşmesiyle yepyeni bir savaş sahnesine dönüşüyor. Nanozırhın gücünü avantaja çeviren oyuncular, devriye gezen düşmanlara gizlice yaklaşma

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim