Valorant 5.Bölüm 1. Kısım Yenilikleri

    Valorant 5.Bölüm 1. Kısım Yenilikleri

    Valorant 5.Bölüm 1. Kısım yenilikleri ile ilgili genel bilgileri güncelledik.

    Valorant 5. Bölüm 1. Kısım Yenilikleri Nelerdir?

    Bildiğiniz üzere yeni bölümle birlikte Valorant'ta yeni harita Pearl'ı görüyoruz. Birbirinden özel yenilikler, koleksiyonlar, savaş bileti, harita ve kademe ile birlikte bizleri yeni bir macera bekliyor. Bu yazımızda genel olarak şuan bizlere sunulan yeniliklerden sizlere bahsedeceğiz.


    Yeni Harita: Pearl

    22 Haziran'da Pearl'e özel eşleştirme sırası olacak bu sayede dereceli ve normal sıralarda harita ile karşılaştığınızda nerede hangi konumda olacağınızı bilecek öncesinden antrenmanlı olabileceksiniz. 12 Temmuz'da ise tüm sıralarda haritayı tamamiyle göreceğiz.

    Pearl Nasıl Bir Harita?

    Pearl derin maviliklerdeki dünya harikası olarak karşımızda. Valorant'ın yeni haritası teknolojinin nimetlerini taktiksel üç koridorlu oyun ortamıyla buluşturuyor. Kapıların, halatların veya ışınlayıcıların rotasyon ve hareketlilik desteği olmadan hayatta kalmanız gerekecek. 

    5. Bölüm 1. Kısım Savaş Bileti Nedir?

    Sualtında Omega Dünya'yı keşfetmek sizi kesmiyorsa 1. Kısım'ın alev alan, ışıldayan ve parlayan özel içeriklerini kaçırmayın. Koleksiyon şunları içeriyor: Simli Classic, Operasyon: Tatil Oyuncu Kartı ve Minnoş Anahtarlık Silah Uğuru.

    1. Kısım Seçkin Savaş Bileti'ni alarak 809. Özel Kuvvet Phantom, Ateş Püsküren Operator veya Taktikedi silah uğuru gibi daha fazla Valorant içeriğini kazanabilirsiniz.

    Etkinlik Bileti: Geçit Nedir? 

    Etkinlik bileti bütün oyuncuların oyun oynayarak kazanabileceği ödüllerdir. Bu ödüller alanının en iyi çizerlerinin elinden çıkan ve çizgi romanlardan ilham alınarak hazırlanan oyuncu kartlarıdır. Omega Dünya'nın kapılarını sizlere aralar.

    Tasarlanan bu 3 özel oyuncu kartını, Radyanit Puanlarını ve yeni unvanları koleksiyonunuza eklemek için süre bitmeden yeterli XP'yi toplayın. (Süre zarfı 22 Haziran - 12 Temmuz arasıdır.)


    Valorant 5.Bölüm 1. Kısım Yenilikleri

    Yeni Kaplama Seti: Kaosun Başlangıcı Nedir? 

    Kaosun Başlangıcı; Vandal, Operator, Shorty ve Spectre'a şimdiye kadarki en güçlü görünüşlerini kazandırıyor. Bu silahlara ek olarak yakın dövüş kılıcıyla da zafere giden yolunu kendiniz açabilirsiniz. Bize görsel bir şölen hazırlayan bu kaplama seti parlaklığıyla gönülleri fethedecek gibi gözüküyor. 

    Yeni Kademe: Yücelik Nedir?

    Dereceli sırada oynarken sanki suda debeleniyormuş gibi hissettiğiniz oldu mu? Elmas ve Ölümsüzlük kademeleri arasına eklenen yeni Yücelik kademesi, mevcut dereceli sırada ortalığı kasıp kavuracak. Oyuncu nüfusunu kademelere yaymak isteyen Riot hak ettiğiniz sıralamaya yükselmek için hala mücadele etmeniz gerektiğini sizlere hatırlatıyor. Uzun süre ligler arası geçişlerde sıkıntı yaşayan ve dereceler arası sıkışıp kalan oyuncular için epey kıymetli bir yenilik.


    Yeni kaplamalara erişmek için https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html linkinden İndirimli Valorant Points Vp Satın alın. Ayrıca sitemizde Valorant Hesap Satış yaparak para kazanabilir, veya kendinize yeni bir Valorant Hesap Satın alabilirsiniz.




    Önceki Haber
    Minecraft Nasıl Oynanır?

    Minecraft Nasıl Oynanır?

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Minecraft Nasıl Oynanır?İsveçli oyun yapımcısı Markus “Notch” Persson tarafından üretilen ve ilk olarak 2009 yılında oyuncularla buluşan Minecraft, an itibariyle oyun tarihinin en çok satan oyunu konumunda. Bugün sadece 18 milyon kişi PC veMac'de Minecraft oynuyor. Bu rakama Xbox, Playstation, Ios ve Android platformlu cihazlarda oynayanları da ekleyince 40 milyondan fazla kişinin Minecraft oynadığını söylüyor istatistikler.Mine, Türkçe’de maden, Craft ise işlemek anlamına geliyor. İşte oyunun e

    Sonraki Haber
    Epic Games'in Haftalık Ücretsiz Oyunu

    Epic Games'in Haftalık Ücretsiz Oyunu

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Epic Games'in Haftalık Ücretsiz Oyunu Hangisidir?23 Haziran - 30 Haziran 2022 tarihleri arasında Epic Games üzerinden ücretsiz sahip olabileceğiniz oyun ''Car Mechanic Simulator 2018'' oluyor. Arabayı tüm detaylarıyla ele alarak hayrete düşüren son derece ayrıntılı ve gerçekçi simülasyon oyununda tamir servisi imparatorluğunu kur ve büyüt reklamıyla Epic Games'e ücretsiz olarak gelen bu oyun normalde 33 TL fiyatında.Car Mechanic Simulator 2018 Nasıl Oynanır?Car Mechanic Simulator 2018 Türkçe dil

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim