League of Legends Noxus Bölgesi

    League of Legends Noxus Bölgesi

    League of Legends evrenindeki bölgelerden biri olan Noxus hakkındaki yazımız çıktı.

    Noxus Bölgesi Neresidir?

    Noxus dehşetli bir ünü olan güçlü bir imparatorluk. Sınırlarının dışında yaşayanlar Noxus'u topraklarını genişletme ateşiyle yanıp tutuşan, zalim, tehditkâr bir ülke olarak görüyor. Fakat savaşçı görünümünün altında, halkın becerilerine saygı duyulduğu ve bunların geliştirildiği, alışılmadık derecede kapsayıcı bir toplum yapısı yatıyor.

    Noxii'ler bir zamanlar vahşi barbar kavimlermiş, ta ki artık ülkelerinin kalbi olan kadim şehre saldırana kadar. Her yanları tehditlerle çevriliymiş. Düşmanlarına şiddetle saldırarak sınırlarını her geçen yıl genişletmişler. Bu hayatta kalma mücadelesi çağdaş Noxus'luları son derece gururlu ve güce her şeyden çok önem veren bir halk yapmış. Ama bu güç farklı şekillerde zuhur edebilir.

    İşinde gereken başarıyı gösteren herkes hangi sosyal sınıfa mensup olduğuna, nereden geldiğine ve maddi durumuna bakılmadan yüksek mevkilere gelebiliyor. Büyü yapabilenler büyük saygı görüyor ve özel yeteneklerinin geliştirilip imparatorluk yararına kullanılabilmesi için özellikle aranıp bulunuyor.

    Bu liyakat temelli sistem idealine karşın, köklü ve soylu aileler hala imparatorlukta azımsanamayacak bir güce sahip. Bu yüzden de Noxus'un en büyük düşmanlarının dışarıda değil içeride olduğundan korkanlar var.

    Noxus Bölgesi Şampiyonları Hangileridir?


    League of Legends Noxus Bölgesi


    Noxus Şampiyonları:

    • -Darius
    • -Cassiopeia
    • -Draven
    • -Katarina
    • -Kled
    • -LeBlanc
    • -Mordekaiser
    • -Riven
    • -Samira
    • -Sion
    • -Swain
    • -Talon
    • -Vladimir'dir.


    Noxus Bölgesinden Sihirdar Vadisine gelen birbirinden güçlü şampiyonlarınıza İtemsatış.com üzerinden İndirimli LoL Rp satın alın. Ayrıca sitemizde LoL Hesap Satış yaparak para kazanabilir, veya kendinize yeni bir LoL Hesap Satın alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    LoL En Güçlü Mid Şampiyonu

    LoL En Güçlü Mid Şampiyonu

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    En Güçlü Mid Lane Şampiyonu Hangisidir?League of Legends bilindiği üzere beş kişi oynanan bir oyundur. Sihirdar vadisinde 3 koridor bulunur, bunun haricinde orman bölgelerinde jungle'ların kesebileceği orman yaratıkları vardır. Koridorlara dağılım şampiyonların yeteneklerine bağlı olarak gerçekleşir. Orta koridor yani mid lane bugün inceleyeceğimiz güçlü şampiyonların oyunlarını sergilediği alandır. Orta koridorda sizin takımınızdan ve rakip takımdan birer kişi karşı karşıya gelerek oynar. Orta

    Sonraki Haber
    Minecraft Nasıl Oynanır?

    Minecraft Nasıl Oynanır?

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Minecraft Nasıl Oynanır?İsveçli oyun yapımcısı Markus “Notch” Persson tarafından üretilen ve ilk olarak 2009 yılında oyuncularla buluşan Minecraft, an itibariyle oyun tarihinin en çok satan oyunu konumunda. Bugün sadece 18 milyon kişi PC veMac'de Minecraft oynuyor. Bu rakama Xbox, Playstation, Ios ve Android platformlu cihazlarda oynayanları da ekleyince 40 milyondan fazla kişinin Minecraft oynadığını söylüyor istatistikler.Mine, Türkçe’de maden, Craft ise işlemek anlamına geliyor. İşte oyunun e

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim