LoL Hesap Satış İşlemleri Nasıl Gerçekleşir?

    LoL Hesap Satış İşlemleri Nasıl Gerçekleşir?

    İtemsatış güvencesiyle ücretsiz bir şekilde ilan oluşturabilir ve LoL Hesap Satışı yaparak para kazanabilirsiniz. Detaylar için aşağıdaki makalemizi okuyunuz.

    İtemsatış olarak oluşturduğumuz oyuncu pazarında üyelerimiz ücretsiz bir şekilde ilan oluşturabilir ve satış yapabilirler. League of Legends oyunundaki hesaplarınızı sitemizde ilan oluşturarak satılığa çıkarabilirsiniz. Peki LoL Hesap Satış işlemleri nasıl gerçekleşiyor? LoL hesabımı nasıl satarım? LoL Hesap Satın Al, LoL hesap alışverişi, LoL Hesap Nasıl Alınır? LoL Hesap Satışı, LoL Unranked Hesap Satışı işlemlerini nasıl gerçekleştirebiliriz? İtemsatış olarak bu sorularınıza maddeler halinde cevap vereceğiz.


    Eğer Satıcıysanız;

    1. İtemsatış'a ücretsiz olarak üye ol.
    2. İlan oluştur.
    3. Alıcı ile iletişime geç.
    4. İlanın satın alındıktan sonra bildirimlerine gir ve ürün teslimata hazır butonuna tıkla.
    5. İtemsatış mesajlaşma sistemi üzerinden alıcıya hesabın id ve şifresini teslim et. Bu aşamada teslimatı yaparken video çekmeniz gerekiyor. Videoda ilanda belirttiğiniz hesabı ve hesabın içerisindeki kostümleri v.s tarih ve saat gözükecek şekilde çekmeniz gerekiyor.
    6. Alıcı hesaba girdikten sonra E-postanıza mail değişikliği için kod gönderecek, gelen kodu alıcıya iletin.
    7. LoL'ün sitesinde hesap açıksa oturumu kapatın ve bir daha giriş yapmaya çalışmayın.
    8. Bildirimlerine gir ve ürünü teslim ettiğimi onaylıyorum butonuna tıkla.
    9. Ardından alıcıdan onay vermesini bekle. Alıcı onay verdikten sonra bakiye otomatik olarak üyeliğinize geçecek.

    Eğer Alıcıysanız;

    1. İtemsatış'a ücretsiz olarak üye ol.
    2. İlanlar arasından sana uygun olanı seç.
    3. Satıcı ile iletişime geç. Hesap hakkında daha detaylı bilgi al.
    4. Eğer hesap istediğin gibiyse; bakiye yükle.
    5. İlanı satın al.
    6. İlanı satın aldıktan sonra paranız İtemsatış güvenli havuz hesabında bekletilir.
    7. Satıcıdan İtemsatış mesajlaşma sistemi üzerinden hesabın id ve şifresini al.
    8. Satıcının mailine giden mail değişim için gerekli kodu iste.
    9. Hesabın şifresini ve mail adresini değiştir. Bu aşamada satıcıdan LoL'ün sitesine girip hesaptan çıkış yapmasını isteyin.
    10. Eğer telefon bağlıysa kontrol et ve satıcıdan bağlantıyı kesmesini iste.
    11. Tüm bilgilerin senin üzerine olduğundan emin olduktan sonra bildirimlerine gir ve ürünü teslim aldım butonuna tıkla. Bu adımı tamamladığın zaman para satıcıya aktarılacak.


    Eğer satıcı hesabı geri almaya çalışırsa; Satıcıların TC kimlik, banka, telefon gibi bilgileri sistemde kayıtlı olduğundan dolayı hukuki işlem başlatılır. Satıcının tüm bilgileri savcılık talebi doğrultusunda paylaşılır.

    İlan alışverişleriniz için yalnızca İtemsatış mesajlaşma sistemi üzerinden iletişime geçin. Telefon, discord, instagram v.b. platformlardan alışveriş işlemi yapmanız halinde kesinlikle size destek sunulamayacaktır.


    Önceki Haber
    PUBG Mobile Yeni Harita Livik

    PUBG Mobile Yeni Harita Livik

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    PUBG Mobile Yeni Harita Livik DuyurulduPUBG Mobile, Battle Royale oyun türünü mobil platforma en başarılı şekilde yansıtarak dünyanın en popüler ve kazançlı mobil oyunlarından biri olmayı başardı . Hala çoğunlukla normal PUBG gibi hissettiriyor. PUBG Mobile Geliştirici ekibi daha hızlı maçlar yapılması için tasarlanmış yeni, daha küçük bir harita sunarak PUBG Mobil'i bir adım daha ileriye taşımak istiyor. Pubg Mobile Yapımcılarının yaptığı açıklama şu şekilde: " İnsanların PUBG Mobile'den daha f

    Sonraki Haber
    League of Legends Detaylı Totem Yerleştirme Rehberi

    League of Legends Detaylı Totem Yerleştirme Rehberi

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    League of Legends oyununda Profesyoneller ile amatörleri ayıran en önemli unsur totem kullanımı ve harita takibidir. İyi bir LoL oyuncusu her zaman görüş totemlerini doğru kullanır ve harita takibini sağlar. Bu sayede doğru zamanda doğru yerde olarak oyunu domine edebilir. Totem yerleştirmek, koridorunuzun rakip ormancının sizi kamplamasını engeller. Baskın atmaya çalışması durumunda görüş toteminiz sayesinde onu görüp baskından kurtulabilirsiniz. Popüler inanışın aksine, LoL'de görüş totemleri

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim