Rise Online Nedir?

    Rise Online Nedir?

    Son zamanlarda çıkarılan yeni MMORPG oyunu olan Rise Online nasıl bir oyundur? Hangi karakterleri bünyesinde barındırır? Sorularının cevabı yayınladığımız yazımızda mevcuttur.

    Rise Online Nedir ? 


    Rise Online RokoSoft tarafından hazırlanan ücretsiz erişebileceğiniz bir MMORPG oyunudur. Oyunda ''Protean'' ve ''Lunaskar'' ırklarının mücadelesiyle karşılaşırsınız. 15 Nisan 2022 tarihinde ilk resmi sunucusunu başlatmış olan Rise Online Türkiye'nin ilk yerli MMORPG oyunudur. 



    MMORPG Nedir? 


    Çok sayıda oyuncunun bilgisayarlarından ya da oyun konsollarından internetini kullanarak birlikte oyun oynadığı, oyun içinde çeşitli karakterlere büründüğü büyük türde video oyunlarıdır.


    Rise Online ilk bakışta Knight Online benzeri bir oyun olarak dikkat çekmektedir fakat görüntü kalitesi açısından oyuncularına daha etkili bir konfor sağlamaktadır. Rogue, Priest, Warrior ve Mage olmak üzere 4 ayrı sınıf bulunur. Bu 4 ayrı sınıf kendi içinde kısımlara ayrılır ve her sınıfın farklı savaş dinamikleri bulunmaktadır.


    Rise Online Nedir?


    Rogue; Asas ve Okçu olarak 2'ye ayrılır:


    Asas: Suikastçı olan Asaslar tekli hedeflere yüksek derecede hasar vururlar. Kamuflaj yetenekleriyle rakiplerini beklenmedik bir anda yakalar ve saldırırlar. Büyücülere karşı çok güçlüdürler.

    Okçular: Okçu olan Archerlar uzak menzilden hem tekli hem de çoklu düşmanla savaşmakta uzmandır. Menzillerinden dolayı hareket kabiliyetleri ve savunmaları epey yüksektir.


    Warrior; Attacker Warrior ve Defensive Warrior olarak 2'ye ayrılır:


    Attacker Warrior: Saldıran ve ön safta duran bu savaşçılar bütün savaşların vazgeçilmezidir. Tek ve iki elle kullanılan birçok silahta uzmanlaşmışlardır.

    Defensive Warrior: Savunmacı savaşçılar olan Defensive warriorlar en yüksek savunma ve hayatta kalma becerisine sahiptirler. Tüm dikkati üzerine çekerek yüksek hasar veren savaşçılara büyücü ve okçulara zaman ve fırsat yaratırlar.


    Priest; Buffer, Debuffer ve Healer olarak 3'e ayrılır:


    Buffer: Tekli ve grup güçlendirme yeteneklerine sahip olan Bufferlar yanındaki savaşçıları koruma altına alır ve savunmalarını artırır.

    Debuffer: Savaşırken takımınızdaki savaşçıları güçlendirirken karşı rakibi güçsüzleştirmekte çok önemlidir. Debufferların görevi de tam olarak budur. Düşman savunmasını kırmada önemli rol oynarlar.

    Healer: Savaşmak için gerekli olan hayatta kalma ihtiyacını yetenekleri sayesinde karşılayan Healerlar savaşçılarına büyük ölçüde destek olurlar.


    Mage; Fire, Glacier ve Lightning olarak 3'e ayrılır:


    Fire: Alev büyücülerinin içinde bulunduğu fire grubu ateş elementinden aldıkları güçle karşı birlikleri yakarak yok ederler. Fakat savunmaları düşüktür.

    Glacier: Buz büyücülerinin içinde bulunduğu Glacier grubu su elementini etkili şekilde kullanarak kendilerini savunabilir aynı zamanda düşmanlara büyük ölçüde zarar verebilirler.

    Lightning: Yıldırım büyücülerinin içinde bulunduğu bu grup gökyüzü üzerinde etkisi olan ir güce sahiptir. Yıldırımlarını kullanarak ışınlanabilir ve düşmanlarını şaşırtabilirler.



    Oyun içerisinde kullanabileceğiniz Rise Cash'leri İtemsatış.com üzerinden satın alarak farklı içeriklere erişim sağlayabilir, kullandığınız karakteri daha etkili hale getirebilirsiniz..

    https://www.itemsatis.com/urunler/rise-online-cash.html


    Önceki Haber
    Valorant Nokta Crosshair

    Valorant Nokta Crosshair

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Valorant Nokta CrosshairÇoğu FPS oyununda olduğu gibi Valorant'tada nişangahınızı özelleştirmek size farklı oyun seçenekleri sunar. En iyi nişangah sizin en rahat hissederek oynadığınız nişangahtır. Ve bu nişangahı oluştururken yaptığınız ayarlamalar oyunlarda daha avantajlı olmanızı sağlar. Bu ayarlamaları yaparken oyuncuların en rahat ettiği ve devamlı kullandığı nişangah arasında nokta crosshair bulunur.Valorant Nokta Crosshair Nasıl Yapılır?Nişangâh ayarlarınızın sayı değeriyle oynarken daim

    Sonraki Haber
    Valorant Oyununda PEEK nasıl atılır?

    Valorant Oyununda PEEK nasıl atılır?

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Valorant'ta düşmana göre konum nasıl alınır ? PEEK nasıl atılır?5’e 5 karakter tabanlı nişancılık oyunu olan Valorant’ta nasıl daha yüksek liglere çıkabileceğimiz oyunda rakibe karşı kazandığımız turlara bağlıdır. Silahlarla ve taktiksel zekayla saldıracağın ve savunacağın toplamda 13 tur bulunur. Her turda tek bir cana sahip olduğun için hızlı düşünmen ve düşmana olan konumunu iyi ayarlaman gerekir. Oyun içinde konum almaya “ Peek “ adı verilir. İlk Adım: Kafadan vurmak amacıyla tek adımlık pee

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim