Yeni Şampiyon Bel'Veth'in Yetenekleri Sızdı

    Yeni Şampiyon Bel'Veth'in Yetenekleri Sızdı

    Bu haberimizde yeni gelecek olan şampiyonumuz Bel'Veth'in yeteneklerinin sızdığı iddia edilmektedir detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    Yeni Şampiyon Bel'Veth

    Yeni şampiyonumuzun geçen gün yayınlanan sinematiği ile birlikte yetenek tanıtımı bekleniyordu ancak bunun için henüz erkendi. Bugün erken saatlerde ise yetenek videosu sızdığı iddia ediliyor ve yeni şampiyonumuzun dövüşçü bir ormancı olacağını bu videodan öğrenebiliriz. Video sızdıktan kısa bir süre sonra da oynanış tanıtımı yayınlandı.


    Düz vuruş odaklı ve takım savaşlarında birilerini alt ettiğinde yenileme alması dövüşçü bir şampiyon olduğunu öngörmekteyiz. Şampiyonun saldırı gücüne dayalı mı yoksa yetenek gücüne mi dayalı olduğu henüz bilinmiyor ancak yeni şampiyonumuzun bu videoda oldukça güçlü olduğu gözükmektedir. Yetenek kullanımının sadece bir kısmını görmekteyiz dolayısıyla bu video sadece yarısını göstermektedir. Şampiyonun bir balık sürüsünü çağıracağını beklemekteyiz.


    Yeni Şampiyon Bel'Veth Ne Zaman?

    Bel'Veth henüz erken açıklanmasına rağmen 24 Mayıs Salı günü PBE'ye gelmesi ve oyuncuların ilk defa denenmesi bekleniyor, bundan sonra ise 8 Haziran günü yeni yamayla oyunculara sunulması bekleniyor. Sizler yeni şampiyon hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayınız.




    League of Legends Hesap Satışı

    Yeni Şampiyon Bel'Veth'in Yetenekleri Sızdı




    League of Legends Riot Points ( RP )

    Yeni Şampiyon Bel'Veth'in Yetenekleri Sızdı


    Önceki Haber
    Apex Legends Mobile Çıkışını Yaptı

    Apex Legends Mobile Çıkışını Yaptı

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Titanfall hikayesinin ardından sonrasında Electronic Arts hikayeyi devam ettirmek ve evrenini geliştirmek için ücretsiz ve sağlam bir Battleroyale oyunu yaptı. Oyun tam anlamıyla Pubg Mobile'i aratmayacak seviyede konuşuldu ve bir çok yerde fazlaca ilgi gördü. Son zamanlarda Apex Legends oyuncular arasında sıkça oynanan bir oyun haline gelmeye başladı ve artık diğer mobil oyunlar gibi onunda Mobil sürümünün eklenmesinin vakti gelmiştir.Oyunun duyuruluşu neredeyse 1 seneyi aştı ve en sonunda  17

    Sonraki Haber
    Metayı Değiştiren Yama Geldi LoL 12.10 Yama Notları

    Metayı Değiştiren Yama Geldi LoL 12.10 Yama Notları

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    ŞampiyonlarAatroxE - ŞAMPİYONLARDAN ELDE EDİLEN İYİLEŞTİRME Verilen hasarın %20/22,5/25/27,5/30'u ⇒ Verilen hasarın %18/20/22/24/26'sıE ŞAMPİYONLARDAN ELDE EDİLEN İYİLEŞTİRME Verilen hasarın %26/32/38/44/50'si ⇒ Verilen hasarın %25/30/35/40/45'iR - KENDİNE SAĞLADIĞI İYİLEŞTİRME ARTIŞI %30/45/60 ⇒ %25/40/55AhriPASİF - TAM YÜKTE ELDE EDİLEN İYİLEŞTİRME (MİNYONLAR VE CANAVARLARA KARŞI) 1-18. seviyelerde 40-120 (+%25 YG) ⇒ 1-18. seviyelerde 35-95 (+%20 YG)PASİF - ŞAMPİYONLAR ALT EDİLDİĞİNDE ELDE EDİ

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim