Valorant'ın Yeni Haritası Hakkında Yeni Bilgiler

    Valorant'ın Yeni Haritası Hakkında Yeni Bilgiler

    Bu haberimizde Valorant'a sonraki bölüm gelecek olan yeni haritasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı detaylara aşağıdaki açıklamalardan ulaşabilirsiniz.

    Türk ajan Fade'in gelişiyle birlikte sonraki bölüme az bir süre kaldı yeni bölümle birlikte yeni bir harita geleceği beklenmektedir. Özellikle uzun zamandır oyuncular yeni ve güzel bir harita görebilmek için sabırsızlanıyor. Ancak yeni gelecek olan harita oldukça farklı olacak.


    Yeni haritada Spike kurma mantığından daha farklı bir mekaniğin oyuna geleceği söylenmektedir tıpkı CS:GO oyunundaki gibi bomba kurma mantığı yerine rehine kurtarma tarzı yeni ve farklı bir mekanik bekleniyor. Yeni haritanın bir  sonraki bölümde çıkacağı öngörülürken haritanın su altında olması bekleniyor bunu da sonraki bölümde gösterilecek olan savaş bileti kartından görebiliriz.


    Yeni Harita Hangi Ülkede Geçiyor?

    Fade'in çıkışının ardından bir İstanbul haritası bekleniyordu ancak bu seferki haritamız Portekiz Lizbon'da yer alacak ancak Valorant hikayesinde bizim dünyamızda yer almayacak. Onun yerine yok olmuş olan ikinci dünyada geçecek yani saldıranların dünyasında. Bu sayede Valorant'ın hikayesi ilerlerken ikinci dünya hakkında daha fazla bilgi öğrenebileceğiz. İkinci dünyada geçmesinin sebebi ise saldıranlardan alınan radyantları geri almak olacak buda neden Spike mekaniğinden farklı bir mekaniğin geleceği anlaşılıyor. 


    Kapanış

    Şu an için yeni harita hakkında verilen bilgiler bu kadar birde poligonda yer alan şemada gösterildiği üzere ajanlarımız portaldan geçecek ve sonraki bölümün ana konusu ikinci dünyada olacak Chamber'ın gönderdiği mesaj ile birlikte Spike'ın tersine mühendislik yapmayı amaçladıklarını söylemeyi ihmal etmiyor.


    Valorant Alışverişi

    Valorant'ın Yeni Haritası Hakkında Yeni Bilgiler


    Valorant Points

    Valorant'ın Yeni Haritası Hakkında Yeni Bilgiler


    Önceki Haber
    Valorant Fade Oynanış Rehberi

    Valorant Fade Oynanış Rehberi

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Fade YetenekleriROL: ÖncüC Yeteneği: EcelBir Ecel KUŞAN. Ecel’i düz bir hatta ileriye yollamak için ATEŞ ET. Ecel, koni şeklindeki görüş alanında bulunan herhangi bir düşmana veya düşmanın bıraktığı ize kilitlenip hedefinin peşine takılır ve yakalarsa hedefin görüşünü kısıtlar. Ecel’i nişangâhının baktığı yöne doğru ilerletmek için ATEŞ ETME Düğmesi'ni BASILI TUT.Q Yeteneği: MıhlaKâbus mürekkebinden küre kuşan. Küreyi fırlatmak için ATEŞ ET. Küre belli bir süre sonra yere çarpar. Mürekkep küresi

    Sonraki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Bel'Veth Olabilir mi?

    League of Legends Yeni Şampiyon Bel'Veth Olabilir mi?

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon Bel'Veth?Yılın başında canlı yayın duyurusunun ardından ortada henüz sadece bir kaç şampiyonumuz belirirken bu yıl gelecek olan ormancı şampiyonundan çok az bahsedildi. Söylenenlere göre yeni şampiyonumuzun ismi Bel'Veth olacak ve hiçlik şampiyonu olarak oyuna eklenecek. Bel'Veth'in oyun içi modeli çok geçmeden sızdığı iddia edildi. Bu modelin görünümünde ise sahte bir insan yüzü ve şeklinin tıpkı vatoza benzer bir yaratıkla beraber oyuna gelmesi bekleniyordu. Oyuncular uzun zamand

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim