Valorant Fade Oynanış Rehberi

    Valorant Fade Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde Valorant oyunundaki Fade adlı ajanın detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıdaki kısımda.

    Fade Yetenekleri

    ROL: Öncü


    C Yeteneği: Ecel

    Bir Ecel KUŞAN. Ecel’i düz bir hatta ileriye yollamak için ATEŞ ET. Ecel, koni şeklindeki görüş alanında bulunan herhangi bir düşmana veya düşmanın bıraktığı ize kilitlenip hedefinin peşine takılır ve yakalarsa hedefin görüşünü kısıtlar. Ecel’i nişangâhının baktığı yöne doğru ilerletmek için ATEŞ ETME Düğmesi'ni BASILI TUT.

    Valorant Fade Oynanış Rehberi


    Q Yeteneği: Mıhla

    Kâbus mürekkebinden küre kuşan. Küreyi fırlatmak için ATEŞ ET. Küre belli bir süre sonra yere çarpar. Mürekkep küresi yere çarptıktan sonra patlar ve düşmanların içinden normal yollarla çıkamayacağı bir bölge oluşturur. Uçuşu sırasında küreyi yere erken indirmek için yeteneği TEKRAR KULLAN.

    Valorant Fade Oynanış Rehberi


    E Yeteneği: Musallat

    Kâbuslardan fırlamış bir varlık kuşan. Küreyi fırlatmak için ATEŞ ET. Küre belli bir süre sonra yere çarpar. Yere çarpan küre, kâbuslardan fırlamış bir varlığa dönüşür ve bu varlık, görüş alanı içinde kalan düşmanların yerini açığa çıkarır. Düşmanlar bu varlığı yok edebilir. Uçuşu sırasında küreyi yere erken indirmek için yeteneği TEKRAR KULLAN.

    Valorant Fade Oynanış Rehberi


    Utli Yeteneği: Gece Karanlığı

    Korkunun gücünü KUŞAN. Duvarların içinden geçebilen bir kâbus enerjisi göndermek için ATEŞ ET. Bu enerji rakibe doğru giden bir iz oluşturmanın yanında rakibi sağır eder ve çürüme uygular.

    Valorant Fade Oynanış Rehberi



    Fade Nasıl Oynanır?

    Türk Ajan Fade tıpkı diğer Öncü rolündeki ajanlar gibi rakiplerin yerini tespit etmek ve onları gafil avlamak için takım arkadaşlarınıza destek olur. Fade'in ücretsiz olan E yeteneği tıpkı Sova'nın E yeteneği gibi rakiplerin yerini tespit eder ve onları işaretler. Bu iz sayesinde rakiplerinizin nereye doğru yöneldiğini bulabilirsiniz. İz özelliği sayesinde diğer yetenekleriniz bundan faydalanabilir. Fade'in Q yeteneği bir alana doğru küre fırlatır ve bulunduğu alandaki tüm rakipleri o alanda sabitler ve çürütmeye yol açar. Çürütülen rakiplerinize vereceğiniz hasar oldukça düşüktür dolayısıyla çürütülen rakipleri anında tespit edip alt edebilirsiniz. Fade'in iz sürmesini sağlayan yeteneği olan C yeteneği bir yaratık çağırarak rakiplerinizi bulmanızı daha fazla kolaylaştırır.


    İz özelliği sayesinde C yeteneğiniz otomatik olarak ize yakalanan düşmana doğru hızlıca atılmayı sağlar ve böylece onları kör ve sağır ederek rakipleriniz size karşılık vermeden işini bitirebilirsiniz. En önemli olan Ulti yeteneği ise tüm bölgeyi karanlığa doğru boğar ve eğer alanın içinde birden fazla rakip varsa çürür, sağır olurlar ve iz bırakırlar. İze yakalanan rakipleri bulmak için C yeteneğinizi kullanabilir ve rakiplerinizi hiç beklenmedik bir saldırıyla alt edebilirsiniz.




    Fade Hikayesi

    Türk kelle avcısı Fade, düşmanların sırlarını gasp etmek için saf kâbus gücünü kullanır. Korkuyla uyum içinde çalışarak hedeflerini avlar ve hedeflerinin işini bitirmeden önce en büyük korkularını açığa çıkarır.



    Fade'in Müziği



    Fade Montaj Videosu



    Valorant Alışverişi

    Valorant Fade Oynanış Rehberi



    Valorant Points

    Valorant Fade Oynanış Rehberi


    Önceki Haber
    VALORANT Yeni Koleksiyon Demirdiken Vitrinde

    VALORANT Yeni Koleksiyon Demirdiken Vitrinde

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Her yamayla birlikte oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, VALORANT 4. Bölüm 3. kısım güncellemesiyle birlikte Demirdiken koleksiyonunu oyuna ekledi. Tıpkı yağmacıya benzer bir tarz yapılmış yeni bir set karşımıza çıkmaktadır.VALORANT Demirdiken koleksiyonu fiyatı kaç VP?Yeni kaplama koleksiyonu Demirdiken, VALORANT oyun içi mağaza vitrininde 5.100 VP fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Yani bu koleksiyona sahip olmak için ödemeniz gereken tutar tam olarak 5.100 VP. Ama merak etmeyin,

    Sonraki Haber
    Valorant'ın Yeni Haritası Hakkında Yeni Bilgiler

    Valorant'ın Yeni Haritası Hakkında Yeni Bilgiler

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Türk ajan Fade'in gelişiyle birlikte sonraki bölüme az bir süre kaldı yeni bölümle birlikte yeni bir harita geleceği beklenmektedir. Özellikle uzun zamandır oyuncular yeni ve güzel bir harita görebilmek için sabırsızlanıyor. Ancak yeni gelecek olan harita oldukça farklı olacak. Yeni haritada Spike kurma mantığından daha farklı bir mekaniğin oyuna geleceği söylenmektedir tıpkı CS:GO oyunundaki gibi bomba kurma mantığı yerine rehine kurtarma tarzı yeni ve farklı bir mekanik bekleniyor. Yeni harita

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim