VALORANT Yeni Koleksiyon Demirdiken Vitrinde

    VALORANT Yeni Koleksiyon Demirdiken Vitrinde

    Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan VALORANT adlı FPS oyununun en güncel kaplama koleksiyonu Demirdiken oyuna eklendi.

    Her yamayla birlikte oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, VALORANT 4. Bölüm 3. kısım güncellemesiyle birlikte Demirdiken koleksiyonunu oyuna ekledi. Tıpkı yağmacıya benzer bir tarz yapılmış yeni bir set karşımıza çıkmaktadır.

    VALORANT Yeni Koleksiyon Demirdiken Vitrinde



    VALORANT Demirdiken koleksiyonu fiyatı kaç VP?

    Yeni kaplama koleksiyonu Demirdiken, VALORANT oyun içi mağaza vitrininde 5.100 VP fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Yani bu koleksiyona sahip olmak için ödemeniz gereken tutar tam olarak 5.100 VP. Ama merak etmeyin, İtemsatış sayesinde indirimli VALORANT Point satın alarak, daha ucuz şekilde Demirdiken koleksiyonuna sahip olabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve VALORANT VP satın alın.

    itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    Demirdiken Vandal 1.275 VP karşılığında satın alınabilir.

    Demirdiken Frenzy 1.275 Valorant puanına satılıyor.

    Demirdiken Bucky 1.275 Valorant RP karşılığında alınabilir.

    Demirdiken Ares 1.275 Valorant Point karşılığında satılıyor.

    Demirdiken Topuz 2.550 Valorant VP karşılığında alınabilir.



    Sizler yeni koleksiyon hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi habere yorum yaparak bizlerle ve diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Valorant Türk Ajan Fade Sinematiği Yayınlandı

    Valorant Türk Ajan Fade Sinematiği Yayınlandı

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Son zamanlarda Türk ajanımız Fade için hem Türk topluluğu olarak hem de global olarak herkes oldukça heyecanlandı ve bugün Masters Reykjavík Grand Finalinde yeni Türk ajanımız Fade için bir tanıtım sinematiği yayınlanmış bulunuyor.Sinematikte görünenlerin üzerine başlangıçta İstanbul'u görüyoruz ve operasyona giden ajanlarımız Türk ajanımız Fade'i durdurmaya gittiğini görüyoruz bu süreçte Türk ajanımız Fade'in diğer ajanların korkularıyla oynamaktadır ve yeteneklerinden birini kullanarak bir can

    Sonraki Haber
    Valorant Fade Oynanış Rehberi

    Valorant Fade Oynanış Rehberi

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Fade YetenekleriROL: ÖncüC Yeteneği: EcelBir Ecel KUŞAN. Ecel’i düz bir hatta ileriye yollamak için ATEŞ ET. Ecel, koni şeklindeki görüş alanında bulunan herhangi bir düşmana veya düşmanın bıraktığı ize kilitlenip hedefinin peşine takılır ve yakalarsa hedefin görüşünü kısıtlar. Ecel’i nişangâhının baktığı yöne doğru ilerletmek için ATEŞ ETME Düğmesi'ni BASILI TUT.Q Yeteneği: MıhlaKâbus mürekkebinden küre kuşan. Küreyi fırlatmak için ATEŞ ET. Küre belli bir süre sonra yere çarpar. Mürekkep küresi

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim