Valorant Yeni Türk Ajanın Yetenekleri Sızdı

    Valorant Yeni Türk Ajanın Yetenekleri Sızdı

    Bu haberimizde Valorant'a yeni gelecek olan Türk ajanın yeteneklerinin sızdığı iddia edilmektedir detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    Yeni Türk Ajan

    Bugün yeni haberlerle birlikte sabah saatlerinde yeni Türk ajanın yetenekleri sızdığı iddia edilerek bir görsel paylaşıldı. Bu görselde yeni Türk ajanımızın yetenekleri yer alıyor. Valorant'a yeni gelecek olan yerli ajanımızın daha gelmesine bir kaç hafta kalmışken yetenek seti aniden sızmış durumda. Topluluğun bir kısmı sahte olabileceğini ve bazılarıysa bunun gerçek olduğunu iddia etmektedir.

    Valorant Yeni Türk Ajanın Yetenekleri Sızdı


    Elimizdeki delillerle birlikte yeni ajanımızın bir kadın olacağı ve görselde gözüktüğü gibi parmağında nazar boncuklu bir yüzük takmış olduğunu veya tırnaklarının boyalı olduğunu görmekteyiz. Bununla birlikte yeni ajanımızın sızdığı iddia edilen yetenek setine bir göz atabiliriz.

    Valorant Yeni Türk Ajanın Yetenekleri Sızdı


    Yetenekleri


    SİNSİ(C)

    Düşmanları aramak için düz bir çizgide hareket eden bir yaratığı dışarı göndermek için SAĞ TIK yapmanız gerekir ve yaratığı baktığınız yöne yönlendirmek için bir düşmana gönderilmeli, bulduğunda ve ulaştığında onlara doğru hareket edecektir düşmana 5 saniyelik bir çürütme uygulaması başlatacak ve ardından 3 saniye için en yakın düşmanı yakalayacaktır ve görüşünü kısıtlayacaktır.  Şimdiye kadar sadece bir Yaratık bir hedefe kilitlenebilir.


    YAKALA (Q)

    Bir küre alır ve yere düşene kadar hareket eder. Yere çarptığında yerinde ve 0,5 saniye boyunca çürütür. 0,5 saniye sonra bölge 7 metreye kadar genişler ve yakalanan tüm düşmanlar merkeze bağlanır.  Bağlı düşmanlar 75 çürüme hasarına maruz kalır, sağır olur ve bölgeden 5 saniye boyunca normal yollarla kaçamazlar. Daha erken düşmek için uçuşta yeniden etkinleştirilebilir.


    AVLANMA (E)

    Eline bir küre alır, küreyi fırlatmak için sağ tıklayın, küre yere düşene kadar havada 1,5 saniye boyunca hareket edecektir. Yere çarptığında, tekrar yükselir ve yok edilebilecek bir göze dönüşür, Göz rakiplerini görürse, onları GÖSTERİR ve 12 saniye süren bir İZLEME uygular. Yeteneği daha erken düşürmek için uçuşta yeniden etkinleştirilebilir.


    GECE DALGASI (X)

    Bu yeteneği donatın, karanlık bir sis dalgası göndermek için sağ tıklayın. Sis bir düşmanla temas ederse, 12 saniye boyunca Çürür, Sağırlaşır ve Sersemler.


    Türk Ajan Ne Zaman Gelecek?

    Yeni ajanımızın gelmesine neredeyse bir aylık süre olduğunu görebiliriz. Bununla birlikte Riot Games oyununa ilk defa bir Türk karakterinin gelmesi oyuncuları mutlu edecektir. 4. bölüm 3. kısım güncellemesiyle birlikte yeni ajanımızın sahaya iniş yapacağını görmekteyiz.



    Valorant Alışverişi

    Valorant Yeni Türk Ajanın Yetenekleri Sızdı


    Valorant Points

    Valorant Yeni Türk Ajanın Yetenekleri Sızdı


    Önceki Haber
    VALORANT'ın Gizemli Yeni Ajanı Bounty Hunter

    VALORANT'ın Gizemli Yeni Ajanı Bounty Hunter

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Geçtiğimiz günden bugüne Valorant'a sıra dışı yenilikler geldi bir çoğu oyunun zevkini ve eğlencesini daha da arttırdı. Şimdi sıra dışı yeni Valorant ajanıyla ilgili bir kaç ayrıntı ortaya çıktı. İlk olarak yeni Valorant ajanının Türk olabileceği %99'luk bir oranla doğrulanmış durumda. Fakat yeni ajanın daha yetenekleri bile yayınlanmadan bir kaç ayrıntıyı da bizlere sunuyor. Yeni gelecek olan sabotajcının diğer ajanlara korku salmış durumda ve bununla ilgili Valorant ekibi onu kendi takımına ka

    Sonraki Haber
    League of Legends 12.6 Yama Notları

    League of Legends 12.6 Yama Notları

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    ŞampiyonlarAzirCan büyüme oranı arttı.Taban niteliklerCAN BÜYÜME ORANI 92 > 10518. SEVİYEDE CAN 2116 > 2337DariusR'nin taban hasarı arttı.R - Noxus GiyotiniASGARİ GERÇEK HASAR 100/200/300 (+%75 İlave SG) > 125/250/375 (+%75 İlave SG)HecarimQ ve E'nin taban hasarı ileri yetenek seviyelerinde azaldı.Q - GaleyanTABAN HASAR 60/97/134/171/208 (+%85 İlave SG) >60/90/120/150/180 (+%85 İlave SG)E - Yıkıcı SaldırıASGARİ TOPLAM HASAR 30/50/70/90/110 (+%55 İlave SG) > 30/45/60/75/90 (+%55 İlave SG)AZAMİ TO

    En son yorumlar
    CoolBassThe
    CoolBassThe
    ultisi çok iyiymiş
    Beğen Cevapla
    SkyMedia
    SkyMedia
    bu fake haber diyorlar gerçek yetenekleri bu olmayabilir
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim